labai jau taip nesipiktinkit, perskaičiau temą ir jau labai daug nuorodų neveikia
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 07, 13:10)
Merginos negi tikrai sunku perversti ir pacioms atsisiuti laikrastuku pavyzdziu ?
Gi ne tik pavyzdziu,bet ir naudingu patarimu rastumet .
Sorry,bet tinginems tikrai nesiusciau ,kai ir taip po nosim viskas yra
Gi ne tik pavyzdziu,bet ir naudingu patarimu rastumet .
Sorry,bet tinginems tikrai nesiusciau ,kai ir taip po nosim viskas yra
pasėdėjau prie kompo gerą pusdienį,perskaičiau temą,radau nemažai idėjų ,ačiū jums
reikia šiandien pat pradėt rašyt laikraštuką,nes krikštynos ne už kalnų
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 07, 20:39)
labai jau taip nesipiktinkit, perskaičiau temą ir jau labai daug nuorodų neveikia
Visu nuorodu gal ir neatidaro,bet vakar saziningai perziurejau visa tema ir ju radau uztektinai,kad susikurti sava krikstynu laikrastuka.Manau visa beda tingejime,o ne tame,kad keliu nuorodu visoje temoje neatidaro.
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 07, 23:54)
Visu nuorodu gal ir neatidaro,bet vakar saziningai perziurejau visa tema ir ju radau uztektinai,kad susikurti sava krikstynu laikrastuka.Manau visa beda tingejime,o ne tame,kad keliu nuorodu visoje temoje neatidaro.
, kai nereikia daryti tai atrodo, kad užtenka, o kai imi kažką kurpti tai atrodo mažai mažai ir mažai ,
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 10, 17:02)
, kai nereikia daryti tai atrodo, kad užtenka, o kai imi kažką kurpti tai atrodo mažai mažai ir mažai ,
Na jei nori padaryti tikra sedevra,tai tada jooooo
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 10, 21:28)
Na jei nori padaryti tikra sedevra,tai tada jooooo
baik tu nenoriu , bet va šiandien visą temą skersai išilgai išmaišiau , ir kokius penkis kartus , dariau MB sesers auklėtiniams diplomukus tokius, tai užsiknisau , bet jau baigiau
dar įmesiu raideles ,kurios man pasitarnavo, nes temoj jų nėra, nukniauzijau iš forumietės parašo
va čia prašom naudotis
nu labai fainos raideles man pravers laikrastukui
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 10, 21:51)
baik tu nenoriu , bet va šiandien visą temą skersai išilgai išmaišiau , ir kokius penkis kartus , dariau MB sesers auklėtiniams diplomukus tokius, tai užsiknisau , bet jau baigiau
dar įmesiu raideles ,kurios man pasitarnavo, nes temoj jų nėra, nukniauzijau iš forumietės parašo
va čia prašom naudotis
va čia prašom naudotis
aciu kaip tik pradejau apie maziaus kirkstynas galvot, o cia kiek pilna ideju visokiu
ir dar viena [URL=]My Webpage[/URL]
[/quote]
Kur galima rast pirkt šio maišelių audinio?
Papildyta:
ir jei teisingai suprantu saldainių popierėliai spauzdinti ant spalvotų lapų
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 21, 14:30)
Ner uz ka .
Jei kas nepavyks kreipkis,pagelbesiu,nes kaip tik parsisiuntusi sia programele .
Beja,cia bandomoji versija,kuri yra nemokama ir tik kelias dieneles veikia.Jei nori ja tureti ilgam laikui reik moket pinigelius
Jei kas nepavyks kreipkis,pagelbesiu,nes kaip tik parsisiuntusi sia programele .
Beja,cia bandomoji versija,kuri yra nemokama ir tik kelias dieneles veikia.Jei nori ja tureti ilgam laikui reik moket pinigelius
bandomoji galioja 15d atrodo, po to galima ja nulauzti ir galios visa laika
Padekite, kaip ikelti man laikrastuka? Niekaip neina
QUOTE(rklp @ 2008 04 14, 17:04)
Padekite, kaip ikelti man laikrastuka? Niekaip neina
gali įdėti foto