QUOTE(angelo @ 2007 09 07, 19:16)
PAGALIAU PERSKAICIAU SENA IR NAUJA TEMAS
bet verta buvo, tik krikstynos vyks lenkiskai tai teks dar pavertejaut, gal kas zino lenkiskus panasius saltinius... nes per google nieko doro neradau...
o labiausiai piktino zinutes atsiuskit man... ir jokio komentaro tik pastas duotas...
visos skubam neturim laiko, bet tai ne priezastis tersti forumus, manau tai moderatoriu darbo spraga
bet verta buvo, tik krikstynos vyks lenkiskai tai teks dar pavertejaut, gal kas zino lenkiskus panasius saltinius... nes per google nieko doro neradau...
o labiausiai piktino zinutes atsiuskit man... ir jokio komentaro tik pastas duotas...
visos skubam neturim laiko, bet tai ne priezastis tersti forumus, manau tai moderatoriu darbo spraga
svejka as buvau susidurus su ta pacia problemele kad viskas lenkiskai tai as viska verciau tj yra laikrastuka,meiselius vitaliux buvo padariusi tai irgi lenkiskai, tevam isakymu nedariau nes nelb gavos isverst siandien krikstynos laai jaudinuosi bet manau viskas turi buti ok jej noresi parasyk i AZ atsiusciau kada savo laikrastuka o del tu el.pastu tai cia as jau pykuosi bet mamom DZIN