Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(kysa007 @ 2007 08 28, 09:08)
zhmones bajkit rashyt cia savo el.pashto adresus juk yra tox dalykas kjp AZ!!!! jau nusibodo skaityt atsiuskit man atsiuskit man aggressive.gif  gun_rifle.gif  nono.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(venera14 @ 2007 08 29, 10:38)
as ir sakau, mamytes rasykite i az adresiukus.  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Asta K. @ 2007 08 29, 13:39)
Sveikute,
labai butu malonu jei atsiustum ir man Krikstynuka pasiziuretim mes savo dukryte krikstisim rugsejo 15, gal kokiu ideju pasisemsiu:)
Aciukas:)
a.spakauskaite@gmail.com

bash.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 08 29, 18:17)

Labai puiku! Atleiskit uz sutrukdyma, bet as naujoke:)
Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(kysa007 @ 2007 08 28, 10:08)
zhmones bajkit rashyt cia savo el.pashto adresus juk yra tox dalykas kjp AZ!!!! jau nusibodo skaityt atsiuskit man atsiuskit man aggressive.gif  gun_rifle.gif  nono.gif

nu tu irgi,tai negi dabar kiekvienam rasysi i az atsiusk,o cia viena kart parasei ir viskas

Jei kam negaila atsiuskit ir man i krumaiwww@one.lt. Buciau labai dekinga,nes krikstynos uz savaites,o laikrasciu tik dabar susidomejau. Is anksto aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivukas(krumaiwww): 03 rugsėjo 2007 - 15:36
QUOTE(Daivukas(krumaiwww) @ 2007 09 03, 16:34)
nu tu irgi,tai negi dabar kiekvienam rasysi i az atsiusk,o cia viena kart parasei ir viskas

Jei kam negaila atsiuskit ir man i krumaiwww@one.lt. Buciau labai dekinga,nes krikstynos uz savaites,o laikrasciu tik dabar susidomejau. Is anksto aciu

g.gif g.gif g.gif Niu taip, tau kiekvienai parasyti sunku, nu o jau mamytem kiekvienai cia prasanciai siuntineti savo darbus tai jau nesunku. Labai jau visko lengvai norite biggrin.gif O be to jau labai daug cia buvo ikelta laikrastuku, netingekit paskaitykit, plius dar ir siaip ideju visokiausiu prirasyta.

Mamytes bandau ir as savo sunelio laikrastuka ikelti. Tikiuosi pavyks, nes pirma karta tai darau tongue.gif Gal kam patiks ir ideju kokiu kils.
http://www.savefile.com/files/1026282

Atsakyti
QUOTE(Daivukas(krumaiwww) @ 2007 09 03, 16:34)

o visu antra yra senoji tema kurioje yra tu laikrastuku ir nereikia cia prasineti as pati perziurejau visus 50psl. ir radau 8 laikrastukus tongue.gif merginos nepatingekit ir paskaitykit o tema yra pasidalinti idejomis o ne el.pastus rasyti. Viena karta esu pati parasius bet kj perziurinejau tema tj skaityti veltui tos "atsiuskit ir man kam negajla i ...." ir jau nej pati nenoriu rasyt nei skaityt yra ir pasto dezute kurioje du ar trys laikrastukai ikelti:P ( o senoji tema yra "Krikštynų scenarijus,kad šventė, atmintyje visiem ilgam išliktų" pirmam puslapyje parasyta senoji tema "krikstynu planavimas" tongue.gif http://www.supermama...;#entry10644284
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 03 rugsėjo 2007 - 16:55
sveikos mielosios mamytes!!! 4u.gif

uz keliu savaiciu tapsiu krikstomama!!labai jaudiniuos, nes nesu buvusi nei tokioj sventej ir pan...
gal galim man padeti nuo ko pradeti ir pan:))))

na svarbiausia gal galit kas atsiusti pvz krikstynu laikrastuka!!!??
i el.pasta egle.biskauskiene2gmail.com

busiu labai dekinga ir skolinga smile.gif
Papildyta:
mano el.pasto adresas

egle.biskauskiene@gmail.com

aciu jums mielosios mamytes!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 05, 15:15)
sveikos mielosios mamytes!!! 4u.gif

uz keliu savaiciu tapsiu krikstomama!!labai jaudiniuos, nes nesu buvusi nei tokioj sventej ir pan...
gal galim man padeti nuo ko pradeti ir pan:))))

na svarbiausia gal galit kas atsiusti pvz krikstynu laikrastuka!!!??
i el.pasta egle.biskauskiene2gmail.com

busiu labai dekinga ir skolinga smile.gif
Papildyta:
mano el.pasto adresas

egle.biskauskiene@gmail.com
aciu jums mielosios mamytes!!!!! biggrin.gif

perskaitykit šitą temą (ir ankstesnę) tikrai rasit daug laikraštukų pavyzdžių ir šiaip įdomios informacijos wink.gif sėkmės. pvz., aš taip ir dariau 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarima!!!
taip ir darau:)
Atsakyti
Peržiūrėjusi visą temą ir pamačius kelis laikraštukus labai lengvai pasidariau sau. Ir kam dar prašyti "atsiųskit man prašau". Dauguma čia įdėtų panašūs, net paveiksliukai tie patys. Gal tikitės rasti sau tinkanti, kad tik atsispausdini ir viskas biggrin.gif Nerasit schmoll.gif Teks pačiom padirbėti. smile.gif
Aš į savo laikraštuką dėjau daug vaiko nuotraukų ir visiem buvo įdomu. thumbup.gif
Ir pavadinau ne "Krykštukas", o vaiko vardu "Deividukas" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kataudra: 06 rugsėjo 2007 - 11:22
oi tikrai nenoriu atspausdinti ir tiek!!!

as tik pavyzdziu norejau, bet perziurejus kitus puslapius radau daug!!!
tad aciukas toms kurios pasidalina savo talentais, sugebejimais:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 08 29, 14:59)
ojej,kokia grazi lelyte, mazas nageliukas wub.gif
tikras modeliukas, tik fotografuok smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif , as labai stengiausi rikdama nuotraukas, ji simpatiska mergyte.....aciu.... blush2.gif
Atsakyti
PAGALIAU PERSKAICIAU SENA IR NAUJA TEMAS doh.gif
bet verta buvo, tik krikstynos vyks lenkiskai tai teks dar pavertejaut, gal kas zino lenkiskus panasius saltinius... nes per google nieko doro neradau...

o labiausiai piktino zinutes atsiuskit man... ir jokio komentaro tik pastas duotas...
visos skubam neturim laiko, bet tai ne priezastis tersti forumus, manau tai moderatoriu darbo spraga
Atsakyti