Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(angelo @ 2007 09 07, 19:16)
PAGALIAU PERSKAICIAU SENA IR NAUJA TEMAS  doh.gif
bet verta buvo, tik krikstynos vyks lenkiskai tai teks dar pavertejaut, gal kas zino lenkiskus panasius saltinius... nes per google nieko  doro neradau...

o labiausiai piktino zinutes atsiuskit man... ir jokio komentaro tik pastas duotas...
visos skubam neturim laiko, bet tai ne priezastis tersti forumus, manau tai moderatoriu darbo spraga

svejka as buvau susidurus su ta pacia problemele doh.gif kad viskas lenkiskai tai as viska verciau tj yra laikrastuka,meiselius vitaliux buvo padariusi tai irgi lenkiskai, tevam isakymu nedariau nes nelb gavos isverst lotuliukas.gif schmoll.gif siandien krikstynos laai jaudinuosi bet manau viskas turi buti ok thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jej noresi parasyk i AZ atsiusciau kada savo laikrastuka mirksiukas.gif o del tu el.pastu tai cia as jau pykuosi bet mamom DZIN unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 08 rugsėjo 2007 - 04:37
Sveikos mamytes, gal galite atsiusti krikstynu laikrastuko pvz, nes man neatidaro, kur jusu ideti laikrastukai
Papildyta:
Sveikutes,ar galite atsiusti ir man laikrastuka, nes krikstynos jau sestadieni, mano adresas lincikster@gmail.com busiu labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(kataudra @ 2007 09 06, 10:20)
Peržiūrėjusi visą temą ir pamačius kelis laikraštukus labai lengvai pasidariau sau. Ir kam dar prašyti "atsiųskit man prašau". Dauguma čia įdėtų panašūs, net paveiksliukai tie patys. Gal tikitės rasti sau tinkanti, kad tik atsispausdini ir viskas  biggrin.gif  Nerasit  schmoll.gif  Teks pačiom padirbėti.  smile.gif
Aš į savo laikraštuką dėjau daug vaiko nuotraukų ir visiem buvo įdomu. thumbup.gif
Ir pavadinau ne "Krykštukas", o vaiko vardu "Deividukas" 4u.gif

Kokia nesamone.
As pvz net neisivaizduoju,kaip atrodo tas laikrastukas.Naturalu,kad mamoms,nezinancioms idomu pamatyti,kaip jis atrodo,o pasidaro kiekvienas pagal save tongue.gif
Atsakyti
Tikrai nesamonė kad visi vienodi - kad panašūs, sutinku 4u.gif
Aš pasidariau pagal kelis pvz., kol nepamačiau net nžn nuo ko pradėti.
Labai smagu kai mamytės pasidalina savo nuostabiais sugebėjimais.
Tik iškilo klausims dėl surišimo - jeigu su juostele - kur jos galima nusipikrti rolleyes.gif
Atsakyti
tikra jusu tiesa!!!
as taip pat nezinojau kaip atrodo ir isvis kaip daryti-ka jame rasyti ir pan...

tad kreipiausi i sio forumo mamytes, jog patartu, padetu!!:)
na, bet kitos kaip[ matau bejausmes, "pasak ju mes tik kopijuoti norim ir nieko daugiau)

bet tai netiesa, bent kalbu apie save:)

na, bet vistiek dekoju toms mamytems, kurios atranda laiko ir pasidalina savo patirtim...
aciu joms labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 13, 10:55)

tad kreipiausi i sio forumo mamytes, jog patartu, padetu!!:)
na, bet kitos kaip[ matau bejausmes, "pasak ju mes tik kopijuoti norim ir nieko daugiau)

As pati naudojausi pavyzdziais ir dekoju toms mamoms. Parodyciau ir savo, tik nezinau kaip ideti. O parasymas "Gal tikitės rasti sau tinkanti, kad tik atsispausdini ir viskas biggrin.gif Nerasit schmoll.gif Teks pačiom padirbėti smile.gif" skirtas toms kurios praso atsiusti. Juk galima prasyti per AZ ir daug greiciau (pati isitikinau. Kai parasiau, kad gal galit asiusti, niekas neatsiunte, o kai parasai i AZ labai greitai gavau)
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 09 13, 08:23)
Tik iškilo  klausims dėl surišimo -  jeigu su juostele  - kur jos galima nusipikrti  rolleyes.gif

Suristi galima siaura juostele dovanoms. Ju yra pirkti Maximoje, Rimi.. kur dovanu maiseliai, dovanu popierius ir kaspinai yra ir juosteliu. Dar galima ir su atlasine. Tokia pirkau siuveju parduotuveje. Ivairiausiu plociu ir spalvu. Kaina maza.
Atsakyti
na gal juokingas klausimas, bet tiek to!!!

ka reiskia "AZ"??? cool.gif

Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 13, 17:33)
na gal juokingas klausimas, bet tiek to!!!

AZ- Asmeninė Žinutė cool.gif po kiekvienu pasisakymu kairėj pusėj matosi kas parašė ir apačioj mazytėm raidytem yra toks langiukas ant kurio parašyta "až". paspaudi, išmeta langą, kuriame rašai tam žmogui žinutę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 13 rugsėjo 2007 - 16:51
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 13, 17:33)

asmeninie zinute, prie kiekvienos is musu apacioj yra du mygtukai info ir az, paspaudus az pakliuni i valdymo skyda ir ten gali issiuri asmeniskai zinute tam zmogui, kurio az paspaudei, o toliau viskas veikia panasiai kaip pastas - tau atsako.. tu atsakai ir t.t. gautas zinutes matai lango virsutineje desineje puseje ten yra linkas Nauju zinuciu: (skaicius)
tikiuosi, kad supratai ir pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 06, 15:33)
oi tikrai nenoriu atspausdinti ir tiek!!!

as tik pavyzdziu norejau, bet perziurejus kitus puslapius radau daug!!!
tad aciukas toms kurios pasidalina savo talentais, sugebejimais:) 4u.gif

gal galit parasyt, kada ta laikrastuka reikia iteikti krikstynu dalyviams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukas @ 2007 09 15, 19:32)
gal galit parasyt, kada ta laikrastuka reikia iteikti krikstynu dalyviams? g.gif

cia kas kaip nori,as duociau gal po baznycios smile.gif
Atsakyti