Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(dovilijana @ 2008 03 18, 15:58)
sorry blush2.gif as tik vakar prisijungiau prie jusu forumo ir nelabai cia moku naudotis kuo doh.gif  kas tas AZ?  blush2.gif

asmenine zinute - mygtukas i ja salia kiekvieno dalyvio pristatymo, o pacias zinutes galima perskaityti paspaudus nauju zinciu puslapio virsuje (ten rodys, kiek tu nauju yra)
Atsakyti
labai prasau visu mamyciu gal galit atsiusti laikrastuko kopija?aciu
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 03 18, 14:45)
Suprantu kai reikia tik 8  smile.gif  O ka daryti kai reikia maziausiai 20 egzemplioriu  doh.gif

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif tai kiek zmoniu pa sjus krikstynose bus? pas mus apie 20 tai skaiciavau kad seimai vienas laikrastukas ir gana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 03 18, 23:42)
mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif tai kiek zmoniu pa sjus krikstynose bus? pas mus apie 20 tai skaiciavau kad seimai vienas laikrastukas ir gana  thumbup.gif

Virs 40 doh.gif Ir as skaiciuoju,jog seimai vienas laikrastukas smile.gif
Atsakyti
mamytės, argi nebūtų galima prašymus atsiųsti laikraštuką ar elektroninių paštų adresus per AŽ rašyti? ax.gif 4u.gif juk tiek bereikalingai laiko sugaišti kol tokius dalykėlius perskaitai, o geriau, kad liktų tik idėjos apie laikraštuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 03 18, 10:39)
As irgi planuoju teveliams ir seneliams spalvotus,o kitiems ne,nes l.jau tas spalvotas rasalas brangus  doh.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 03 23, 10:47)
Kad žmogus sėdėjęs kalėjime tai tikrai schmoll.gif , o kad krikšto mama gyvena susidėjus, tai nieko tokio blogo kaip ir nėra, juk daug tampa krikšto mamytėmis nevedusios personos biggrin.gif , tai taip išeitų, kad jos dėl to turėtų ištekėti blink.gif

Man pasisekė, kad vyras gali darbe belekiek spalvotai atspausdint.
Pirmai dukrytei taip ir darėm - tik spalvotus.

Dar dariau specialų MENIU, kadangi viskas vyko gamtoje, tai ir patiekalai buvo atitinkami, bandžiau pamenu tada kažkiek su humoru pavadinimus rašyt, kaip pvz: Močiutės rudbandė, Žemaitiškas alus, kepta duona su makalu, ir dar daug, tik jau nepamenu, o pvz prapuolė su viskuom, ką kompiuteryje turėjom, kai šis sugedo. verysad.gif

Pati dabar Jūsų pagalba prisirinkau dar pavyzdėlių, paveikslukų ir dar daug ko, Esat šaunuolės mamytės. Kai jau planuosim krikštyti antrąją dukrytę, būtinai pasinaudosiu Jūsų patarimais ir jei ką pati sugalvosiu, pasidalinsiu mintim su Jumis.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit atsiusti laikrastuka, labai labai labai labai labai labai labai dekui
inga.ingikee@gmail.com
Atsakyti
savo maziuka irgi planuojam ne uz kalnu krikstyt ir labai sudomino temele apie krikstynu laikrastuka,taigi prasysiu ir as kad atsiustumet pavyzduka smilingis.andrius@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2007 03 15, 13:02)
Ivauiriausiu paveiksliukai tinka laikrastukui thumbup.gif CIA Dar cia
Papildyta:
IR DAR CIA

Laaabai aciu uz sias nuorodas mirksiukas.gif
laaabai buciau dekinga jai ir man kas atsiustu laikrastuko pvz zadam krikstyti geguzes men jau po truputi ruostis reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 01 balandžio 2008 - 10:43
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 04 01, 11:39)
Laaabai aciu uz sias nuorodas mirksiukas.gif
laaabai buciau dekinga jai ir man kas atsiustu laikrastuko pvz zadam krikstyti geguzes men jau po truputi ruostis reikia smile.gif

mano pastas Meskute20@yahoo.com blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif gal galite man padeti? busiu kriksto mamyte smile.gif
gal galite atsiusti i mano email krikstynu scenariju,ir laikrstuko pavyzdi?
aciu labai thumbup.gif
pupsyte17@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(hailey @ 2008 04 05, 19:05)
Sveikos mamytes smile.gif gal galite man padeti? busiu kriksto mamyte smile.gif
gal galite atsiusti i mano email krikstynu scenariju,ir laikrstuko pavyzdi?
aciu labai  thumbup.gif
pupsyte17@yahoo.com

Na, mamytes, jus ir duodat,negi taip sunku perversti bent kelis puslapius doh.gif Juk tiek sioje temoje pavyzduku sukelta,tik spek ziureti.Nebukit tinginikes,nes netik pavyzdziu,bet ir puikiu minciu ir naudingos informacijos galima rasti.
Atsakyti