Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(leluxs @ 2007 08 13, 13:47)
Na stai ir mano nuotraukeles:
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

ir dar viena [URL=user posted image]My Webpage[/URL]

labai sauniai sugalvota, mes irgi pasinaudosime sia mintimi, ir krikstynose nedalvyvavusiems, bet atvykusiems pasveikinti tokius maisiukus pdarysime.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 13, 12:47)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 13, 13:47)

Puikiai atrodo. thumbup.gif Ir mes pasinaudosime, t.y." papuošime" ax.gif savo saldainius.
Atsakyti
super tie saldainiai ir lauktuves nerealios thumbup.gif
Atsakyti
nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai fainiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tai su tais saldainiais kaip - is naujo vyniojot? blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 08 13, 15:23)
nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai labai fainiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o tai su tais saldainiais kaip - is naujo vyniojot?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Cia jau kaip kam iseina. As tai su popiereliais i vidu dejau biggrin.gif
Atsakyti
nebegaliu dirbti - issisaugojau foto ir ziopsau dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ot fantazija zmoniu superine bigsmile.gif rolleyes.gif
o tie maiseliai is ko cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 08 13, 15:58)
nebegaliu dirbti - issisaugojau foto ir ziopsau dabar  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ot fantazija zmoniu superine  bigsmile.gif  rolleyes.gif
o tie maiseliai is ko cia? bigsmile.gif

Net nezinau is ko jis padarytas. Tiesiog tai vientisas "audinys", kuri naudoja geliu ipakavimui, kaspineliams ir juostelems i geliu puokstes.
Papildyta:
QUOTE(leluxs @ 2007 08 13, 16:36)
Net nezinau is ko jis padarytas. Tiesiog tai vientisas "audinys", kuri naudoja geliu ipakavimui, kaspineliams ir juostelems i geliu puokstes.

Buvau dar padariusi tokius pacius saldainius, tik su savo vaikiuko nuotrauka. Jais dekoravau sventini stala. Labai suzavetos buvo promociutes, kurios saldainius pasiliko atminciai.
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 13, 16:40)
Papildyta:

Buvau dar padariusi tokius pacius saldainius, tik su savo vaikiuko nuotrauka. Jais dekoravau sventini stala. Labai suzavetos buvo promociutes, kurios saldainius pasiliko atminciai.

Norejau paklausti, o tie popiereliai saldainiams jusu kur daryti word'iniam faile, tai cia jau dydis is karto tinkamas vynioti, ar dar reikia apkarpyti.(na neradau nei vieno tokio saldainio namie, kad butu galima isatuoti, o dar si vakar noreciau pasidaryti tuos poperielius blush2.gif )?
Atsakyti
Gal galite ir man kas atsiusti ta laikrastuka blush2.gif mirksiukas.gif labai noreciau paziuret, ir jau pradet savaji kurt, nors krikstynos tik kita vasara, bet nenoriu dels iki paskutines dienytes thumbup.gif
Papildyta:
ups, jei siusit siuskit siuo adresu: laura.karpaviciene@gmail.com Labai labai aciu is anksto ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2007 08 15, 02:58)
Gal galite ir man kas atsiusti ta laikrastuka  blush2.gif  mirksiukas.gif  labai noreciau paziuret, ir jau pradet savaji kurt, nors krikstynos tik kita vasara, bet nenoriu dels iki paskutines dienytes  thumbup.gif
Papildyta:
ups,  jei siusit siuskit siuo adresu: laura.karpaviciene@gmail.com Labai labai aciu is anksto  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

senoj temoj yra laikrashtuku pavyzdziu tk gerai paieskok ir viska rasi smile.gif
Atsakyti
Tai kad man paspaudus ant laikrastuko ismeta psl kur reikia registruotis sad.gif o kai prisireginu vel foruas tik angliskas sad.gif O kaip kitaip dar galiu paziuret ji? bigsmile.gif
Atsakyti