kaip mazdaug atrodo tas laikrastukas? lab noreciau aki uzmest.kam nesunku atsiuskit?
QUOTE(mazulia @ 2008 03 02, 14:47)
kaip mazdaug atrodo tas laikrastukas? lab noreciau aki uzmest.kam nesunku atsiuskit?
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur atsiuti.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 04, 09:08)
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur atsiuti.
O gal ir man galetumet atsiusti laura.karpaviciene@gmail.com Buciau labai dekinga
[quote=Lotari,2006 07 11, 10:09]
Aš dar įdėjau jo asmeninį horoskopa pagal Pitagoro kvadratą, bei gimusio tą dieną horoskopą.
Krikštynų receptų skyrelį: krikštynų sausainiai, krikštynų gėrimas
Skelbimus
Šią savaitėlę žadu pabaigti, paskelbsiu, bet foto nedėsiu nes tada daug vietos užima ir negaliu prie laiško prikabinti.
Gal kas sukūrėte įsakymus krišto tėvams, nes tėvam tai radau
[/qu
Labukas gal galėčiau gauti iš jūsų to krikštynų kaikraštuko pvz? labai dėkinga bučiau
Aš dar įdėjau jo asmeninį horoskopa pagal Pitagoro kvadratą, bei gimusio tą dieną horoskopą.
Krikštynų receptų skyrelį: krikštynų sausainiai, krikštynų gėrimas
Skelbimus
Šią savaitėlę žadu pabaigti, paskelbsiu, bet foto nedėsiu nes tada daug vietos užima ir negaliu prie laiško prikabinti.
Gal kas sukūrėte įsakymus krišto tėvams, nes tėvam tai radau
[/qu
Labukas gal galėčiau gauti iš jūsų to krikštynų kaikraštuko pvz? labai dėkinga bučiau
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur at
oj soriukas, kvaisa as
simbav@gmail.com
aciukas is anksto
oj soriukas, kvaisa as
simbav@gmail.com
aciukas is anksto
ir as noreciau laikrastuko, nes niekaip negaliu atsisiusti
viktorijakalvelis@gmail.com
is anksto dekoju
viktorijakalvelis@gmail.com
is anksto dekoju
prisiskaičius tiek visokiausių idėjų net galva sukasi visko prigalvojau, net neapsisprendžiu ką daryt kadangi esu ne krikštamotė, o mama, kam tiktų laikraštukas? gal galite patart? gal daryt tik vaikui, o gale laikraščio, kad svečiai rašytų palinkėjimus? ar paruošt visiems svečiams? laukiu pasiūlymų
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 03 05, 17:16)
prisiskaičius tiek visokiausių idėjų net galva sukasi visko prigalvojau, net neapsisprendžiu ką daryt kadangi esu ne krikštamotė, o mama, kam tiktų laikraštukas? gal galite patart? gal daryt tik vaikui, o gale laikraščio, kad svečiai rašytų palinkėjimus? ar paruošt visiems svečiams? laukiu pasiūlymų
gali padaryti lairaštuką iš labiausiai įsimintinų tavo vaiko įvykių, pirmas dantukas, pirmas susimušimas, pirmas žodis ir t.t. įdėk foto jūsų su vaiku, krišto tėvų, o gala palik parašyti pasveikinimam ir linkėjimams, tegul kas nors ten kažką pažada,na pvz: antro gimtadienio proga lenksiu ranka su mažuoju, trečio gimtadienio proga aplankysiu ir kažką iš toli parvešiu, na pan... bus ir įdomu ir juokinga... na čia tik mano kuklūs pasiūlymai
labutis. mes su vyru vasara busime krikstateviais. tai planuojam daryti krikstynu laikrastuka. gal kaletumete man atsiusti pavizdi i emeila labai buciau dekinga. tommute@yahoo.com
QUOTE(Betse @ 2006 08 26, 21:13)
Matau kad jus parase nuorodas kur gauti angeliuku paveiksleliu tik gal galit man paeti nes nelabai suprantu kaip juos butu galima parsisiusti
QUOTE(mazulia @ 2008 03 04, 18:40)
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur at
oj soriukas, kvaisa as
simbav@gmail.com
aciukas is anksto
oj soriukas, kvaisa as
simbav@gmail.com
aciukas is anksto
sveikute gal ir as galeciau gauti to krikstynuko pavyzdi? mano e-mail ingaluckuviene@yahoo.com is anksto ACIU
QUOTE(Ingeliukas @ 2008 03 05, 18:59)
Matau kad jus parase nuorodas kur gauti angeliuku paveiksleliu tik gal galit man paeti nes nelabai suprantu kaip juos butu galima parsisiusti
angelai per google
angelai
tiesiog spaudi ant paveikslėlio dešinį pelės klavišą, ir pasirenki save (saugoti) ir išsisaugai kur nori