Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

sveikutes,idekit savo paziuret,kas padaret,butu idomu paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste-Saule @ 2006 06 28, 12:09)
Sveikos mamytes ir busimos kriksto mamytes. Si savaitgali mes krikstysime savo dukryte ir as taip pat pasisemiau daug ideju, viena ju butu laikrastukas. Taciau laikas spaudzia, o idejos ko tais sunkiai gimsta, tad noreciau gauti pavyzdeli, jei galima ir negaila,bet nesuprantu, kad tas "AZ"?
Papildyta:
10 Isakymu kriksto tevams rasiau ir as. Juos pateiksiu iremintus atskirai A4 lape, virsuje idejau kriksto tevu nuotrauka, tuomet spalvoti isakymai ir busimos kriksto dukrytes crazy nuotraukele...

labas, vasara krikstynu metas....
Sia vasara ir man nusisipsoja laime pabuti kriksto mama....
GELBEKIT, labai reiktu jei galite atsiustikt krikstuynu laikrastuka....
Buciau labai dekinga....
Aciu, aciu, aciu....
Mano adresas neringiuxz@gmail.com
Labai lauksiu pagalbos, gal ir as kada jums padesiu kuo galesiu....
Atsakyti
sveikutes mamytes ir ne tik,

mes savo pupa krikstysim rugpjucio men. noriu paklausti, tai cia kriksto teveliai daro laikrastukus ar tevai???
ka turi daryti tevai, o ka kriksto tevai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liveta @ 2007 07 13, 12:27)
sveikutes mamytes ir ne tik,

mes savo pupa krikstysim rugpjucio men. noriu paklausti, tai cia kriksto teveliai daro laikrastukus ar tevai???
ka turi daryti tevai, o ka kriksto tevai? doh.gif

Na laikrastukas nera butinybe ax.gif . Mes pvz dareme kartu su kriksto mamyte ir manau, kad gavosi visai neblogai wub.gif
Atsakyti
siūlyčiau neviešinti taip tokių duomenų, kaip asmens kodaI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2007 07 14, 11:11)
Nu labai grazu  thumbup.gif  O kaip zadat spausdinti, su spalvotu printeriu?

taip - su spalvotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 08:56)
[EX] šioje temoje skelbti savo el.pašto adresus ir prašyti atsiųsti laikraštukų pavyzdžius griežtai draudžiama. Tokie komentarai bus iškart ištrinti o dalyviui skirtas įspėjimas už spam'ą forume.

Koks absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 20:43)
Koks absurdas  doh.gif

ne absurdas, o labai gera ideja- seniai reikejo! tarp tu visu e-meilu nebeimanoma rasti reikalingos informacijos. atsidarai tema, o ten 5 puslapiai is eiles- vien e.pasto adresai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 07 14, 21:21)
ne absurdas, o labai gera ideja- seniai reikejo! tarp tu visu e-meilu nebeimanoma rasti reikalingos informacijos. atsidarai tema, o ten 5 puslapiai is eiles- vien e.pasto adresai unsure.gif

pritariu ngirl, tikrai nusibosta skaityti el. pašto adresus, kol randi vertingos informacijos, mamytės, naudokimės AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, esu naujokė jūsų forume, nors sūneliui jau greit 1,5metukai. Niekaip neprisiruošiau parašyti, gal galėtumėt pagelbėti. Būsiu krikštamote ir noriu padaryti būsimai krikštadukrai laikraštuką, gal galit kas kokį pavyzdėlį į emeilą permest jurgiuks22@one.lt..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks22 @ 2007 07 16, 14:51)
Sveikos mamytės, esu naujokė jūsų forume, nors sūneliui jau greit 1,5metukai. Niekaip neprisiruošiau parašyti, gal galėtumėt pagelbėti. Būsiu krikštamote ir noriu padaryti būsimai krikštadukrai laikraštuką, gal galit kas kokį pavyzdėlį į emeilą permest jurgiuks22@one.lt..... smile.gif

.. trukt už vadžių -vėl iš pradžių lotuliukas.gif ką tik buvo prašymai, kad neužspaminti forumo savo e-adresais, bet žiūriu iš to naudos maža... doh.gif doh.gif doh.gif argi taip sunku pasinaudoti AŽ ????? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti o ant kokio popieriaus spausdinate laikrastuka? man galvojau spausdinti ant foto, bet atspausdinus pakvietimus pastebejau kad tepasi ir trinasi dazai g.gif
Atsakyti