Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

jei as nupaveiksluosiu, tai niekas nesimatys, o skenuoti neturiu kaip. Gal kitaip kaip eina?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 04 14, 16:48)
bandomoji galioja 15d atrodo, po to galima ja nulauzti ir galios visa laika mirksiukas.gif

Sorry,uz poster_offtopic.gif ,ale jau labai parupo kaip ta programele nulauzti eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 14, 20:52)
Sorry,uz  poster_offtopic.gif ,ale jau labai parupo kaip ta programele nulauzti eina? g.gif

yra intere pilna crack, tik paieskot reik, as ta programa turiu nusilauzus ax.gif
Atsakyti
laba gal galietum man atsiust i mano emaila aciukas zaja-84@mail.ru lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 04 07, 12:43)
galit parsisiųsti paziurėti mano laikraštuką  4u.gif
Arminuko laikraštukas

thumbup.gif saunus laikrastukas-tiek meiles ir kantrybes ji darant ideta.Na pasisemsiu ideju ir pradesiu kurti smile.gif
Dekui visom uz idejas
Atsakyti
[quote=linarija,2008 04 14, 15:31]
ir dar viena [URL=user posted image]My Webpage[/URL]
[/quote]
Kur galima rast pirkt šio maišelių audinio? g.gif
[/quote]

man ir reikia to popieriaus
čia gėlių parduotuvės tikriausiai reikia ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 04 07, 12:43)
drinks_cheers.gif
manau, moderatoriai tokius pasisakymus-prašymus turėtų trinti lauk, nes tai tikrai apsunkina temos skaitymą  doh.gif  tema gaunasi labai užteršta...

O toms kas netingės skaityti- galit parsisiųsti paziurėti mano laikraštuką  4u.gif
Arminuko laikraštukas

dar norejau paklaust per kokia programa darete laikrastuka? g.gif
Atsakyti
prisigaudem ideju einam laikrasy gamint
Atsakyti
As dariau su POWER POINT, kai ką su Microsoft Office Publisher ir viską sukeldavau į Wordą.
Atsakyti
as dariau Worde, tik kazkur kitur reiketu tas visas nuotruakas sutvarkyt, bet as nemoku, o labai noriu, kad laikrastukas butu su dukreles nuotraukom
Atsakyti
as pernai buvau kriksto mama ir padariau toki laikrastuka, tai teveliai suzaveti buvo 4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2008 04 18, 10:30)
as dariau Worde, tik kazkur kitur reiketu tas visas nuotruakas sutvarkyt, bet as nemoku, o labai noriu, kad laikrastukas butu su dukreles nuotraukom

As nuotraukas, tekstą, paveikslėlius tvarkiau, mažinau ir t.t. POWER POINT'e.
Atsakyti