Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(dsv @ 2007 08 09, 16:32)
lelux super padarei

Aciu, smile.gif Labai dziaugiuosi, kad atradau si foruma, thumbup.gif cia mamytes tokios saunuoles, tokiu geru ideju radau, belieka tik jas igyventinti rolleyes.gif Didelis aciu visoms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kamiliuke @ 2007 08 09, 16:31)
Tikiu bet pas mus Rokiškį tikriausiai nėra tokios vietos kad taip padaryti galima būtų,teks pačiai kažką galvot.

Gal pas jus mieste yra Office 1? Man ten ir iriso.
Atsakyti
na dabar ir tu kazkokiu ideju imetei kazkam kam irgi reikes 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leluxs @ 2007 08 09, 17:42)

Papildyta:
Gal pas jus mieste yra Office 1? Man ten ir iriso.

gal copy 1? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 08 09, 16:45)
na dabar ir tu kazkokiu ideju imetei kazkam kam irgi reikes 4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

gal copy 1? ax.gif

Gal ir taip vadinasi, gerai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
turetu but taip,nes ju visuose miestuose pilna,pati ten dirbus esu
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 09, 15:25)
Man iriso kaip kalendoriu ar diplomini darba , su spirale, tik ne siaura, o platesne.Visai neblogai ziurisi.

visai gera ideja thumbup.gif
o kokia kaina irisimo? blush2.gif
Atsakyti
iki 15 ar 20lapu 2,99lt
Atsakyti
Ne tokios nėra teks irišinėti pačiai verysad.gif
Atsakyti
O as ismusiau po 4 skyles su tokiu daiktu-skylamusis ir perveriau roziniu kaspineliu, surisau bantuka. Visai grazu ir pigu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2007 08 10, 20:06)
O as ismusiau po 4 skyles su tokiu daiktu-skylamusis ir perveriau roziniu kaspineliu, surisau bantuka. Visai grazu ir pigu. smile.gif

gal foto gali idet kaip atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2007 08 10, 21:06)

Sutinku drinks_cheers.gif , aš irgi taip padariau.
Atsakyti
sakykit gal kuri nors dare lenkiska laikrashtuka? gal kuri mamyte ar krikshtamote galetu padeti? help.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 09, 15:42)
Nuotrauku padariusi dar neturiu, todel ikeliu tik padarytaWord'e varianta. Toki uzrasa uzrisiu ant maiseliu:uzrasas ant maiseliu. I maiselius sudesiu saldainius su "savais" popiereliais t.y. nupirkau  vafliniu saldainiu ir juos ivyniojau i savo popierelius.popiereliai saldainiams. Padarysiu nuotraukas ir jas ikelsiu, bendras vaizdas bus aiskiau. mirksiukas.gif

Na stai ir mano nuotraukeles:
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

ir dar viena [URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leluxs: 13 rugpjūčio 2007 - 12:52