Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(Ivutė @ 2008 03 15, 16:11)
Darysiu ant A4 ir nelenksiu  4u.gif  Susegsiu ir kaspinuku žydru papuošiu  mirksiukas.gif

Bet tai daug reikes tu laikrastuku. Na seimai po viena reik jauciu skaiciuot...
Atsakyti
QUOTE(Ivutė @ 2008 03 15, 11:24)
Laikraštukas

Mano laikraštukas, klaidos dar netaisytos 4u.gif

Nu tikrai labai saunus 4u.gif
Panos jus visos pacios darotes laikrastukus ar pas ka nors uzsisakote?
Atsakyti
labai idomiu patarimu prisiskaiciau,dekui visoms smile.gif as savo suneli krikstysiu sia vasara ir labai noreciau is jusu gauti ta laikrastuko pavyzdi smile.gif is karto dekoju visoms 4u.gif atsiuskite man i pasta: dovile.bagociene@googlemail.com aciukas
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2008 03 17, 20:50)

drinks_cheers.gif tikrai thumbup.gif
as tai pati pasidariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 03 17, 17:26)
Bet tai daug reikes tu laikrastuku. Na seimai po viena reik jauciu skaiciuot...

as dariau seimai po viena. teveliams ir seneliams spalvotus, o kitiems sveciams juodai baltus... nes kitaip bankrotas butu atejes unsure.gif

QUOTE(Sola @ 2008 03 17, 19:50)

as dariausi pati. pasiskaitinek atidziai sia tema, tikrai rasi ne viena pvz mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 03 18, 09:28)
as dariau seimai po viena. teveliams ir seneliams spalvotus, o kitiems sveciams juodai baltus... nes kitaip bankrotas butu atejes  unsure.gif
as dariausi pati. pasiskaitinek atidziai sia tema, tikrai rasi ne viena pvz  mirksiukas.gif

As irgi planuoju teveliams ir seneliams spalvotus,o kitiems ne,nes l.jau tas spalvotas rasalas brangus doh.gif
Atsakyti
as tai visiems po spalvota egzemplioriu - man 8 gaunasi tai spausdinu viska blush2.gif
Atsakyti
as laikrastuka vien spauzdinau ir viskas, savo krikstadukrai. spalvota. ten paskui dar liko ilankeje lapu tai idejau tuscius lapus ir sveciams liepiau palinkejimus rasyti. mergaitei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilijana @ 2008 03 17, 19:59)
labai idomiu patarimu prisiskaiciau,dekui visoms smile.gif as savo suneli krikstysiu sia vasara ir labai noreciau is jusu gauti ta laikrastuko pavyzdi smile.gif is karto dekoju visoms 4u.gif atsiuskite man i pasta:  dovile.bagociene@googlemail.com aciukas

Tik reikia netingeti paskaitineti ir tikrai rasit laikrastuku pavyzdziu, ieskodama radau net 7 laikrastuku pavyzdzius, bet labiausiai nervina tie atsiuskit man ir man ir man, tai vien tokiu kiek puslapiu gaunasi doh.gif aggressive.gif
Yra paciu mamyciu kurios pasisiulo atsiusti laikrastuko pavyzdziu, tai rasykit tiesiai i AZ, o ne cia pacioje temoje protest.gif
Kam reikia laikrastuko pavyzdziu rasykit tiesiai man i AZ atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 03 18, 14:48)
Tik reikia netingeti paskaitineti ir tikrai rasit laikrastuku pavyzdziu, ieskodama radau net 7 laikrastuku pavyzdzius, bet labiausiai nervina tie atsiuskit man ir man ir man, tai vien tokiu kiek puslapiu gaunasi  doh.gif  aggressive.gif 
Yra paciu mamyciu kurios pasisiulo atsiusti laikrastuko pavyzdziu, tai rasykit tiesiai i AZ, o ne cia pacioje temoje  protest.gif
Kam reikia laikrastuko pavyzdziu rasykit tiesiai man i AZ atsiusiu  4u.gif

pritariu tau. thumbup.gif , seip jei man ko reikia ,jei randu ka gero mamos siulo. as graziai paprasau mamyciu nusiudama zinute i az. mirksiukas.gif
p.s.
kam reikia turiu laikrastuka galiu atsiusti. i az
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 03 18, 11:05)
as tai visiems po spalvota egzemplioriu - man 8 gaunasi tai spausdinu viska  blush2.gif

Suprantu kai reikia tik 8 smile.gif O ka daryti kai reikia maziausiai 20 egzemplioriu doh.gif
Atsakyti
sorry blush2.gif as tik vakar prisijungiau prie jusu forumo ir nelabai cia moku naudotis kuo doh.gif kas tas AZ? blush2.gif
Atsakyti