Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(Lotari @ 2008 03 05, 19:20)
gali padaryti lairaštuką iš labiausiai įsimintinų tavo vaiko įvykių, pirmas dantukas, pirmas susimušimas, pirmas žodis ir t.t. įdėk foto jūsų su vaiku, krišto tėvų, o gala palik parašyti pasveikinimam ir linkėjimams, tegul kas nors ten kažką pažada,na pvz: antro gimtadienio proga  lenksiu ranka su mažuoju, trečio gimtadienio proga aplankysiu ir kažką iš toli parvešiu, na pan... bus ir įdomu ir juokinga... na  čia tik mano  kuklūs pasiūlymai  ax.gif

ačiū už pasiūlymus wink.gif kadangi dantukų ir sumušimų dar neturime reiks kažkaip kitaip sugalvot g.gif bet jau pradėjau daryti thumbup.gif nutariau su nuotraukomis padaryti įsimintiniausias akimirkas, kur yra buvęs, sudėjau Kalėdų nuotraukas, taip pat senelių gimtadienyje dalyvavo ir pan. smile.gif o kai ką kopijuoju iš čia esančių laikraštukų, dar pati pridedu, gal ir visai neblogai išeis ax.gif
Atsakyti
gal galetu kuri mamyte ir man krikstynu laikrastuko pvz atsiusti jurgita_survilaite@hotmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
jo, ta kuri man atsiunte thumbup.gif bet nzn ar pajegsiu toki padaryt, lab daug info, iskur tiek fantazijos pas mamykes??? as gal noreciau sau daugiau foto, bet neisivaizduoju kaip.gal kas dare ciut kuklesni laikrastuka, uzmest aki.nes kuo dauiau paziuresi,lengviau bus savo sugalvot.
dekoju kas atsius : simbav@gmail.com
wink.gif
Atsakyti
o kurį jūs turit? aš tai 4 iš čia parsisiunčiau ir bandau kažką daryt ax.gif kai ką kopijioju, piešinukus dažniausiai keičiu, žiūrėsim, kas išeis... po to galėsiu parodyt, bet dabar tik svetimus turiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 07 kovo 2008 - 10:25
Pijuko laikrastuka turim wub.gif
Atsakyti
Turiu IDEJA 4u.gif zodziu taip, jei gimsta pirma anuke, per krikstynas reiketu pagerbti mociutes.Jei anukas senelius. Tokios tradicijos. Sugalvojau padaryt sertifikata humoro forma. Nu pvz, LR bobulyciu asociacija sveikina (vardas) tapus mociute. Jame tokie juokeliai kaip mociute turi moket sekt pasakas, megti filmukus, kepti blynus ir pan. Na gal kam pravers si mintis 4u.gif man ji visia linksma, nes mano mama dar nepripranta, kad mociute (yra jauna 43m) ir nesitiki tokio bajerio per krikstynas:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmutee: 08 kovo 2008 - 07:52
QUOTE(mazulia @ 2008 03 02, 13:47)
kaip mazdaug atrodo tas laikrastukas? lab noreciau aki uzmest.kam nesunku atsiuskit?  wub.gif

as labai prasiau, kad kas atsiustu laikrastuka paziureti, bet deja... verysad.gif gal sikart kas atsilieps mirksiukas.gif aurezas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 03 08, 08:52)
Turiu IDEJA 4u.gif zodziu taip, jei gimsta pirma anuke, per krikstynas reiketu pagerbti mociutes.Jei anukas senelius. Tokios tradicijos. Sugalvojau padaryt sertifikata humoro forma. Nu pvz, LR bobulyciu asociacija sveikina (vardas) tapus mociute. Jame tokie juokeliai kaip mociute turi moket sekt pasakas, megti filmukus, kepti  blynus ir pan. Na gal kam pravers si mintis 4u.gif man ji visia linksma, nes mano mama dar nepripranta, kad mociute (yra jauna 43m) ir nesitiki tokio bajerio per krikstynas:D

tikrai gera ideja thumbup.gif reiks pasinaudot blush2.gif
isiunciau pora laikrastuku pavyzdziu wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gal galite pagelbeti siame forume radau keliata nuorodu su remeliais nuotraukom,tikrai yra labai graziu. Gal kas zinote kur galima ieskoti remeliu su pvz:krikstynu ar vestuviu atributika arba su animaciniu filmuku herojais
busiu dekinga,nes per kasdieninius darbus beveik nelieka laiko prisesti prie kompiuterio.labai aciu jus visos saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
šitoj temoj kažkuriam puslapy tikrai buvo ax.gif tik nepamenu kuriame ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit atsiusti leikrastuka?
ginreja@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wista @ 2008 03 09, 19:59)
Sveikos mamytes gal galite pagelbeti siame forume radau keliata nuorodu su remeliais nuotraukom,tikrai yra labai graziu. Gal kas zinote kur galima ieskoti remeliu su pvz:krikstynu ar vestuviu atributika arba su animaciniu filmuku herojais
busiu dekinga,nes per kasdieninius darbus beveik nelieka laiko prisesti prie kompiuterio.labai aciu jus visos saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik nemokamai veikia trumpai. Reikia viska pasiruosti ir greit padaryti. Kazkur rase, kad berods 3 valandas veikia nemokamai.
http://www.frameshow.com/gallery.php
Atsakyti