Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

atidarius nuoroda spausk download o paskui download file now,kai paspaudus atidarys lentele spausk safe ir pasirink kurioj vietoj seivint ar ant destopo ar dokumentuose
Atsakyti
Ir as suku galva, kur cia ji atspausdint. Jau viskas padaryta, o vat del sito tai problema doh.gif
Papildyta:
Beje, as ta programele turiu ir man ja atidare thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. Labai labai prasau atsiusti laikrastuka i el. pasta nes niekaip man neatsidaro. Siaip ne taip atsisiunciau bet neatidarau. Tai jei galit atsiuskit aurelija123@gmail.com. Is anksto dekoju.
Atsakyti
issiunciau
Atsakyti
kazkodel gryzta pastas atgal,gal pilna pasto dezute ar adresa blogai parasei
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 08 07, 15:14)
issiunciau

Oi oi negavau verysad.gif
Atsakyti
na kaip keista man tai Microsoft Office kai suinstaliavo tai buvo viskas:
Tools
Access
Excel
Info Path
Outlook
Power Point
Publischer
Word

Kaip keista na pabaigsiu viską ir tada pabandysiu viską sukelti į Wordą.Gal tada matysis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 08 06, 11:38)
tai pas mus kazkokiu pazystamu nebus, bus tik tik artimi zmones, del to visiem ir darysiu. siaip nematau reikalo kviest kitus pazistamus, cia juk vaiko svente, o ne siaip balius  blink.gif  taigi kviesim tuos kuriem rupi musu vaikelis ax.gif

Sveikos, o as laikrastuka duosiu kiekvienai seimai, beje, prie laikrastuko dar duosiu ir po maiseli saldainiu - tiesiog lauktuvems smile.gif Padariau dar tokias popierines korteles su uzrasu " krikstynu lauktuves", kurias galeciau parodyti, bet nezinau kaip jas cia ikelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 08, 14:16)
Sveikos, o as laikrastuka duosiu kiekvienai seimai, beje, prie laikrastuko dar duosiu ir po maiseli saldainiu - tiesiog lauktuvems smile.gif Padariau dar tokias popierines korteles su uzrasu " krikstynu lauktuves", kurias galeciau parodyti, bet nezinau kaip jas cia ikelti g.gif

O kokia isradinga mamyte. Ir as si savaitgali krikstysiu mazyli. Gaila, kad neina ikelti korteles, nes labai noreciau pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 08, 15:16)

pasidaryk inernetini fotoalbuma ir ikelus i ji foto nukopijuok jos img code ir ikelk cia i atsakymo langa ir bus foto 4u.gif
gali kurtis cia gan lengva naudotis
http://www.photobucket.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dsv: 08 rugpjūčio 2007 - 14:11
QUOTE(dsv @ 2007 08 08, 15:09)
pasidaryk inernetini fotoalbuma ir ikelus i ji  foto nukopijuok jos img code ir  ikelk cia i atsakymo langa ir bus foto 4u.gif
gali kurtis cia gan lengva naudotis
http://www.photobucket.com

Aciu uz paaiskinima, pameginsiu tongue.gif
Atsakyti
Aš krikšto tėveliams padariau diplomą ir 10 auklėjimo taisyklių įdėsiu į rėmelį ir padovanosiu.
Atsakyti