Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(Alchemie @ 2014 07 23, 11:37)
Lyrika, o kokios spalvos pirkot hemnes vonios baldus?
As va eilini syki valiau virtuveje spinteles ir suoliukus ir negalejau atsidziaugti, kaip lengvai valosi, nesibraizo, nes vaikai tai sugeba apvaryti atsakanciai doh.gif

o pas jus virtuvė iš ikejos?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 07 23, 10:27)
Foto v studiju bigsmile.gif

kad viskas dar koridoriuj doh.gif neisdetos grindu plyteles, santechnika nepastatyta, nors viska turim, bet laukiam meistru wink.gif paskui idesiu butinai smile.gif surinkom, nes bijojom del galimo broko smile.gif
dar pagriebem Hemnes svetaines spintele su stiklu, irgi vonion statysiu, tik dazysiu aliejiniais dazais, kad butu atsparesne. gal dar vidu tapetuosiu tos indaujos g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 07 23, 11:37)
Lyrika, o kokios spalvos pirkot hemnes vonios baldus?

baltus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 07 23, 10:17)
lotuliukas.gif Pralinksminot  thumbup.gif

Aš su klausimu ateinu, gal žinot kokia čia plokštė? Man visai tiktų toks staliukas, tai susirinkčiau iš atskirų dalių (plokštė+ratukai), o gal čia koks gatavas produktas?  g.gif  ax.gif

user posted image

Ačiū, pati jau radau smile.gif
Atsakyti
Ačiū Akvilytei už nuotraukas iš jos virtuvės, tai padėjo apsispręsti kokio stalo norime virtuvėje aciuks.gif
na ir mes pagaliau surinkome iš Ikea spintelės stalą-barą. Na koks gėris. Kaip man patinka stalčiai wub.gif ir atskirai užsakėme stalviršį (1m x 1m), tai dabar toks smagus stalas gavosi, traukos centras virtuvėje thumbup.gif Niekam nebereikia prie TV svetainėje valgyti.
p.s. jeigu dabar įsirenginėčiau virtuvę, tai tikrai pagalvočiau apie Ikea virtuvę wub.gif
Atsakyti
ratukai tai man atrodo toje foto Bestos, o ne expedito, čia šiaip, garsiai mintyju ax.gif
Atsakyti
O gal kas pirkote dviaukštes lovas savo vaikams? labai domina jūsų nuomonė...
Atsiprašau, kad nerimstu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar pirkausi ikea virtuve su atvezimo paslauga. Kadangi gyvenam tolokai, gausim tik antrad prekes. O dabar mane tai nerimas ima del ju g.gif . Nebuvo su atvezimu problemu? Niekas pas jus nedingdavo jiem vezant?
Sunerimau del to, kad labai jau keistai jie ta prekiu vezima man suformino. Paimant is sandelio, gavau pasirasyt kad viska gavau. Paskui ejom tartis del vezimo. Sutarem, sumokejau, bet saraso prekiu, kurias paeme is manes vezt, taip ir negavau. Tai galutiniam rezultate gavos, kad formaliai neaisku, kiek jie prekiu veza ir nera to niekur uzfiksuota. bent jau as jokio popieriuko neturiu g.gif nenorejau vejo as ten kelt, nes ir taip jau su vyru vos ne iki vakaro visa diena praleidom rinkdamiesi, o dabar kazkaip neramu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2014 07 23, 14:20)
O gal kas pirkote dviaukštes lovas savo vaikams? labai domina jūsų nuomonė...
Atsiprašau, kad nerimstu  biggrin.gif

Nepirkau, bet ar tikrai norite metalinės lovos vaikams? Suprantu, ji tvirtesnė, bet medinė dviaukštė ne tik pigesnė, bet ir jaukesnė, mano nuomone. O šiaip galite pasiskaityti šį forumą, kažkur čia anksčiau tikrai buvo kalbėta apie metalines ir medines vaikiškas loveles. O gal dar kas pridės savo nuomonę, sėkmės perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 23, 11:40)
o pas jus virtuvė iš ikejos?

Taip, mes pirkome is senos serijos dar pries pora metu, dabartines serijos va tokie
http://www.ikea.com/...155/#/S49025155

user posted image
tik cia dar mes nei duru turejome, nei gartraukio, nei apsvietimo normalaus, pati gaminau sviestuvus blush2.gif zodziu, nebaigtas irengti namas buvo
user posted image
Atsakyti
As Hemnes nedeciau i vonia vien delto, kad pusis labai minksta, tai isilenkia, braizosi, nesvarbu, kad dazysite kitais dazais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2014 07 23, 15:58)
Sveikos merginos, vakar pirkausi ikea virtuve su atvezimo paslauga. Kadangi gyvenam tolokai, gausim tik antrad prekes. O dabar mane tai nerimas ima del ju  g.gif . Nebuvo su atvezimu problemu? Niekas pas jus nedingdavo jiem vezant?
Sunerimau del to, kad labai jau keistai jie ta prekiu vezima man suformino. Paimant is sandelio, gavau pasirasyt kad viska gavau. Paskui ejom tartis del vezimo. Sutarem, sumokejau, bet saraso prekiu, kurias paeme is manes vezt, taip ir negavau. Tai galutiniam rezultate gavos, kad formaliai neaisku, kiek jie prekiu veza ir nera to niekur uzfiksuota. bent jau as jokio popieriuko neturiu  g.gif  nenorejau vejo as ten kelt, nes ir taip jau su vyru vos ne iki vakaro visa diena praleidom rinkdamiesi, o dabar kazkaip neramu  doh.gif

Sveiki,
As pirkau beveik visam namui baldus su pristatymo paslauga, tai kiek pamenu nedave jie jokio lapo, kuriame visos prekes buvo, tik kazka pasirasiau. Tai kuomet atveze prekes, as jas susitikrinau pagal "atsispausdinta prekiu krepseli" kuriuo parduotuveje naudojausi.
Vezejai turi Jums atiduot lapa su isamia prekiu isklotine, o jie iskraudami prekes skaiciuoja pakuotemis, tad jei turite savo "atspausdinta krepseli" suskaiciuokite prekiu pakuotes, o atvezus beliks sulyginti smile.gif
Beje, dar ir cekis liko Jums, tad nepergyvenkit, tikrai visas prekes surasit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2014 07 23, 17:55)
As Hemnes nedeciau i vonia vien delto, kad pusis labai minksta, tai isilenkia, braizosi, nesvarbu, kad dazysite kitais dazais unsure.gif

As jau susiruosiau Hemnes i vonia pirkt. verysad.gif
Ir kas daryt dabar? kitu nenoriu, tik Hemnes, maniau jie pritaikyti tom salygom,kad vonioje stovetu. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 23 liepos 2014 - 17:10
QUOTE(kryziuke @ 2014 07 23, 18:13)
As jau susiruosiau Hemnes i vonia pirkt.   verysad.gif 
Ir kas daryt dabar? kitu nenoriu, tik Hemnes, maniau jie pritaikyti tom salygom,kad vonioje stovetu.  blink.gif  blink.gif

pirkite, voniai skirtuose Hemnesuose ne tiek daug tos pusies ir yra. Pasiskaitykite sudeti . Viskas užlieta akriliniu laku, kas tikrai duoda tvirtumo ir nelieka naturalaus pusies minkstumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 23 liepos 2014 - 18:17