Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(Menuliukas @ 2007 09 03, 18:49)
g.gif  g.gif  g.gif Niu taip, tau kiekvienai parasyti sunku, nu o jau mamytem kiekvienai cia prasanciai siuntineti savo darbus tai jau nesunku. Labai jau visko lengvai norite biggrin.gif O be to jau labai daug cia buvo ikelta laikrastuku, netingekit paskaitykit, plius dar ir siaip ideju visokiausiu prirasyta.

siap man tai negaila,ir nusiunciau porai mamyciu,malonu buvo,kai viena atrase laiskeli ir sulaukiau padekos ir net pagyre,kad labai grazus ax.gif , kai nusiunciau antrai mayteitai net aciu nesulaukiau,tikrai neuzima daug laiko parasyt zodeli is 4 raidziu g.gif aisku nieko baisaus cia nematau ir nera cia jau tokia didele beda tik siap pasisakiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
hi.gif Laikraštukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , prisisėmiau ir aš idėju bigsmile.gif assa.gif VISOMS DIDELIS AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif.
Labai noriu paprašyti tų mamyčių, kurios žino kokių nors internetinių adresiukų dėl pirmųjų vaiko vardo raidžių puošybos, nu užsimušdama ieškau, niekaip nerandu doh.gif doh.gif doh.gif
Būčiau labai dėkinga jei atsiųstumėt adresiukus man į AŽ. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kad mes is galvos rasem del tu raidziu 4u.gif kiek pamenu sioj temoj buvo parasyta
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2007 09 17, 15:37)
kad mes is galvos rasem del tu raidziu 4u.gif kiek pamenu sioj temoj buvo parasyta
ax.gif

Ne taip mane supratot mirksiukas.gif
Aš suprantu, kad vaiko vardo kiekvieną raidelę apibūdinat kaip leidžia fantazija...
Aš noriu PAPUOŠTI pirmąsias vaiko vardo ir pavardės raideles (kad būtų su visokiais paraitymais mirksiukas.gif ) - Internete kažkur yra visos raidelės, bet man nepavyksta rasti...Gal sakau kuri žinot? bigsmile.gif
O kas dėl pateiktų adresų...juos visus išnaršiau, bet nėra doh.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2007 09 17, 16:02)
Ne taip mane supratot  mirksiukas.gif
Aš suprantu, kad vaiko vardo kiekvieną raidelę apibūdinat kaip leidžia fantazija...
Aš noriu PAPUOŠTI pirmąsias vaiko vardo ir pavardės raideles (kad būtų su visokiais paraitymais  mirksiukas.gif ) - Internete kažkur yra visos raidelės, bet man nepavyksta rasti...Gal sakau kuri žinot?  bigsmile.gif
O kas dėl pateiktų adresų...juos visus išnaršiau, bet nėra  doh.gif  schmoll.gif  verysad.gif

aiskis,sito tai nezinau ax.gif nes pati dailinau tiesiog word'u 4u.gif
Atsakyti
Oi mielosios padekit, labai prasau atsiuskit KRIKSTYNU LAIKRASTUKA man i el. pasta - tipu@one.lt arba i skypa - zuviux, labai labai lauksiu, aciukas jums.
Atsakyti
dar bendradarbe wub.gif dave nuoroda raidems raideles
as jau kaip ir pabaigiau laikrastuka, tik truksta vienos raideles - O kur su anciukais, gal atsimenat kuri nors ar turite ja issisaugoje? per visur perejau ir nerandu, nuo ryto kuiciauosi ir nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 09 19, 10:37)
dar bendradarbe  wub.gif dave nuoroda raidems raideles
as jau kaip ir pabaigiau laikrastuka, tik truksta vienos raideles - O kur su anciukais, gal atsimenat kuri nors ar turite ja issisaugoje? per visur perejau ir nerandu, nuo ryto kuiciauosi ir nieko  doh.gif

gal kažkas tiks
http://www.hiti.dk/a...ioner index.htm
4u.gif
PS: atsidarius nuorodą ten reikia mėlyną mygtuką paspausti, kur parašyta Bogstaver
be to, ir šiaip visko daug ten yra. tikiuosi veiks nuoroda ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 19 rugsėjo 2007 - 09:51
QUOTE(daiwulencija @ 2007 09 19, 10:49)
gal kažkas tiks
http://www.hiti.dk/a...ioner index.htm
4u.gif
PS: atsidarius nuorodą ten reikia mėlyną mygtuką paspausti, kur parašyta Bogstaver
be to, ir šiaip visko daug ten yra. tikiuosi veiks nuoroda  ax.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif JĖ JĖ JĖ AUKSAS TIU aciuks.gif assa.gif assa.gif
man reikejo user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 09 19, 10:55)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif JĖ JĖ JĖ AUKSAS TIU  aciuks.gif  assa.gif  assa.gif
man reikejo user posted image

smagu, kad galėjau kažkuo padėti blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas, bandziau paziureti ta laikrastuka per tavo nuoroda bet man jos neatidaeo, todel norejau paprasyti gal gali atsiusti i pasta tipu@one.lt, buciau labai dekinga.
Atsakyti
ACIU visoms MAMYTES uz NUOSTABIAS idejas.As savo princese krikstysiu lapkriti.Tikiuosi pas mus taip pat bus linksma,kaip ir pas jus per ta nuostabia svente!!!!
Atsakyti