Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(Rozeta @ 2007 07 11, 19:36)
Na gražu. Tik gramatinių klaidų nemažai blush2.gif . Turi atidžiai peržiūrėti. Labai didelė apimtis. Aš tai dariau 4 lapų, nes noriu padovanoti visiems svečiam, o reikės apie 15 egzempliorių, tai manu toks kaip tavo truputį išplėstas:0 Bet šiaip tikrai gražu  4u.gif

blush2.gif pamirsau parasyt,kad i tai nekreiptumet demesio,nes tik pabaigiau isdestyma,bet neskaiciau ir nesitikrinau klaidu blush2.gif daug ka kopinau,kad nereiktu rinkt teksto,tai su visom klaidom ir nukopinau ax.gif
dar del to eilerastuko neapsisprendziu kuriam jis puslapyje,geriau tiktu,ar taip kaip yra 2ame.ar paskutiniam g.gif ?
abejojiu ir ar tikrai reikia to lapo su visom foto? g.gif
net nezinau,laukiu jusu nuomiu ir pasiulymu,ka pakeist ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas galetu atsiusti informacijos apie laikrastuka "Krikstuka", buciau labai dekinga. asta75@hotmail.com
Atsakyti
nu teksto tai labai neskaičiau, bet man kaip tik norisi išdėstymo kaip laikraštyje. manau visą ta galima sudėti į daug mažiau psl. dar aišku priklauso kam tu ta laikrašti darai ir kokie bus jūsų svečiai... nes pvz jei aš būčiau tavo svečias, tokių kaip " ...Daugumai žmonių ši šventė siejasi su žvakių arba grabnyčių šviesa. Žvakės simbolika apima aukos, šviesos ir kančios slėpinį, savaip prabylantį kiekvieno krikščionio širdžiai. Žvakės kaip aukos simbolis ypač vaizdus didžiosiose Marijos šventovėse...." neskaityčiau. tiek svečiams, tiek pačiam vaikui poto manau bus įdomios visai kitos laikraščio dalys smile.gif o apie grabnyčias galės kur nors kitur pasiskaityti...
pries kelias dienas mačiau viena super laikraštį. tai ir pati kažką panašaus darysiu. cia jei idomu jo pirmas psl. beje ten viso 4 psl.
http://www.savefile.com/files/880216

beje čia tik mano asmeninė nuomonė. Nesakau kad mano variantas geresnis. tiesiog sakau kaip aš daryčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 11 liepos 2007 - 20:27
QUOTE(MAMICY @ 2007 07 11, 22:26)
nu teksto tai labai neskaičiau, bet man kaip tik norisi išdėstymo kaip laikraštyje. manau visą ta galima sudėti į daug mažiau psl. dar aišku priklauso kam tu ta laikrašti darai ir kokie bus jūsų svečiai... nes pvz jei aš būčiau tavo svečias, tokių kaip " ...Daugumai žmonių ši šventė siejasi su žvakių arba grabnyčių šviesa. Žvakės simbolika apima aukos, šviesos ir kančios slėpinį, savaip prabylantį kiekvieno krikščionio širdžiai. Žvakės kaip aukos simbolis ypač vaizdus didžiosiose Marijos šventovėse...." neskaityčiau. tiek svečiams, tiek pačiam vaikui poto manau bus įdomios visai kitos laikraščio dalys smile.gif o apie grabnyčias galės kur nors kitur pasiskaityti...
pries kelias dienas mačiau viena super laikraštį. tai ir pati kažką panašaus darysiu. cia jei idomu jo pirmas psl. beje ten viso 4 psl.

beje čia tik mano asmeninė nuomonė. Nesakau kad mano variantas geresnis. tiesiog sakau kaip aš daryčiau.  4u.gif

gal del to tu ir teisi 4u.gif .o laikrastuka ,duosiu tik krikstateviams ir sau paliksiu viena,sveciu nekviesim tik mociutes su seneliais ir mes ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ruosiames krikstynom liepos 21d. Noreciau padaryti laikrastuka, gal galite ideti dar pavyzdeliu ar atsiusti i lina_merkeviciene@yahoo.com Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 07 11, 21:26)

beje čia tik mano asmeninė nuomonė. Nesakau kad mano variantas geresnis. tiesiog sakau kaip aš daryčiau.  4u.gif

Sveikutes,as irgi galvojau ,kaip cia padaryti tikra laikrasti,dabar pasiemusi kauno diena vartau ieskau ideju tik viena beda krikstynos bus iskarto dvieju vaikiuku,norisi ,kad abudu butu aprasyti pirmam psl.bet truksta vietos unsure.gif .O sito laikrastuko pirmas psl. thumbup.gif labai noreciau pamatiti ir kitus psl. ax.gif jeigu nepaslaptis gal galetum pasidalinti deimile@nkm.lt buciau labai dekinga 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 12, 15:04)
Sveikutes,as irgi galvojau ,kaip cia padaryti  tikra laikrasti,dabar pasiemusi kauno diena vartau ieskau ideju tik viena beda krikstynos bus iskarto dvieju vaikiuku,norisi ,kad abudu butu aprasyti pirmam psl.bet truksta vietos  unsure.gif .O sito laikrastuko pirmas psl.  thumbup.gif labai noreciau pamatiti ir kitus psl.  ax.gif jeigu nepaslaptis gal galetum pasidalinti deimile@nkm.lt buciau labai dekinga  4u.gif  aciuks.gif

Tai kad aš turiu tik "popierinį" variantą. kolkas dar tik pradėjau jį perkėlinėti į elektroninį...

o del dviejų vaikučių, tai ir aprašinėk pirmam psl. tiek kiek telpa... poto dėk (nuketa į n-tą psl) ir tęsk kitam puslapy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 liepos 2007 - 15:41
QUOTE(MAMICY @ 2007 07 12, 16:39)
Tai kad aš turiu tik "popierinį" variantą. kolkas dar tik pradėjau jį perkėlinėti į elektroninį...

o del dviejų vaikučių, tai ir aprašinėk pirmam psl. tiek kiek telpa... poto dėk (nuketa į n-tą psl) ir tęsk kitam puslapy.

4u.gif aciu uz pagalba .Bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2007 07 12, 11:15)
Sveikutes smile.gif ruosiames krikstynom liepos 21d. Noreciau padaryti laikrastuka, gal galite ideti dar pavyzdeliu ar atsiusti i lina_merkeviciene@yahoo.com  Aciu  4u.gif

mūsų krikštynos liepos 28 d. Gal ir man galite atsiųsti laikraštuko pavyzdėlių į egle.luk@gmail.com
iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 12, 16:04)
Sveikutes,as irgi galvojau ,kaip cia padaryti  tikra laikrasti,dabar pasiemusi kauno diena vartau ieskau ideju tik viena beda krikstynos bus iskarto dvieju vaikiuku,norisi ,kad abudu butu aprasyti pirmam psl.bet truksta vietos  unsure.gif .O sito laikrastuko pirmas psl.  thumbup.gif labai noreciau pamatiti ir kitus psl.  ax.gif jeigu nepaslaptis gal galetum pasidalinti deimile@nkm.lt buciau labai dekinga  4u.gif  aciuks.gif

gal ir man butu nesunku atsiust dar likusius 3 puslapiukus rudaake20@gmail.com musu krikstynos jau liepos 26d. jau nebe uz kalnu Labai dekinga buciau
Atsakyti
Labai labai dėkui visom atsiuntusiom laikraštukų pavyzdžių. Va katik baigiau savajį, ryt atsispausdinu ir šeštadieni švesim krikštynas! thumbup.gif
Atsakyti
Jei kas galit atsiuskit krikstynu laikrastuko pavyzdeliu, bandysim kazka padaryti, nors labai truksta laiko.
ALIGATORSK@YAHOO.COM
Atsakyti