Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 09, 15:06)

mielas besiskleidžiantis grožis wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 09, 15:06)

Šita labai graži thumbup.gif

Jei neklystu, ir pas mane greit ax.gif . Sumaišiau vazoniukus, nesu tiksliai garantuota. Bet pagal pumpuro storį ir lapų plotį atrodo, kad Samba skleisis.
Atsakyti
šiuo metu karaliauja ant palangės smile.gif
user posted image

įsikėlė gulsčia nuotrauka, atrodo lyg nuvirtęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 09 kovo 2014 - 20:28
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 08, 17:12)
Prisidedu ir aš prie Pempės grožybių

Žiūriu aš į ją, kuo daugiau žiūriu, tuo labiau patinka wub.gif o koks žiedelio skersmuo?
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 09, 17:06)

Taip trūksta vienos dienelės, kad visas gražumas atsiskleistų.
Vera vera, kad ir apvirtęs, gražus. O kas ten užnugarį tuoj skleisis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 kovo 2014 - 20:32
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 09, 20:30)
Vera vera, kad ir apvirtęs, gražus. O kas ten užnugarį tuoj skleisis?

nežiniukas žaliažiedis smile.gif
ryt tikriausiai jau sprogs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 09, 20:26)
[ur

lotuliukas.gif Prisiminiau senų temų Steputės pasisakymą , kad yra galimybė dėti ir atvirkščią nuotrauką lotuliukas.gif ...

Gražus meilenis 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Viršutinis žiedlapis toks įdomus, tarsi skeltas

Aš susižavėjau GIZZI5 Mrs.Garfield , vien pažiūrinėjusi interneto nuotraukas. Radau tokį pulkelį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 kovo 2014 - 20:44
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 09, 22:35)
Radau tokį pulkelį

Apie tokią šukuoseną, maniškis net nesvajoja. Cypaučiau per visą forumą jei bent vieną lapuką išleistų ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 kovo 2014 - 20:55
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 09, 20:54)
Apie tokią šukuoseną, maniškis net nesvajoja. Cypaučiau per visą forumą jei bent vieną lapuką išleistų ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Bet pernai lapų turėjo?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 09, 22:56)
Bet pernai lapų turėjo?

Mažą snapiuką buvo iškišęs, bet tuo visa šventė ir baigėsi, dabar vėl persodinau, nei gyvas, nei miręs, šakniukių nėra, susna. Dugnelis man jo nepatinka schmoll.gif nors nei puvinio, nei kažkokių suminkštėjimų nėra. Atrodo lyg pakorėjęs, net nežinau tiksliai kaip apibūdinti. Toks vaizdas, lyg vietose kur turėtų būti išlindusios šaknys kur ne kur matosi skylutės, lyg šaknys būtų ištrauktos. Gal aiškiai apibūdinau.
Norėčiau paprašyti pagalbos pas Steputę ax.gif o bet tačiau g.gif o gal vistik pagelbėtum?
Aš tau kokią kašukę cibulių, tu man protingą patarimą iš savo šėpukės nail.gif
A, Stepute?
Va taip atrodo ir mano cibuliukas, kaip iš šitų pats pirmas
http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/X...w/$_57.JPG čia irgi Mr. Garfield parduodamas Ebay
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 kovo 2014 - 21:25
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 08, 10:00)
GIZZI5, DĖKUI UŽ TEMUTĘĘĘ 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rodau savo japonę Oriental Lady. Žiedeliai labai kuklūs, nedidukai, du ant stiebelio. Bet spalvos tikrai atitinka. Nuotrauka, sakyčiau, pagražina biggrin.gif . Kuklumas dingsta smile.gif

Man tai labai gražus wub.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 09, 21:26)

O kas šitas, labai graži raudona.

O aš buvau Kauno taške. Pasirodo visai netoli mano giminių doh.gif .Žinokit parduotuvytė maža, kaip kišenėlė, bet tiek amarilių veislių cebulių vienoj vietoj nebuvau mačius thumbup.gif . Gaila, kad cybisteriukų nebuvo nei vieno, bijau sumeluoti, bet kokia dešimt ar aštuonių veislių cibuliai buvo. Gaila, kad nei vieno, kurio aš būčiau labai norėjus, kad tuščiom neiššeit paėmiau Benfica ir cimžiedės margos daigelių (tokios nebuvau mačius).
Atsakyti
Jei kuriai nors sąžinės kirminas kirba, kad brangokokai sumokėjo už iš už jūrų marių parsisiųstus cibulius > žvilgtelkit į šitą ir nusiraminsit: http://himalayangard...ya-rayneri.html doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti