Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(DianaV @ 2007 10 02, 22:50)
laikrastujas,kuri atsiuntet blush2.gif net nezinau kodel g.gif

parašyk į skypa ycikas555 turėtu atsidaryt g.gif
Atsakyti
Ar galite man,mamytes,atsiusti deimux@walla.com savo laikrastuku pavyzdziu,pritrukau ideju blush2.gif Labai aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimi: 05 spalio 2007 - 10:11
QUOTE(deimi @ 2007 10 05, 11:07)
Ar galite man,mamytes,atsiusti  deimux@walla.com savo laikrastuku pavyzdziu,pritrukau ideju  blush2.gif Labai aciu!

tėtuko laikraštukas netiks? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Prašau permesti man laikraštukų pavyzdėlius į skambaliukas@gmail.com. Didelis ačiū!:4u:
Atsakyti
QUOTE(vrum-vrum @ 2007 10 08, 11:44)
Laba diena,

Prašau permesti man laikraštukų pavyzdėlius į skambaliukas@gmail.com. Didelis ačiū!:4u:

mana pašts neveik visi balandžiai nustipo ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes! biggrin.gif gal galit pasakyt is kur rinkot zodzius laikrastukui? labai busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutez @ 2007 10 11, 00:12)
sveikos mamytes! biggrin.gif gal galit pasakyt is kur rinkot zodzius laikrastukui? labai busiu dekinga smile.gif

na aš tai daugiausia iš šitos temos ax.gif
Papildyta:
beje, jei kas pageidautumėt - galiu sumaketuoti laikraštuką (pvz, jei laiko neturit pačios daryti) smile.gif man tai- labai smagus užsiėmimas thumbup.gif
jei ką- rašykit AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 16 spalio 2007 - 21:16
pasirinkau ivairiu ideju ir pasidariau laikrastuka thumbup.gif
aciu toms, kurios dalinasi savomis idejomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 08 17, 14:32)
Sveikutes, as stai toki laikrasti padariau.
http://hosted.filefront.com/nosass/ atsidarius puslapiui bus laikrascio pavadinimas o salia jo i desne bus mygtukas DOWNLOAD NOW. ji paspaudus paprasys nurodyti vieta kur noretumet isaugot laikrastuka, tai padarius iskart prasides siuntimas wink.gif
Palinkejimu knygos virselis:
Augusto: http://files.filefro...om//;8334848;;/
Emilijos: http://files.filefro...om//;8334866;;/
Buvo is viso po 12 nuetrauku, o po nuotrauka svecio palinkejimas  smile.gif

Sveikutes,dar kartuka na man irgi keista tie prasinejimai aciusti laikrasti cia ju tiek pilna prideta ivairiausiu ,kad sudejus tikrai gautusi super 4u.gif
TINGIT MERGINOS IESKOTI blink.gif as irgi nuo pirmos temos praverciau ir radau labai daug daug ideju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 10 18, 01:19)
Sveikutes,dar kartuka na man irgi keista tie prasinejimai aciusti laikrasti cia ju tiek pilna prideta ivairiausiu ,kad sudejus tikrai gautusi super  4u.gif
TINGIT MERGINOS IESKOTI  blink.gif as irgi nuo pirmos temos praverciau ir radau labai daug daug ideju  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir kriksto mamytes 4u.gif

prisiziurejus daugybe pavyzdeliu ir as pradejau daryti laikrastuka, bet istiko beda...nerandu Justo vardo reiksmes....tik labai trumpute is www.day.lt gal kuri galit patarti kur galeciau ja surasti? busiu BEGALO DEKINGA blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2007 10 23, 02:29)
Sveikos mamytes ir kriksto mamytes  4u.gif

prisiziurejus daugybe pavyzdeliu ir as pradejau daryti laikrastuka, bet istiko beda...nerandu Justo vardo reiksmes....tik labai trumpute is www.day.lt gal kuri galit patarti kur galeciau ja surasti? busiu BEGALO DEKINGA  blush2.gif  4u.gif

aš irgi tik iš day.lt buvau radus vardo reikšmę ax.gif na ir po to dar šiokį tokį vardo apibūdinimą radau cia. Tai nėra vardo reikšmė, tačiau toks ale tipo horoskopas pagal vardą blush2.gif nežinau, gal pravers, jei daugiau nieko nerasi 4u.gif

Papildyta:
atsiprašau, ne tą nuorodą įdėjau- apie vardus cia dar buvau radus 4u.gif
Atsakyti