Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(jolita-atiloj @ 2008 03 12, 10:20)
Tik nemokamai veikia trumpai. Reikia viska pasiruosti ir greit padaryti. Kazkur rase, kad berods 3 valandas veikia nemokamai.
http://www.frameshow.com/gallery.php

sveikos mamytes bukit geros padekit, darau savo sunui laikrastuka ir pridejau ten daug visko ir kriksto svarba gyvenime ir pasakele is kur vaikai atsiranda ir sunaus zodyneli ir jo pasiekimus ir horoskopa ir laiska visiems brangiems zmonems ir zodi seneliams ir gal galit padeti sugalvot ka dar galeciau ideti dar zadu idet auklejimo taisykles g.gif 4u.gif jei galit mintis siuskit i ingaluckuviene@yahoo.com isanksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes irgi ruosiames krikstynoms, birzelio men. Gal kas galite atsiusti laikrastuka, labai noriu pasidaryti ji pati evelinacibulskaite@yahoo.com 4u.gif

Is anskto dekoju Jums labai!
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukas @ 2008 03 12, 17:46)
sveikos mamytes bukit geros padekit, darau savo sunui laikrastuka ir pridejau ten daug visko ir kriksto svarba gyvenime ir pasakele is kur vaikai atsiranda ir sunaus zodyneli ir jo pasiekimus ir horoskopa ir laiska visiems brangiems zmonems ir zodi seneliams ir gal galit padeti sugalvot ka dar galeciau ideti dar zadu idet auklejimo taisykles g.gif  4u.gif jei galit mintis siuskit i ingaluckuviene@yahoo.com isanksto dekoju mirksiukas.gif

krikstateviu iskymus, tevu isakymus. nz dar anegdotus gali.
Papildyta:
QUOTE(EvelinaC @ 2008 03 13, 18:14)
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes irgi ruosiames krikstynoms, birzelio men. Gal kas galite atsiusti laikrastuka, labai noriu pasidaryti ji pati evelinacibulskaite@yahoo.com 4u.gif

Is anskto dekoju Jums labai!

atsiusiu kai atstrigs pasto deze
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 03 08, 17:41)
isiunciau pora laikrastuku pavyzdziu wink.gif

gal ir man galima laikraštuko pavyzduką gauti ruksenai@balticum-tv.lt
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles mamytes,
kurios jau igyvendinote savo sumanymus,
labai buciau dekinga, jei atsiustumet ir man ideju krikstynoms (dovanu, zaidimu), laikrastuko pavyzdziu
vardaite@gmail.com
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ir man galima butu laikrastuka ax.gif i sarlota_supermama@yahoo.com
Atsakyti
Laikraštukas

Mano laikraštukas, klaidos dar netaisytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivutė @ 2008 03 15, 10:24)
Laikraštukas

Mano laikraštukas, klaidos dar netaisytos 4u.gif

Super laikrastukas thumbup.gif Bet labai jau saunus thumbup.gif
Atsakyti
O kaip spauzdinsi? A4 lenksi pusiau? Bet kaip padaryti kad psl gerai eitu? g.gif
Atsakyti
Darysiu ant A4 ir nelenksiu 4u.gif Susegsiu ir kaspinuku žydru papuošiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mamytėm, radau daug naudingos informacijos. Savo mažytę krikštysime jau labai greitai, tai skubu pasiruošti smile.gif
Papildyta:
Tikrai siulau visiem perskaityti šią temą nuo pradžių. Labai daug laikraštukų pavyzdžių galima rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 03 04, 09:04)
O gal ir man galetumet atsiusti wink.gif  4u.gif  laura.karpaviciene@gmail.com Buciau labai dekinga  drinks_cheers.gif  4u.gif

vat ir man jei kas galėtų atsiųsti būčiau dėkinga blush2.gif
lietus71@gmail.com
Atsakyti