Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(daiwulencija @ 2007 10 23, 07:57)
aš irgi tik iš day.lt buvau radus vardo reikšmę  ax.gif  na ir po to dar šiokį tokį vardo apibūdinimą radau cia. Tai nėra vardo reikšmė, tačiau toks ale tipo horoskopas pagal vardą  blush2.gif  nežinau, gal pravers, jei daugiau nieko nerasi  4u.gif

Papildyta:
atsiprašau, ne tą nuorodą įdėjau- apie vardus cia dar buvau radus  4u.gif

Justas iš lot.kl justus‘‘teisingas‘‘.
Justai pasitikintys savimi ,agresyvūs ,išdidūs, originalūs, lyderiai. Jie kilnaširdžiai. Labai nepriklausomi ir energingi. Tikslo siekia visa dvasia ir kūnu.
Atsakyti
Visoms labai dekui uz pagalba smile.gif 4u.gif oro_buckis.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti ar visos is cia dariusiu laikrastuka krikstynom turejot spalvotus spausdintuvus? nes pas mane kaip ir tik juodai baltas...tai sakyciau laikrastukas nublanks jai ji atspausdinsiu nespalvotai...gal kas zinot kur vilniuje atspausdina spalvotai ir kiek tai kainuotu? busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
manau, kad būtinai pasiieškok spalvoto - sakyčiau, bergždžias darbas - visas grožis prapuola... Gaila būtų.
Paklausinėk draugų, gal kas nors darbe turi spalvotą printerį - daugelyje ofisų būna spalvoti.
Atsakyti
spalvoto spaudinimo yra kiekvienam copy 1 centruose,tik kad brangoka uz lapa2.49 as visa krikstynuka savo jei spausdinciau,sumokeciau tiek,kad kasete pasipildyt uz tiek galeciau ax.gif
Atsakyti
aš spausdinau su savo rašaliniu spalvotu printeriu. Šiaip jei neturi spalvoto printerio, tai geriausiai kad rastai kur nemokamai atsispausdinti su lazeriniu, nes pvz copy 1 sumokėtai už puslapį apie 1,70- tai paskaičiavus labai brangu gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 09 30, 14:04)
jei baisiai reik galiu atsiust padidinta 4u.gif

sveikute, o gal gali ir man atsiust blush2.gif 4u.gif Ir dar norejau paklaust , kur tu sypseneliu visokiu ivairiausiu radai smile.gif ir pvz ta traukinuka su vardo vagoniukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2007 10 31, 12:56)
sveikute, o gal gali ir man atsiust  blush2.gif  4u.gif Ir dar norejau paklaust , kur tu sypseneliu visokiu ivairiausiu radai smile.gif ir pvz ta traukinuka su vardo vagoniukais smile.gif

parašyk man į skypa 4u.gif
Atsakyti
ex mielai pasidalinciau laikrashtuku, bet tvarke PC tevelis pasake kad nieko nereikia ishsaugot ir viska viska man ishtryne verysad.gif gerai kad bent nuotraukos CD liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim krikštynų laikraštuką iš pažįstamų krikštynų, pavadinimas jo Krikštynukas. Prirašyta visko : anegdotų, mažiaus prašymų tėveliams, raganaitės pranašystės, svečių linkėjimai, pasakaitės ir t.t.
Darėsi Alytuj, centre prie knygyno Pegasas.
Atsakyti
Labutis,niekaip neatsodaro man laikraštukai cray.gif gal galit padet man,atsiūsdamos man paštu -pumiks@list.ru. Busiu labai dekinga
Atsakyti
ACIUUU!!! Visoms ACIUUU! IDEJOS J E G A! thumbup.gif thumbup.gif Visa diena praleidau prie kompo, nors baigia akys isvarveti blink.gif . Taciau buvo verta thumbup.gif ! Tokiu minciu bagaza pasikroviau bigsmile.gif , net nezinau nuo ko reiks pradeti g.gif .
Ir tikrai merginos nepatingekit paskaitineti, nes tas "prasau atsiusk" doh.gif labai jau daug vietos uzima! : verysad.gif Butu net galima greiciau viska perskaityti, jei ne tos tinginiuku zinutes blush2.gif .
Tad dar karta aciu uz pasidalintas idejas! thumbup.gif Man dar laiko yra i valias, tai atsiputusi, neskubedama padarysiu krikstadukrai gera atminima. cool.gif. Na ir butinai butinai kilus idomioms idejoms, pasidalinsiu su tomis kas netingi paskaitineti 4u.gif
Atsakyti