Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

kaip mazdaug atrodo tas laikrastukas? lab noreciau aki uzmest.kam nesunku atsiuskit? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2008 03 02, 14:47)
kaip mazdaug atrodo tas laikrastukas? lab noreciau aki uzmest.kam nesunku atsiuskit?  wub.gif

seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur atsiuti.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 04, 09:08)
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur atsiuti.

O gal ir man galetumet atsiusti wink.gif 4u.gif laura.karpaviciene@gmail.com Buciau labai dekinga drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lotari,2006 07 11, 10:09]
Aš dar įdėjau jo asmeninį horoskopa pagal Pitagoro kvadratą, bei gimusio tą dieną horoskopą.
Krikštynų receptų skyrelį: krikštynų sausainiai, krikštynų gėrimas
Skelbimus
Šią savaitėlę žadu pabaigti, paskelbsiu, bet foto nedėsiu nes tada daug vietos užima ir negaliu prie laiško prikabinti.
Gal kas sukūrėte įsakymus krišto tėvams, nes tėvam tai radau
[/qu
Labukas gal galėčiau gauti iš jūsų to krikštynų kaikraštuko pvz? 4u.gif labai dėkinga bučiau mirksiukas.gif
Atsakyti
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur at

oj soriukas, kvaisa as wub.gif
simbav@gmail.com
aciukas is anksto notworthy.gif
Atsakyti
ir as noreciau laikrastuko, nes niekaip negaliu atsisiusti verysad.gif

viktorijakalvelis@gmail.com

is anksto dekoju thumbup.gif
Atsakyti
prisiskaičius tiek visokiausių idėjų net galva sukasi lotuliukas.gif visko prigalvojau, net neapsisprendžiu ką daryt g.gif kadangi esu ne krikštamotė, o mama, kam tiktų laikraštukas? gal galite patart? gal daryt tik vaikui, o gale laikraščio, kad svečiai rašytų palinkėjimus? ar paruošt visiems svečiams? g.gif laukiu pasiūlymų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 05 kovo 2008 - 17:16
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 03 05, 17:16)
prisiskaičius tiek visokiausių idėjų net galva sukasi lotuliukas.gif visko prigalvojau, net neapsisprendžiu ką daryt g.gif kadangi esu ne krikštamotė, o mama, kam tiktų laikraštukas? gal galite patart? gal daryt tik vaikui, o gale laikraščio, kad svečiai rašytų palinkėjimus? ar paruošt visiems svečiams? g.gif laukiu pasiūlymų wink.gif

gali padaryti lairaštuką iš labiausiai įsimintinų tavo vaiko įvykių, pirmas dantukas, pirmas susimušimas, pirmas žodis ir t.t. įdėk foto jūsų su vaiku, krišto tėvų, o gala palik parašyti pasveikinimam ir linkėjimams, tegul kas nors ten kažką pažada,na pvz: antro gimtadienio proga lenksiu ranka su mažuoju, trečio gimtadienio proga aplankysiu ir kažką iš toli parvešiu, na pan... bus ir įdomu ir juokinga... na čia tik mano kuklūs pasiūlymai ax.gif
Atsakyti
labutis. mes su vyru vasara busime krikstateviais. tai planuojam daryti krikstynu laikrastuka. gal kaletumete man atsiusti pavizdi i emeila labai buciau dekinga. tommute@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 08 26, 21:13)

Matau kad jus parase nuorodas kur gauti angeliuku paveiksleliu 4u.gif tik gal galit man paeti nes nelabai suprantu kaip juos butu galima parsisiusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2008 03 04, 18:40)
seip galetum ir elktronini pasta prasyti i kur at

oj soriukas, kvaisa as  wub.gif
simbav@gmail.com
aciukas is anksto  notworthy.gif

sveikute gal ir as galeciau gauti to krikstynuko pavyzdi? ax.gif mano e-mail ingaluckuviene@yahoo.com is anksto ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukas @ 2008 03 05, 18:59)
Matau kad jus parase nuorodas kur gauti angeliuku paveiksleliu 4u.gif tik gal galit man paeti nes nelabai suprantu kaip juos butu galima parsisiusti  verysad.gif

angelai per google
angelai
tiesiog spaudi ant paveikslėlio dešinį pelės klavišą, ir pasirenki save (saugoti) ir išsisaugai kur nori rolleyes.gif
Atsakyti