Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(lely @ 2007 08 05, 17:36)
as tai noriu padaryti visiems, kad butu prisiminimas.. tik beda dar nesugalvoju kaip cia ji atpsausdinti ir kaip suristi.. siaip jau viska padarius, prisirinkau cia super ideju thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik va galvos skausmas, kaip su tuo spausdinimu, kazkaip paprastai atspausdint nenoriu, o jei i spaustuve eit tai kainuos nemazai.. nu zodziu suku vis dar galva g.gif

o as manau kad visiem nereikia,cia aisku mano nuomone,bet galvoju kazkokiem pazistamiem tas vaikas nera artimas ir jiem jis bus tik ta min.idomus paskaityt,o paskui bus kazkur padetas ir voliosis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 08 05, 08:37)
vasare cia viskas
Guoste o laikrastuka dalina kaip kas nori,vieni visiem kiti ne,as tai duosiu krikstateviam ir viena sau pasiliksiu,nes jie kaip ir ne tik sveciai

super thumbup.gif ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 08 05, 20:02)
o as manau kad visiem nereikia,cia aisku mano nuomone,bet galvoju kazkokiem pazistamiem tas vaikas nera artimas ir jiem jis bus tik ta min.idomus paskaityt,o paskui bus kazkur padetas ir voliosis ax.gif

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad visiems svečiams nereikia to laikraštuko išdalinti, juk per krikštynas jie galės perversti ir pasiskaitinėti mirksiukas.gif Aš ir žadu daryti tokį laikraštuką ir padovanosim jį teveliams. Nujaučiu, kad vaikelio mama apie tokius laikštukus nėra girdėjusi (ir aš apie juos tik šiame forume sužinojau), tad manau padarysim jiems malonią staigmeną. Dar vieną egzempliorių aišku pasiliksim sau ax.gif
Atsakyti
na o mes kur būsime krikšto tėvais, tai bus tik labai artimi žmonės, tėvai , seneliai, prosenelė, tetos ir pusbroliai su pusseserėmis, tai padarysiu, šeimai po vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 08 05, 19:02)

tai pas mus kazkokiu pazystamu nebus, bus tik tik artimi zmones, del to visiem ir darysiu. siaip nematau reikalo kviest kitus pazistamus, cia juk vaiko svente, o ne siaip balius blink.gif taigi kviesim tuos kuriem rupi musu vaikelis ax.gif
Atsakyti
Sveikutės jei paaiškintumėte tai ir aš savo imesčiau laikraštuką,na dar nevisai užbaigtą.
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 08 06, 17:39)
Sveikutės jei paaiškintumėte tai ir aš savo imesčiau laikraštuką,na dar nevisai užbaigtą.

Nežinau gal išėjo ikelti http://www.savefile.com/files/949538
Čia mano laikraštukas tik dar nedabaiktas,be horoskopų,sveikinimų ir skelbimų.
Atsakyti
Niu labai gaila, bet man kazkodel neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2007 08 07, 09:56)
Niu labai gaila, bet man kazkodel neatidaro verysad.gif

O gal tu neturi ofise publishe Matai aš ne su wordu dirbu.Man tai atidaro ir gritai pakrauna ir rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliuke: 07 rugpjūčio 2007 - 10:15
Aciu uz paaiskinima. As tikrai neturiu sios programos:(
Atsakyti
gaila as ir neturiu sios programeles ir neatidaro
Atsakyti
Sveikos mamaos, noriu pasiziureti ikeltus laikrastukus ir nemoku atsidaryti blush2.gif Bukit geros papasakokit kaip juos ten atsidaryti blush2.gif
Atsakyti