Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(AS IR DOMINYKA @ 2008 04 15, 10:07)
laba gal galietum man atsiust i mano emaila aciukas      zaja-84@mail.ru  lauksiu  bigsmile.gif

to crack'o nebeturiu, tai nz kaip atsiust, neiseis nulauzt g.gif bet internete tikrai pilna nuorodu ir sm yra tema mamos kompiuteris, va per ten radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano laikraštukas jau baigtas clap.gif Galėčiau parodyti, tik nežinau kur jį patalpinti doh.gif
Atsakyti
Bedarant kilo įdėja, įdėt šventėję būsiančių svečių nuotraukas (daugelio net su mergaite turėjau) ir parašyt kokį palinkėjimą ar šiaip gražius žodžius. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 gegužės 2008 - 15:32
QUOTE(linarija @ 2008 05 15, 17:30)
Bedarant kilo įdėja, įdėt šventėję būsiančių svečių nuotraukas (daugelio net su mergaite turėjau) ir parašyt kokį palinkėjimą ar šiaip gražius žodžius.  smile.gif

user posted image

user posted image

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką toms, kurios jau darėt krikštynų laikraštuką: kokio dydžio raidėmis rašėte, kad, atspausdinus, būtų galima įskaityti, bet, kartu, ir nebūtų labai didelės?
Atsakyti
QUOTE(AV @ 2008 05 23, 18:21)
Turiu tokį klausimuką toms, kurios jau darėt krikštynų laikraštuką: kokio dydžio raidėmis rašėte, kad, atspausdinus, būtų galima įskaityti, bet, kartu, ir nebūtų labai didelės?

12. 14 P 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 05 23, 15:27)
12. 14 P  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AV @ 2008 05 23, 17:21)

as tai dariau kaip kur na mazesno kaip 12 niekur nenaudojau
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
gal sita temuke reiketu uzbaigti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti