Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(sypsenelex @ 2007 08 15, 17:32)
Tai kad man paspaudus ant laikrastuko ismeta psl kur reikia registruotis sad.gif o kai prisireginu vel foruas tik angliskas sad.gif  O kaip kitaip dar galiu paziuret ji?  bigsmile.gif

as turiu ju bet man biski PC uzhluzho tj dbr tkrj neatsiusiu,o tau kada reikia? smile.gif
Atsakyti
Oi as galiu palaukt, man kristynos tik kita vasra smile.gif Buciau tau isties labai dekinga jei atsiustum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2007 08 14, 22:42)
Norejau paklausti, o tie popiereliai saldainiams jusu kur daryti word'iniam faile, tai cia jau dydis is karto tinkamas vynioti, ar dar reikia apkarpyti.(na neradau nei vieno tokio saldainio namie, kad butu galima isatuoti, o dar si vakar noreciau pasidaryti tuos poperielius blush2.gif  )?

As buvau nusipirkusi "Fortunos" saldainiu, tai popiereliai man tiko. Kai lanksciau saldainius, truputi patepiau klijais, kad jie man nesiskirtu ir graziau atrodytu smile.gif Pirmas saldainis nelabai graziai isivyniojo, bet paskui greitai ir gerai sekesi vynioti tongue.gif
Atsakyti
leluxs negaliu nepagirti, labai graziai sugalvojai su saldainiais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As krykstuka dariau su pfotoshopu, spausdinau spalvotai ant A3 lapo ir perlenkiau iki A4 kaip tikra laiktastuka. Man gavosi 2 A3 lapukai, ju niekaip nerisau, kad butu kaip tikras laikrastukas. Kai grysiu namo galesiu ideti kaip jis atrode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritute: 16 rugpjūčio 2007 - 11:03
Aciu JUMS 4u.gif
Pasinaudojau daugelio idejomis! As dar kuriau genealogini dukros medi su nuotraukomis iki proproseneliu. Dar atsirai aprasiau kiekviena,kur, kada gime, mokesi, dirbo, kada susituoke, kada vaikai gime, kitus idomesnius gyvenimo faktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 rugpjūčio 2007 - 14:56
QUOTE(Ritute @ 2007 08 16, 11:03)
leluxs negaliu nepagirti, labai graziai sugalvojai su saldainiais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As krykstuka dariau su pfotoshopu, spausdinau spalvotai ant A3 lapo ir perlenkiau iki A4 kaip tikra laiktastuka. Man gavosi 2 A3 lapukai, ju niekaip nerisau, kad butu kaip tikras laikrastukas. Kai grysiu namo galesiu ideti kaip jis atrode smile.gif

thumbup.gif
as irgi taip noriu atspausdinti, tik reikia kazkaip sudelioti lapus gerai... g.gif o tu namie spausdinai ar nesei kur nors?
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 08 16, 16:35)
thumbup.gif
as irgi taip noriu atspausdinti, tik reikia kazkaip sudelioti lapus gerai...  g.gif o tu namie  spausdinai ar nesei kur nors?

As nesiau i Copy1 kestucio gatveje smile.gif
Labai graziai atspausdino spalvotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2007 08 16, 15:57)
As nesiau i Copy1 kestucio gatveje smile.gif
Labai graziai atspausdino spalvotai smile.gif

o kokia kaina? ax.gif
kazkodel manau kad nepigiai kainavo
Atsakyti
lelux graziai padarei
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2007 08 16, 20:56)
lelux graziai padarei

Aciu aciu uz pagyras ax.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 08 16, 17:18)
o kokia kaina?  ax.gif
kazkodel manau kad nepigiai kainavo

Žinok tiksliai nepamenu, nes jau beveik metai praejo, bet Copy1 puslapyje spalvotas A3 puslapiuko atspausdinimas kainuoja 3,89 Lt. Iseina 4 puslapiai, tai ne taip ir daug smile.gif
Atsakyti
turint spalvota printeri pigiau paciam atsispausdint,jei daug labu,nes man siap kainuotu apie 45lt o kasetes man abi tiek pat kainuoja papildyt tai su jom tikrai daugiau nei 15lapu atspausdinsiu
Atsakyti