Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 09, 21:30)
o koks žiedelio skersmuo?

Nedidelis. Tik 13 cm
Papildyta:
QUOTE(Apelsina @ 2014 03 09, 23:07)
Jei kuriai nors sąžinės kirminas kirba, kad brangokokai sumokėjo už iš už jūrų marių

Nei kiek nesigailiu rolleyes.gif
Čia man kaip duona kasdienė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 03 09, 22:07)
Jei kuriai nors sąžinės kirminas kirba, kad brangokokai sumokėjo už iš už jūrų marių parsisiųstus cibulius > žvilgtelkit į šitą ir nusiraminsit: http://himalayangard...ya-rayneri.html  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bigsmile.gif
Ką čia iškirbinsi, yra kur kas brangesnių už mūsiškius smile.gif . Skaičiau truputuką forumus, kur ieško retų rūšinių doh.gif ...
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 09, 21:15)
Mažą snapiuką buvo iškišęs, bet tuo visa šventė ir baigėsi, dabar vėl persodinau, nei gyvas, nei miręs, šakniukių nėra, susna. Dugnelis man jo nepatinka schmoll.gif nors nei puvinio, nei kažkokių suminkštėjimų nėra. Atrodo lyg pakorėjęs, net nežinau tiksliai kaip apibūdinti. Toks vaizdas, lyg vietose kur turėtų būti išlindusios šaknys kur ne kur matosi skylutės, lyg šaknys būtų ištrauktos. Gal aiškiai apibūdinau.
Norėčiau paprašyti pagalbos pas Steputę ax.gif o bet tačiau g.gif o gal vistik pagelbėtum?
Aš tau kokią kašukę cibulių, tu man protingą patarimą iš savo šėpukės nail.gif
A, Stepute?
Va taip atrodo ir mano cibuliukas, kaip iš šitų pats pirmas
http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/X...w/$_57.JPG čia irgi Mr. Garfield parduodamas Ebay

O jei su tais įsišaknijimo hormonais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 09, 21:57)
O kas šitas, labai graži raudona.

nežiniukas rolleyes.gif

jį įsigijau iš vienos forumietės, bet vardas buvo pasimetęs unsure.gif
ji buvo atsiuntusi žydinčių nuotrauką - o žydėjo jie lysvėje susodinti bigsmile.gif net įdomu, gal ji iki šiol išsaugojusi tą nuotrauką su pilna lysve žydinčių amarilių g.gif
Papildyta:
QUOTE(Apelsina @ 2014 03 09, 22:07)
Jei kuriai nors sąžinės kirminas kirba, kad brangokokai sumokėjo už iš už jūrų marių parsisiųstus cibulius > žvilgtelkit į šitą ir nusiraminsit: http://himalayangard...ya-rayneri.html  doh.gif  doh.gif  doh.gif

sąžinė ramutėlė biggrin.gif

jei yra pasiūla, matyt yra ir paklausa biggrin.gif
Atsakyti
o čia Lietuvoje taip lysvėj žydi? nors ir mano mamos kažkada žydėdavo bet tikrai ne visi vienas kitas tik, bet joo būtų vaizdas atgaiva dūšiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 10, 00:51)
bigsmile.gif
Ką čia iškirbinsi, yra kur kas brangesnių už mūsiškius smile.gif . Skaičiau truputuką forumus, kur ieško retų rūšinių doh.gif ...
Papildyta:

O jei su tais įsišaknijimo hormonais g.gif

Išbandyta, nors jei dabar nepavyks įšaknydinti, dar kartą tepsiu, jei neišleis šaknų keliaus į konteinerį, o man teks pirkti dar vieną, nes labai jo noriu.
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 10, 01:16)
nežiniukas rolleyes.gif

jį įsigijau iš vienos forumietės, bet vardas buvo pasimetęs unsure.gif
ji buvo atsiuntusi žydinčių nuotrauką  - o žydėjo jie lysvėje susodinti bigsmile.gif net įdomu, gal ji iki šiol išsaugojusi tą nuotrauką su pilna lysve žydinčių amarilių g.gif

Jei neklystu pas Agnir šitie grožiai lysvėj auga, tokį ir aš turiu, be pavadinimo, bet dėl to grožis nemažėja wub.gif
Atsakyti
Lutpede, vera.vera - nuostabūs žiedai.

Pas mane tik Neon šiuo metu žydi 7 žiedais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 10, 10:13)
Išbandyta, nors jei dabar nepavyks įšaknydinti, dar kartą tepsiu, jei neišleis šaknų keliaus į konteinerį, o man teks pirkti dar vieną, nes labai jo noriu.

Jei tepsi, tai priimk ir mane į kompaniją notworthy.gif
Ai turėjau galvoje, jei pirksi iš naujo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 kovo 2014 - 09:54
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 10, 11:39)
Jei tepsi, tai priimk ir mane į kompaniją  notworthy.gif
Ai turėjau galvoje, jei pirksi iš naujo  blush2.gif

Va, dabar supratau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 08, 18:50)
Oriental Lady labai patinka  wub.gif  thumbup.gif

O aš apžiūrėjau šiandien savo naujokus iš karvarijos g., tai aptikau po snapelį  thumbup.gif  visgi sulauksiu - žiedų iš naujokų  clap.gif  clap.gif  clap.gif

4u.gif

Tas momentas, kai lauki lauki, ir pamatai, kad žiedukas bus, tai mmmm, koks saldus smile.gif . Aš saviškius irgi kasdien tikrinu. Ką ten kasdien- 5 kartus per dieną blush2.gif .

Bet radau bigsmile.gif . Būsiu savo kitą japoną apšnekėjusi blush2.gif . Man atrodo, kad Saturn and Green kažką žada bigsmile.gif . Ir tas kažkas gali būti žiedas bigsmile.gif . Bet tikrai 2 kotukai nupjauti. egi ten pernykščiai g.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 09, 21:57)

O aš buvau Kauno taške. Pasirodo visai netoli mano giminių  doh.gif .Žinokit parduotuvytė maža, kaip kišenėlė, bet tiek amarilių veislių cebulių vienoj vietoj nebuvau mačius  thumbup.gif . Gaila, kad cybisteriukų nebuvo nei vieno, bijau sumeluoti, bet kokia dešimt ar aštuonių veislių cibuliai buvo. Gaila, kad nei vieno, kurio aš būčiau labai norėjus, kad tuščiom neiššeit paėmiau Benfica ir cimžiedės margos daigelių (tokios nebuvau mačius).

Labai smagu žinoti taškus biggrin.gif . Norėčiau pamatyti, gal kada pavyks. Nors ir viską turiu, kas iš ten mane domina smile.gif . Jei tik pražys teisingai ax.gif .

Dar įdomu, kaip tas kur Macuičiuose, jei neapsirinku. Ar ten šiais metais nėra stebuklų g.gif

Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2014 03 10, 09:37)

Pas mane tik Neon šiuo metu žydi 7 žiedais bigsmile.gif

Ir nerodot? Manot, kad per daug Neonų nono.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 10, 10:37)

Ir nerodot? Manot, kad per daug Neonų nono.gif ?

nu neprisiruošiau nufotkint blush2.gif
gal vakare.

Atsakyti
Pas mane tas mini sprogsta smile.gif rytą palikau tokį "ant ribos", tai manau arba vakare, arba rytoj jau tikrai matysis, kas ten per miniukas smile.gif Panašu, kad tikrai bus raudonas, gal net tamsokas toks.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 10, 09:13)
Jei neklystu pas Agnir šitie grožiai lysvėj auga, tokį ir aš turiu, be pavadinimo, bet dėl to grožis nemažėja wub.gif

Iš Agnir ir aš įsigijau, būtent pas ją ir mačiau amarilių gėlyną smile.gif
Atsakyti