Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 14, 09:05)
Visi vaisai stovintys prie žydinčio augalo pagreitina žiedų peržydėjimą  verysad.gif  Mat, nokstantys vaisiai išskiria tam tikras dujas. Tad, arba tuščia pintinė arba pilna vaisių, bet padėta kitoje vietoje  smile.gif

Nu žinojau, žinojau:)
tiksliau žinojau, kad skatina žydėti augalus.
na, bet pas mane visa aplinka ant palangių yra kintanti, taip, kad nesuku sau galvos:)
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 03 14, 10:08)

Mėlynos! Labai įdomu g.gif
na netikiu, kad ten tik toks asortimentas. Tikriausia yra ir daugiau parduotuvių, o šiaip, tai gal jų svogūnai atitinka veislę, o ne katę maiše kaip pas mus
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 14, 11:16)
Mėlynos! Labai įdomu g.gif
na  netikiu, kad ten tik toks asortimentas. Tikriausia yra ir daugiau parduotuvių, o šiaip, tai gal  jų svogūnai  atitinka veislę, o ne katę maiše kaip pas mus

drinks_cheers.gif ir man įdomu, kas per mėlynas bigsmile.gif Karambole, gal pavadinimą pameni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 14 kovo 2014 - 09:19
Ten tik nuotrauka ismeigta buvo prie tu svogunu, kurie melynai zydet turetu, bet jau tokia pafotoshopinta doh.gif ! Nei pavadinimo, nieko... Man tos ala melynos amariles kazkodel is karto primine pas mus pardavinijamus melynus phalenopsius lotuliukas.gif. Eilinis turistu mulkinimo triukas, kaip ir dabar ten masiskai pardavinejami tulpiu svoguneliai schmoll.gif.
Cia as tik viena is stendu vienoj palapinej nufotkinau. Tas geliu turgus tai kokiu 20 vienodu palapiniu su labai jau panasiu asortimentu ir kiekvienoj palapinej esanciu tokiu amariliu stendu...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 03 14, 09:08)
Nu vat, amarilininkes, grizau is Amsterdamo, juju taip vadinamam FLower Market buvau uzsukus. Dar nebuvau Aleksoto tam "taske", bet is jusu pasakojimu susidariau ispudi, kad ten pasirinkiman bus zymiai didesnis nei pas olandus thumbup.gif. Tam geliu turguj geriausiu atveju gal apie 10 veisliu ir buvo Benfica, Aphrodite, Christmas Gift, Lemon Pioneer, Papilio dar kazkokia lasisine, ir melynos. Kitu jau nebepamenu. Kainos nuo 3.5 eur iki 8 eur. Bet jau tu svogunu kur po 8 eurus dydis  blink.gif, turbut po koki kila svertu biggrin.gif.
Bet siaip, tai tikejausi kazko idomesnio.... Taip, kad panos, pas mumis cia Lietuvoj viskas ciki piki, ne ka blogiau nei uzsieniuose, o kartais dar net ir geriau  thumbup.gif
[url=

Kokie dailūs rubuiliukai thumbup.gif
Bet sumaišyti irgi visos galimybės
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 14, 10:48)

jei įdomu pasižiūrėk koki hibridai gavosi pas rusaitę
Ji ten N prikryžminus
http://gippik.siteci...004224659.phtml
Atsakyti
Buvau prie SAVAS žalioj stotelėj.... turi vienos rūšies žemaūgį raudoną meilenį doh.gif labai daug kardelių ir visokių kitokių svogūninių g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 14, 14:42)
Buvau prie SAVAS žalioj stotelėj.... turi vienos rūšies žemaūgį raudoną meilenį  doh.gif  labai daug kardelių ir visokių kitokių svogūninių g.gif

Apmovė blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 14, 10:16)
na  netikiu, kad ten tik toks asortimentas. Tikriausia yra ir daugiau parduotuvių, o šiaip, tai gal  jų svogūnai  atitinka veislę, o ne katę maiše kaip pas mus

Prieš pora metų lankiausi Amsterdamo gėlių turguje, dar keletoje vietų, kur prekiauja gėlėmis, tikrai jokio pasirinkimo nėra schmoll.gif Pirkau dovanų parvežti 5 skirtingų veislių gal kokius 10-12 cibulių ir patikėkit nei vienas neatitiko veislės, visi buvo sumaišyti doh.gif Pražydo aišku gražūs, bet niekuo neypatingi žiedai,- baltas, raudoni arba dryžiai rolleyes.gif Bent jau turguose, kai svogūnai nefasuoti, o sudėti atskirose dėžėse, tai tikrai tik laimės dalykas nusipirkti tai ko nori doh.gif
Atsakyti
Man kolegė iš Amsterdamo prieš porą metų cibulį parvežė. Sakė turėtų byti kažkoks pilnaviduris, nes pirko kaip pilnavidurį. Tai pražydo greičiausiai Minerva lotuliukas.gif Nu man tai kas, 12 lt tekainavo. Svogūnas geras, riebus. Šį pavasarį gausiai žydėjo naminis žydėjimas, dabar jau ir lapų 8 išleido. Nesigailiu, kad tokį gavau, na bet esmė, kad pardavė kaip pilnavidurį, kuris brangesnis buvo lotuliukas.gif

GIZZI5 - šiaip tai man pirmas įspūdis buvo, kad išpirko lotuliukas.gif Puoliau klausti vietinių, sako taigi yra amarilių, va, kabo. Žiūriu - nematau. Atėjo bobikė, pirštu baksnoja į tą mažą raudoną, sako taigi va doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 14, 13:42)
Buvau prie SAVAS žalioj stotelėj.... turi vienos rūšies žemaūgį raudoną meilenį  doh.gif  labai daug kardelių ir visokių kitokių svogūninių g.gif

Parašyta Mini Amaryllis Red?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 14, 14:12)
Parašyta Mini Amaryllis Red?

Man rodos, kad Park Red. Juk rašiau, pas mus irgi atvežė. Park Red ir Red fire. Bet daugiau ir nežadėjo, sakė, kad bus dvejopi raudoni

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 kovo 2014 - 14:25