Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 18, 14:08)

didelis ačiū už laikraštuko pavyzdį 4u.gif
Atsakyti
aš taip pat ruošiuos savo vaikelio krikštynoms clap_1.gif
būciau labai dėkinga jei atsiustumėte laikraštuko pavyzdukų... mirksiukas.gif
fainuolyte33@one.lt iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainuolyte333 @ 2008 04 06, 22:49)
aš taip pat ruošiuos savo vaikelio krikštynoms clap_1.gif
būciau labai dėkinga jei atsiustumėte laikraštuko pavyzdukų... mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
gal ir as galeciau gauti laikrastuko pavizdeli i kristakacinskaite@yahoo.com
aciu labai
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
aš taip pat norėčiau laikraštuko pavyzdėlio blush2.gif
vaida.marcipukaite@gmail.com
Atsakyti
Labutis, mamytės, ir ne tik;)
Aš dalyvausiu krikštynose tik vasarą, bet labai susidomėjau laikraštukais. Labai prašau, kas turit tų laikraštukų jau užbaigtų pavyzdėlius įmeskit man į el.paštą: ausrele07@inbox.lt Liksiu labai Jums dėkinga;)
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 04 05, 21:59)
Na, mamytes, jus ir duodat,negi taip sunku perversti bent kelis puslapius  doh.gif  Juk tiek sioje temoje pavyzduku sukelta,tik spek ziureti.Nebukit tinginikes,nes netik pavyzdziu,bet ir puikiu minciu ir naudingos informacijos galima rasti.

Kazko paskaicius paskutinius sios temos puslapelius persas mintis,kad reik pervadinti tema i pageidavimu skyrelis biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(fainuolyte333 @ 2008 04 06, 22:49)

Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2008 04 07, 12:18)
ausrele07@inbox.lt Liksiu labai Jums dėkinga;)

Papildyta:
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 07, 11:23)
vaida.marcipukaite@gmail.com

Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2008 04 07, 09:39)
pavizdeli i kristakacinskaite@yahoo.com
aciu labai

ir t.t... doh.gif
Merginos negi tikrai sunku perversti ir pacioms atsisiuti laikrastuku pavyzdziu ?
Gi ne tik pavyzdziu,bet ir naudingu patarimu rastumet rolleyes.gif .
Sorry,bet tinginems tikrai nesiusciau ,kai ir taip po nosim viskas yra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 07 balandžio 2008 - 12:12
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 07, 13:10)
Merginos negi tikrai sunku perversti ir pacioms atsisiuti laikrastuku pavyzdziu ?
Gi ne tik pavyzdziu,bet ir naudingu patarimu rastumet  rolleyes.gif .
Sorry,bet tinginems tikrai nesiusciau ,kai ir taip po nosim viskas yra schmoll.gif

vat butent tema uztersta vien pageidavimais. negi sunku parasyti toms i az, kurios buvo jau parasiusios, kad gali atsiusti, tik duokite zinoti....istrynus visus pageidavimus ne puses lapu turbut neliktu naudingos info...
be jusu noro ir daleles darbo ispudingu krikstynu tikrai nesuorganizuosite, tai gal pradekite stengtis nuo sio punkto mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 07, 11:10)
Kazko paskaicius paskutinius sios temos puslapelius persas mintis,kad reik pervadinti tema i pageidavimu skyrelis biggrin.gif .

drinks_cheers.gif Oi, kaip as su tavim sutinku... Perskaiciau sia temele, tai tiek informacijos prisirinkau thumbup.gif (ne tik laikrastuko pavyzdeliu), as, pvz., nusikopindavau man patikusias cia mintis i Word, kad nereiketu is naujo visos temos skaityt, o, kai jau prisiruosiu daryti laikrastuka, persiskaitysiu tik tai, ka issisaugojau ax.gif Ir tai...dar is viso to reikes atsirinkti, nes informacijos tiek, kad ir knyga butu galima parasyti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
manau, moderatoriai tokius pasisakymus-prašymus turėtų trinti lauk, nes tai tikrai apsunkina temos skaitymą doh.gif tema gaunasi labai užteršta...

O toms kas netingės skaityti- galit parsisiųsti paziurėti mano laikraštuką 4u.gif
Arminuko laikraštukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 07 balandžio 2008 - 13:45
aga atkreipiau demesy kai man reikejo kad neymanoma skaityti - tai irgi kopinau viska y wodra ir tada jau sutraukiau mintis rolleyes.gif
o kurioms reikia laikrastuku tai i asmenines gal rasykit nes pikta ir skaityti darosi schmoll.gif
Atsakyti

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

ir t.t... doh.gif

Na tikrai nesunkuperversti ir susirinkti (beje taip ir darausi) tik kazkaip pamaniau jei dar kuri mamyte turi ir negaila tai gal galetu ir i pasta imesti blush2.gif
Tikrai nenorejau sukelti problemu cia. Atsiprasau jei kazkam tai nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 04 07, 14:10)

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

ir t.t... doh.gif

Jau maniau,kad cia man vienai tie pastovus prasymai trukdo doh.gif Bet pasirodo,kad ne...Man tie istisi prasymai,nepykit,bet tikras temos tersimas.
Atsakyti