Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(Inga-vilnius @ 2008 02 21, 17:44)
labas,na aš visai žiopla,ta rėmelį tai suprantu kaip nusikopijuoti,bet kaip ant jo nuotrauka užmesti niekaip.Pagelbėkit 4u.gif

Isidiegti ta programele turi savan kompiuterin mirksiukas.gif .Tada galesi kelias dieneles reminti nuotraukytes kiek sirdele geis mirksiukas.gif .Veliau ji tampa mokama,tuomet isinstaliuoji ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2008 02 20, 15:29)
Atleiskit, bet kažkaip nesinori dalintis asmeniniais vaizdeliais  blush2.gif O tą eilėraštį kaip žadėjau pabandysiu gauti  4u.gif

suprantu labai puikiai 4u.gif atleisk kad isvis toks prasymas kilo mirksiukas.gif doh.gif va... blush2.gif
o jei ta eilerastuka surasi ti bus super 4u.gif thumbup.gif
didelis dekui iskart wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū supermamos už geras idėjas thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
nz kuriai padekoti mamai, uz gera remeliu nuoroda tikria super remeliai ant nuotrauku ir nera sudetinga programa thumbup.gif aciu labai smile.gif
Atsakyti
sorry uz poster_offtopic.gif
o kodel man isiinstaliavus ant foto lieka uzrasas photoframe?
anksciau,kai turejau sia demo versija,to nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 02 23, 12:50)
sorry uz  poster_offtopic.gif
o kodel man isiinstaliavus ant foto lieka uzrasas photoframe?
anksciau,kai turejau sia demo versija,to nebuvo.

Todel,kad jau kaip ir rasai ja karta naudojais mirksiukas.gif .Tik perasius windowsus ja vel galetum kelias dienas nemokamai naudotis ax.gif .Nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 23 vasario 2008 - 12:26
tai va merginos padariau savo krikstadukrai laikrastuka wub.gif dar sakiau darysiu sirisu medu sveciams pargauti, nes krikstynos vyks airijoje ir ten dauguma sveciu bus brazilai.
stai su taprogramele padariau stiklainiukuii emblema sory kad blogai matos
user posted image
kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
Sorry poster_offtopic.gif
Nerandu tos, kuri daro (ar žino kas daro) saldainius suvyniotus į popierėlį su nuotrauka vaikučio blush2.gif Gal pamenat niką ar žinot?
Būčiau laaabai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 02 28, 16:23)
Sorry poster_offtopic.gif
Nerandu tos, kuri daro (ar žino kas daro) saldainius suvyniotus į popierėlį su nuotrauka vaikučio  blush2.gif Gal pamenat niką ar žinot?
Būčiau laaabai dėkinga blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=281531
Sekmytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 28, 15:32)

hi.gif 4u.gif
Atsakyti
jei galit atsiuskit ir man kas nors laikrastuko pavyzdi 4u.gif suneli krikstysiu geguze,net neisivaizduoju kaip ten ji daryt reikia ax.gif is anksto dekoju
mano emeilas gile19@one.lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutea @ 2008 02 29, 16:25)
jei galit atsiuskit ir man kas nors laikrastuko pavyzdi 4u.gif

peržiūrėk temą ir tikrai rasi ne vieną mirksiukas.gif
Atsakyti