As taip pat padariau krikstynuka perskaiciusi viska ka radau, tiesa dariau tik 4 psl spalvota laikrastuka ant A4 formato, pradzioje paminejau kiekviena svecia (pas vaikiuko mama pasiklausiau kas atvyks), apie pati vaikiuka, kur, kada gime kiek svere ir pan. Paskui trumpai apie kriksto simbolika ir ka ji reiskia, apie krikstasunio vardo reiksme, horoskopu atsisakiau pagal gimimo data, nes pamaniau kad tai idomiausia bus tik teveliams, o sveciams labiau nuotraukos rupejo ir visokie "bajriukai", parasiau juokinga horoskopa visiems zodiako zenklam tai dienai, visi ieskojo savo ir juokesi, veliau krikstateviu izadai, teveliams taisykles, anegdotai, skelbimukai ir orai.
Visiems labiausiai rupejo idetos nuotraukos, patiko horoskopai, anegdotai. Taip kad patariu labai neisiplesti su pasakom, jas tikrai praleis, neprirasykit pora psl vien horoskopo to vaikelio pagal visas gimimo, medziu, geliu reiksmes, kiekvienam labiausiai rupi savas vaikas, neisipleskit su kriksto simbolika, nes kai kur maciau tai uzima bene visa psl.
Cia tik mano pastebejimai ko liaudis pageidauja.
Na, mamkos, ir saunuoles jus Tiek visokiu ideju geru radau, nors vezimu vezk. Nors mano kleckiukas dar tik 2 men. ir dar nezinau kada kelsiu krikstynas, bet uzejau cia netycia ir uzsikabinau. Kiek visko gero prisirinkau. Aciu labai visoms, kas nepatingejot pasidalinti idejomis ir pasirodyti savo laikrastuku. Na kai jau nuspresiu krikstyt, tai pulsiu daryt laikrastuka prisirinkus pavyzdeliu. Dar karta visoms didelis ACIU
QUOTE(linuciuke @ 2008 01 18, 00:00)
As taip pat padariau krikstynuka perskaiciusi viska ka radau, tiesa dariau tik 4 psl spalvota laikrastuka ant A4 formato.
Merginos,o Jus pacios namuos atsispausdinate krikstukus,ar nesate i pvz;copy 1? .Koki popieriu naudojate?
Sako jei spausdinsiu namuose ant paprasto A4 lapo,kitoj pusej ten kur bus nuotraukos vieta baisiai atrodys .Idomu kaip is tiesu yra?
Busiu dekinga kas parasys i si man rupima klausima,nes pati printerio namuos neturiu,todel ir isbandyti negaliu .O siaip kaip ir sutiktu atspaudinti padruske jei viskas o.k ,nes nesti i copy 1 ir moket uz lapa po 1.90 laaaabai jau kosmine suma gautus kai lapu bendroj sumoj 400 gaunas
QUOTE(vyšniux @ 2008 01 23, 20:22)
Merginos,o Jus pacios namuos atsispausdinate krikstukus,ar nesate i pvz;copy 1? .Koki popieriu naudojate?
Sako jei spausdinsiu namuose ant paprasto A4 lapo,kitoj pusej ten kur bus nuotraukos vieta baisiai atrodys .Idomu kaip is tiesu yra?
Busiu dekinga kas parasys i si man rupima klausima,nes pati printerio namuos neturiu,todel ir isbandyti negaliu .O siaip kaip ir sutiktu atspaudinti padruske jei viskas o.k ,nes nesti i copy 1 ir moket uz lapa po 1.90 laaaabai jau kosmine suma gautus kai lapu bendroj sumoj 400 gaunas
norėdama pigiau apsieiti parenk patį laikraštuką nedidelį, tada spausdinimas pigiau kainuos. aš pati spausdinau ant abiejų pusių tai nelabai ten persišvietė, aišku kokybė popieriau turi būti pakankama, ne pati prasčiausia. Bet jei tos spalvos nėra taip svarbios, foto nedaug tai visai nieko ir nespalvotas. juk jei turi galimybę paprašyk draugės bent vieną lapą spalvotą o kitą ne. bet perspėju jei spausdinsi su spalvotu rašaliniu, bent kokia drėgmė sugadina kokybę, net paėmus su šlapia ranka gali susigadinti spalvotos vietos, čia jau spalvoto printerio problema. aš spausdinau nespalvotai, ir nuspirkau spalvotų lipdukų ir taip pagyvinau laikraštuką.
sėkmės darant laikraštuką
QUOTE(vyšniux @ 2008 01 23, 19:22)
As spausdinau pati. Naudojau storesni popieriu (piesimui, braizybai) ir is abieju pusiu graziai atrodo. Graziai ir geros kokybes gaunasi spausdinant ant blizgaus foto popieriaus , bet tik is vienos puses (kita lapo puse neblizgi).
Jei daug nuotrauku ar spalvotu paveiksliuku, sunaudosi daugiau spalvoto rasalo. O tau daug lapu reikia
QUOTE(kataudra @ 2008 01 24, 13:05)
As spausdinau pati. Naudojau storesni popieriu (piesimui, braizybai) ir is abieju pusiu graziai atrodo. Graziai ir geros kokybes gaunasi spausdinant ant blizgaus foto popieriaus , bet tik is vienos puses (kita lapo puse neblizgi).
Jei daug nuotrauku ar spalvotu paveiksliuku, sunaudosi daugiau spalvoto rasalo. O tau daug lapu reikia
AciŪŪŪ labai Jums mergaiciukes uz patarimus
Nemazai mano krikstuke nuotraukyciu ir paveiksliuku,nes norejau,kad gyvas ir zaismingas zurnaliukas gautus .
Gavos 14 lapu,o zurnaliuku mazu maziausia man 18 vienetu reik .
Tad bandau su Jusu pagalba surast tinkamiausia sprendima kaip juos atsispausdinti,nes kokybe kaip ir kaina man ir labai svarbi
Beja,turiu tokiu minciu,kad gal ant A3 formato liux gautus .Tada ir surist zurnaliuka juoku darbas butu
sveikos mamyte ir krikstomamytes
sia vasara ir man bus suteikta garbe buti krikstomama kaip dziaugiuosi kad net nemoku apsakyti
uzejus cia likau giliai nustebinta jusu.mielos super mamytes, isradingumu ir fantazija nuostabu kiek daug minciu pasisemiau...kiek naujoviu, kurios tikiuosi padarys sia nuostabia svente nepamirstama visiems sveciams, teveliams ir paciam "kaltininkui" va...
DIDELIS aciu jums super mamytes uz tiek daug naudingos informacijos ir labai grazius jusu darbelius, kuriais galima bus pasinaudoti kaip pavyzdziais
as dar norejau jusu pasiteirauti, gal cia ir nebus i tema tada iskart atsiprasau visu ...o klausimas toks: kas krikstynu programa turi sugalvoti ir igyvendinti tokius smagumus kaip nominaciju paskirimas,kas uz ka atsakingas ir pan...krikstateviai ar patys teveliai ?laikrastuka tai jau mes gaminsim-krikstateviai bet visa kita kaip?ir dar vienas kl.,vaikui dovanele nuo krikstateviu turi buti simboline (kaip cia kazkas rase...manai,cukrus ir pan...) ar kazkas rimto,daiktas koks praktiskas ir pan.?
sia vasara ir man bus suteikta garbe buti krikstomama kaip dziaugiuosi kad net nemoku apsakyti
uzejus cia likau giliai nustebinta jusu.mielos super mamytes, isradingumu ir fantazija nuostabu kiek daug minciu pasisemiau...kiek naujoviu, kurios tikiuosi padarys sia nuostabia svente nepamirstama visiems sveciams, teveliams ir paciam "kaltininkui" va...
DIDELIS aciu jums super mamytes uz tiek daug naudingos informacijos ir labai grazius jusu darbelius, kuriais galima bus pasinaudoti kaip pavyzdziais
as dar norejau jusu pasiteirauti, gal cia ir nebus i tema tada iskart atsiprasau visu ...o klausimas toks: kas krikstynu programa turi sugalvoti ir igyvendinti tokius smagumus kaip nominaciju paskirimas,kas uz ka atsakingas ir pan...krikstateviai ar patys teveliai ?laikrastuka tai jau mes gaminsim-krikstateviai bet visa kita kaip?ir dar vienas kl.,vaikui dovanele nuo krikstateviu turi buti simboline (kaip cia kazkas rase...manai,cukrus ir pan...) ar kazkas rimto,daiktas koks praktiskas ir pan.?
na as per velykas kriksto mamyte patapsiu tai irgi ruosiuosi kaip nzn kas
mes sutarem kad teveliai tam tikra pinigeliu suma skiria kad viska paruosti galetumem normalei tai puosimas, laikrastukas, diplomai ir seip dovaneles, stalo puosimas eina is ju pinigeliu tik mano idejos tai labai dziaugiuosi kad taip pavyko sutarti mums
o dovanele tai zadam pirkti kokia nors rimtesne, tik dar neaisku ka - savaitgaly vaiko gimtadienukas buvo tai arkliuka supama dovanojom ir patenkintas vaikas sake nenulipa nuo jo.. tai va dabar dilema ka pirksim, bet pirksim ir kokia rimtesne dovanele
mes sutarem kad teveliai tam tikra pinigeliu suma skiria kad viska paruosti galetumem normalei tai puosimas, laikrastukas, diplomai ir seip dovaneles, stalo puosimas eina is ju pinigeliu tik mano idejos tai labai dziaugiuosi kad taip pavyko sutarti mums
o dovanele tai zadam pirkti kokia nors rimtesne, tik dar neaisku ka - savaitgaly vaiko gimtadienukas buvo tai arkliuka supama dovanojom ir patenkintas vaikas sake nenulipa nuo jo.. tai va dabar dilema ka pirksim, bet pirksim ir kokia rimtesne dovanele
QUOTE(mergiote... @ 2008 01 29, 13:56)
as dar norejau jusu pasiteirauti, gal cia ir nebus i tema tada iskart atsiprasau visu ...o klausimas toks:1. kas krikstynu programa turi sugalvoti ir igyvendinti tokius smagumus kaip nominaciju paskirimas, kas uz ka atsakingas ir pan...krikstateviai ar patys teveliai ?laikrastuka tai jau mes gaminsim-krikstateviai bet visa kita kaip?ir dar vienas kl., 2 vaikui dovanele nuo krikstateviu turi buti simboline (kaip cia kazkas rase...manai,cukrus ir pan...) ar kazkas rimto,daiktas koks praktiskas ir pan.?
1. šiaip tai būtų lyg ir krikšto tėvų ir tėvų susitarimas, nemanau jog viena galėsi ir pajėgsi, o gal tėvai nenori, o gal patys ką yra sumąstę. taigi geriau pasitark su tėvais
2. aš dovanaojau ir praktišką ir simbolonę vienu metų: simbolinę nes paauksuotas angelas o praktiška nes angelas ir vėjo varpelių pavidalu