Nu labai grazus
Papildyta:
Idomu, ar MAMICY uzbaige savo laikrastuka . Man labai patiko pirmas jo puslapis, noreciau ir kitus 3 pamatyti
QUOTE(leluxs @ 2007 07 26, 07:39)
Nu labai grazus
Papildyta:
Idomu, ar MAMICY uzbaige savo laikrastuka . Man labai patiko pirmas jo puslapis, noreciau ir kitus 3 pamatyti
Papildyta:
pirma dar svetimam vaikui pritaikiau... tikėkimės originalo savininkas autorinių teisių nepareikš
jamkit ir naudokitės
QUOTE(MAMICY @ 2007 07 26, 10:03)
pirma dar svetimam vaikui pritaikiau... tikėkimės originalo savininkas autorinių teisių nepareikš
jamkit ir naudokitės
jamkit ir naudokitės
labai fainas
Tu tikra saunuole Labai tau aciu, pagelbejai.
drakosa tavo laikrastukas idomus
Sveikos,
Sveikos na ir aš noriu sukurti laikraštuką. Tik va bėda, padėkite man, nes niekaip nesuprantu, kaip tas raideles ir paveiksliukus perkelti Į wordą. failai yra nurodyti 19 puslapiukį.
O šiaip ačiū už šaunias idėjas, kai ruošiuos krikštynoms, pradėjau domėtis tiek visokių įdomybių suradau, net nebūčiau pagalvojus. Atrodo taip viskas įdomu, jog sunku ir išsirinkti.
Jau viską išsiaiškinau, viskas gaunasi. Paskaičiau šią temą nuo pradžios iki galo ir radau visus atsakymus.
Sveikos na ir aš noriu sukurti laikraštuką. Tik va bėda, padėkite man, nes niekaip nesuprantu, kaip tas raideles ir paveiksliukus perkelti Į wordą. failai yra nurodyti 19 puslapiukį.
O šiaip ačiū už šaunias idėjas, kai ruošiuos krikštynoms, pradėjau domėtis tiek visokių įdomybių suradau, net nebūčiau pagalvojus. Atrodo taip viskas įdomu, jog sunku ir išsirinkti.
Jau viską išsiaiškinau, viskas gaunasi. Paskaičiau šią temą nuo pradžios iki galo ir radau visus atsakymus.
QUOTE(dsv @ 2007 07 19, 10:54)
as pradzioj irgi norejau,kad atrodytu,kaip tikras laikrastukas,bet galvoju,kadangi noriu issaugotir padovanot per 18gimtadieni,tai irisiu kaip knyga,kietais virseliais
O kur taip galima iristi, kiek mazdag kainuoja? Gal pavyzdeli galite ideti?
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 07 26, 15:14)
Sveikos,
tai supratai,kaip perkelt?
QUOTE(m a m a @ 2007 07 26, 17:21)
O kur taip galima iristi, kiek mazdag kainuoja? Gal pavyzdeli galite ideti?
taip irisineja copy1 kaina 12,99lt QUOTE(dsv @ 2007 07 26, 09:38)
drakosa tavo laikrastukas idomus
ačiū, bet beveik viską kopinau...
Sveikos, supermamos. ir aš savo mažytei padariau laikraštuką, kai krikštynos baigsis, įkelsiu, mat mūsų kūmytė gali čia užsukti. unsure:
Bet, bijau, kad ir mano panašus kaip ir prieš tai skelbusių, tad manyčiau reikėtų deramą pagarbą atiduoti LITHUANIAN-GIRL , juk didžioji dalis iš jos paimta... :
Bet, bijau, kad ir mano panašus kaip ir prieš tai skelbusių, tad manyčiau reikėtų deramą pagarbą atiduoti LITHUANIAN-GIRL , juk didžioji dalis iš jos paimta... :
QUOTE(MAMICY @ 2007 07 26, 09:03)
jamkit ir naudokitės
jamkit ir naudokitės
Kaip ten atidaryti faila?
QUOTE(Renytė @ 2007 07 31, 10:44)
Kaip ten atidaryti faila?
nebeatsimenu su rar'u ar su zip'u žodžiu išarchyvuoti reikia