Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 13, 21:25)
ok ok einu. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano konsultantė bent stengiasi patarti good.gif

Narcizinė muselė Lietuvoje nėra aktuali. Nors gyvena visoje Europoje, tai daugiausia Viduržemio jūros regiono "džiaugsmas". Suaugėliai gyvena daugiausia 2-3 savaites pavasario pačioje pabaigoje. Lervos svogūną griaužia viduje apie 9 mėn. Musės aukščiau 2-o aukšto nepakyla - nuo aukščio baimės pratrysta ir leidžiasi žemyn.
Kovojama labai paprastai: narcizinės musės nekenčia durpių. Mulčiavimas durpėmis - 100% apsauga. Jei įtariama, kad svogūne sėdi lervos, patariama juos sunaikinti. Norintys išgelbėti gali virti svogūną 5 val (43 -45) laipsnių temperatūroje - lervos išverda ir prigeria. Sėkmė - 100%. Po to svogūną reikia 3 paras džiovinti.
Manau, kad good.gif - tai aš, o tavo konsultantė tegul eina ieškoti įsimylėjusio entimologo, kad turėtų su kuo paukščiukus lesinti... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 13, 22:51)

Stepuitei oro_buckis.gif
sakai aukščiau kaip antras aukštas musės nepakyla, tai kad aš gyvenu trečiam aukšte. g.gif. Cibuliai vasaroja balkone. Sode jau senių seniausia neauginu. Tada nesuprantu iš kur tie brudai atkeliavo. Sakyčiau naujokai atsinešė, bet išgraužti buvo kaip tik senesni svogūnai. Per savo N metų auginimą man pirmą kartą toks bajeris buvo
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 13, 23:00)
AHA, tokia aš ir esu: menkutė, laibutė, traputė kaip prancūziška bulkutė - 53 kg viso.  blush2.gif
Lutpedele, tave konsultantė pasiuntė paukščiukų lesinti. tai ir eik...  nail.gif

Kai undinėlė paprašė raganos kojų, toji pareikalavo gražiausio, ką undinėlė turėjo - jos balso. Ir aš noriu, GIZZI5, gražiausio ką tu turi - tavo avataro.  flirt.gif

Kieta bulka- nelūžta g.gif
O pasaka kad graži wub.gif tik primink, kuo ten raganai baigėsi?
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 03 13, 18:31)
E sėkloms  banned2.gif

nekokia patirtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 13, 20:23)
Kaunietės panos, ar dabar tame "sklepuke" Kaune buvot kuri nors? Na, kur pirkot ir pasirinkimas buvo. Savaitgalį planuoju būt Kaune, norisi kažką nusipirkt... Tai gal pasidalinsit taškais  4u.gif

Radau, Kalvarijos g. 38 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 kovo 2014 - 23:24
labas vakaras,
noreciau paklausi, gal kuri is merginu turite parduoti papilio svoguneli? Na niekaip nerandu jo isigyti. Kiek nusiperku, tiek prazista ne toks. (Tureju karta, bet senai, guodziausi jums, kaip mano visus veislinius amarilius grambuoliu lervos sueede).
Tad jei kuri turite buciau dekinga jei parasytumete.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 18:51)
Šiandien teko būti ŽS klausiau ar/ kada turės amarilių, sakė, Kaune Savanorių prospekte yra kažkokia balta palapinė, esą ten platus asortimentas, kituose parduotuvių taškuose nepristatoma, nes mažas perkamumas.

Nebent užsivežė neseniai g.gif aš ten dažnai prasuku, patikrinu bet nieko nerandu g.gif Reikės per pietus nubėgti šiandien, bo irgi netoli darbo lotuliukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 13, 20:23)
Kaunietės panos, ar dabar tame "sklepuke" Kaune buvot kuri nors? Na, kur pirkot ir pasirinkimas buvo. Savaitgalį planuoju būt Kaune, norisi kažką nusipirkt... Tai gal pasidalinsit taškais  4u.gif

Nežinau kaip dabar ten yra, bet žadėjo kovo 20 d. naują papildymą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 14 kovo 2014 - 07:49
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 14, 00:22)
Radau, Kalvarijos g. 38 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 14, 08:48)
Nežinau kaip dabar ten yra, bet žadėjo kovo 20 d. naują papildymą  ax.gif

Nu va, dar savaitė g.gif Gaila, kad kelionės nesiplanuojam vėliau...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 13, 21:46)
O kas šita?

Nemačiau, kad klausei ax.gif Exotic Nymph, pernai metų pirkinys.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 18:51)
Čia pernykštis, šiemet lyg dar nieko nerodo

Kur tą kašuką siūsi biggrin.gif

tongue.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 13, 21:26)

Taburete, ar ta pintinė su obuoliais ten prie meilenio nuolatos stovi?

na krepšiukas stovi.
kartais jame obuoliai, kartais apelsinai, kartais-tuščias.
o ką?
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 03 14, 09:52)
na krepšiukas stovi.
kartais jame obuoliai, kartais apelsinai, kartais-tuščias.
o ką?

Visi vaisai stovintys prie žydinčio augalo pagreitina žiedų peržydėjimą verysad.gif Mat, nokstantys vaisiai išskiria tam tikras dujas. Tad, arba tuščia pintinė arba pilna vaisių, bet padėta kitoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Nu vat, amarilininkes, grizau is Amsterdamo, juju taip vadinamam FLower Market buvau uzsukus. Dar nebuvau Aleksoto tam "taske", bet is jusu pasakojimu susidariau ispudi, kad ten pasirinkiman bus zymiai didesnis nei pas olandus thumbup.gif. Tam geliu turguj geriausiu atveju gal apie 10 veisliu ir buvo Benfica, Aphrodite, Christmas Gift, Lemon Pioneer, Papilio dar kazkokia lasisine, ir melynos. Kitu jau nebepamenu. Kainos nuo 3.5 eur iki 8 eur. Bet jau tu svogunu kur po 8 eurus dydis blink.gif, turbut po koki kila svertu biggrin.gif.
Bet siaip, tai tikejausi kazko idomesnio.... Taip, kad panos, pas mumis cia Lietuvoj viskas ciki piki, ne ka blogiau nei uzsieniuose, o kartais dar net ir geriau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 14 kovo 2014 - 09:15