Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

labai jau taip nesipiktinkit, perskaičiau temą ir jau labai daug nuorodų neveikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 07, 13:10)
Merginos negi tikrai sunku perversti ir pacioms atsisiuti laikrastuku pavyzdziu ?
Gi ne tik pavyzdziu,bet ir naudingu patarimu rastumet  rolleyes.gif .
Sorry,bet tinginems tikrai nesiusciau ,kai ir taip po nosim viskas yra schmoll.gif

pasėdėjau prie kompo gerą pusdienį,perskaičiau temą,radau nemažai idėjų ,ačiū jums 4u.gif
reikia šiandien pat pradėt rašyt laikraštuką,nes krikštynos ne už kalnų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 07, 20:39)
labai jau taip nesipiktinkit, perskaičiau temą ir jau labai daug nuorodų neveikia  4u.gif

Visu nuorodu gal ir neatidaro,bet vakar saziningai perziurejau visa tema ir ju radau uztektinai,kad susikurti sava krikstynu laikrastuka.Manau visa beda tingejime,o ne tame,kad keliu nuorodu visoje temoje neatidaro.
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 07, 23:54)
Visu nuorodu gal ir neatidaro,bet vakar saziningai perziurejau visa tema ir ju radau uztektinai,kad susikurti sava krikstynu laikrastuka.Manau visa beda tingejime,o ne tame,kad keliu nuorodu visoje temoje neatidaro.

4u.gif , kai nereikia daryti tai atrodo, kad užtenka, o kai imi kažką kurpti tai atrodo mažai mažai ir mažai biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 10, 17:02)
4u.gif , kai nereikia daryti tai atrodo, kad užtenka, o kai imi kažką kurpti tai atrodo mažai mažai ir mažai  biggrin.gif ,

Na jei nori padaryti tikra sedevra,tai tada jooooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 10, 21:28)
Na jei nori padaryti tikra sedevra,tai tada jooooo  biggrin.gif

baik tu nenoriu biggrin.gif , bet va šiandien visą temą skersai išilgai išmaišiau , ir kokius penkis kartus doh.gif , dariau MB sesers auklėtiniams diplomukus tokius, tai užsiknisau , bet jau baigiau thumbup.gif
dar įmesiu raideles ,kurios man pasitarnavo, nes temoj jų nėra, nukniauzijau iš forumietės parašo tongue.gif

va čia prašom naudotis
Atsakyti
nu labai fainos raideles wub.gif man pravers laikrastukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 10, 21:51)
baik tu nenoriu  biggrin.gif , bet va šiandien visą temą skersai išilgai išmaišiau , ir kokius penkis kartus  doh.gif , dariau MB sesers auklėtiniams diplomukus tokius, tai užsiknisau , bet jau baigiau  thumbup.gif
dar įmesiu raideles ,kurios man pasitarnavo, nes temoj jų nėra, nukniauzijau iš forumietės parašo  tongue.gif 

va čia prašom naudotis

aciu bigsmile.gif kaip tik pradejau apie maziaus kirkstynas galvot, o cia kiek pilna ideju visokiu thumbup.gif
Atsakyti

ir dar viena [URL=user posted image]My Webpage[/URL]
[/quote]

Kur galima rast pirkt šio maišelių audinio? g.gif
Papildyta:
ir jei teisingai suprantu saldainių popierėliai spauzdinti ant spalvotų lapų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 21, 14:30)
Ner uz ka  mirksiukas.gif .
Jei kas nepavyks kreipkis,pagelbesiu,nes kaip tik parsisiuntusi sia programele  ax.gif .
Beja,cia bandomoji versija,kuri yra nemokama ir tik kelias dieneles veikia.Jei nori ja tureti ilgam laikui reik moket pinigelius  cool.gif

bandomoji galioja 15d atrodo, po to galima ja nulauzti ir galios visa laika mirksiukas.gif
Atsakyti
Padekite, kaip ikelti man laikrastuka? Niekaip neina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rklp @ 2008 04 14, 17:04)
Padekite, kaip ikelti man laikrastuka? Niekaip neina  ax.gif

gali įdėti foto ax.gif
Atsakyti