as ir is cia pasisemiau idjeas laikrastukai ir buvo , todel dar sugebejom laikrastuka ir senelio 50 pagaminti
QUOTE(inga21 @ 2008 02 05, 20:44)
aciu visoms mamytems prisirinkau labai daug ideju.o laikrastukai visu jusu tiesiog nuostabus,bandysiu ir as sukurt, nerandu kur yra vardu reiksmes gal kuri galit adresiuka parasyt
čia:vardų reikšmės
QUOTE(emilialia @ 2008 02 05, 21:25)
As turiu grazu laikrastuka lenku kalba
tai įdėk kokią nuorodą ar foto, įdomu pasižiūrėti
aciu, aukseliai, uz idejas taip pat mamytei atsiuntusiai pavyzdeli
dabar esu uzsidegusi kuryba, kompe istisa duomenu baze (viskas kas susije:piesinukai, raideles, nuotraukos r ivairios idejos).Kimbu i darba
dabar esu uzsidegusi kuryba, kompe istisa duomenu baze (viskas kas susije:piesinukai, raideles, nuotraukos r ivairios idejos).Kimbu i darba
Labai ačiu mamytėms, kurios čia idėjo savo darbelius iš kelių laikraštukų sukursiu vieną labai labai įdomų ir storą laikraštuką
Sveikutes gal ir man gaketumet atsiusti laikrastuka? Sunelio krikstynas planuojame rugpjuti daryti tai manau turesiu laiko pati kazka padaryti... Aciu is anksto o adresiukas spirga@yahoo.com
saunuoles perskaiciau visa tema nuo pat pradziu ir tikrai prisirinkau pakankamai info .tik netingekit paskaityti ir butinai rasit tai ko jums reikia
QUOTE(mergiote... @ 2008 01 29, 13:56)
laikrastuka tai jau mes gaminsim-krikstateviai bet visa kita kaip?ir dar vienas kl.,vaikui dovanele nuo krikstateviu turi buti simboline (kaip cia kazkas rase...manai,cukrus ir pan...) ar kazkas rimto,daiktas koks praktiskas ir pan.?
Mano panelės krikštynoms laikraštuką dariau aš pati ir pasakiau krikštotėveliams ką darysiu. Tai jie žinodami mano planus, paruošė savo programėlę, tokią kad nesikartotų. Gavosi tikrai labai šauniai.
O dovanėlės aš manu yra ir simbolinės ir rimtos. Iš krikštotėvelių dukrytė gavo aksinį pakabutį angeliuką su grandinėle ir simbolines dovanėles: dantų šepetuką su pasta, mažą lėlytę ir visokių kitokių smulkmenų. Tos smulkmenos tai ne šiaip krūva daiktelių o pagal programėlę pagal eilėraštį. Žodžiu linki kad visada turėtų su kuo žaisti (dovanoja lėlytę), linki kad turėtų ką ir su kuo valgyti (cukrus, kruopos ir mažas šaukštelis aprištas kaspinėliu) Krikto tėveliai skaitė tą eilėraštį po kelias eilutes ir darė po kiekvieno pertrauką. Taip gavosi visas vakaras užimtas, o ne šiaip pasibaliavojimas
QUOTE(Betse @ 2008 02 10, 15:57)
Mano panelės krikštynoms laikraštuką dariau aš pati ir pasakiau krikštotėveliams ką darysiu. Tai jie žinodami mano planus, paruošė savo programėlę, tokią kad nesikartotų. Gavosi tikrai labai šauniai.
O dovanėlės aš manu yra ir simbolinės ir rimtos. Iš krikštotėvelių dukrytė gavo aksinį pakabutį angeliuką su grandinėle ir simbolines dovanėles: dantų šepetuką su pasta, mažą lėlytę ir visokių kitokių smulkmenų. Tos smulkmenos tai ne šiaip krūva daiktelių o pagal programėlę pagal eilėraštį. Žodžiu linki kad visada turėtų su kuo žaisti (dovanoja lėlytę), linki kad turėtų ką ir su kuo valgyti (cukrus, kruopos ir mažas šaukštelis aprištas kaspinėliu) Krikto tėveliai skaitė tą eilėraštį po kelias eilutes ir darė po kiekvieno pertrauką. Taip gavosi visas vakaras užimtas, o ne šiaip pasibaliavojimas
o gal galima butu paprasyt to eilerastuko kuri sakant galima priderint simbolines dovaneles buciau labai dekinga kazkaip ir pati apie tai galvojau tik kad va su eilerasciu kuryba man problema ti gal galetum nukopint ta eilerastuka cia manau daugelis butu dekingos
ir mes ruosiames savo dukrytes krikstynom gal kas galetu savo laikrastuko pavyzdeli atsiust adresu l.buteikiene@gmail.com
buciau be galo dekinga
buciau be galo dekinga