Mum ir ne kart jebuvo kad kazko truktu, kaip tik, atvirksciai, buvo per daug kazkada. O namai pilni ikejos
bet kaip pasiseka mayt.
tiesa, dar ir broliui pirkom vaikiškus baldus, lovytę, stalą, kėdutes, lentyną, spintą, na niekur nieko netrūko, jokio broko niekada nepasitaikė.
matyt visgi kaip kam pasiseka.
tiesa, visada žiūriu, ir ne tik Ikejoj, ką kraunuosi į vežimėli, kad pakuotės nebūtų pažeistos, apdaužytos ar apdraskytos, bet kad tokių ten nelabai ir mačiau
matyt visgi kaip kam pasiseka.
tiesa, visada žiūriu, ir ne tik Ikejoj, ką kraunuosi į vežimėli, kad pakuotės nebūtų pažeistos, apdaužytos ar apdraskytos, bet kad tokių ten nelabai ir mačiau
Jau rašiau kelioms temoje dalyvaujančioms žinutes (ačiū, kas atsiliepė), dabar rašau garsiai visoms
IKEA Family live žurnalas ieško žmonių Lietuvoje, kurie mėgsta IKEA, turi daiktų ir baldų iš šios parduotuvės ir norėtų papasakoti apie savo namus šiame žurnale.
Šį rudenį bus pirmas kartas, kai lietuviški namai atsiras šiame žurnale. Aš padedu šio žurnalo redaktorei surasti lietuvius ir jų namus, nes, kaip ji pati rašė "I'm having a lot of trouble finding anyone in Lithuania!"
Jei įdomu, parašykit man AŽ arba el.paštu sigita eta tenkurnamai.lt papasakosiu kas ir kaip
IKEA Family live žurnalas ieško žmonių Lietuvoje, kurie mėgsta IKEA, turi daiktų ir baldų iš šios parduotuvės ir norėtų papasakoti apie savo namus šiame žurnale.
Šį rudenį bus pirmas kartas, kai lietuviški namai atsiras šiame žurnale. Aš padedu šio žurnalo redaktorei surasti lietuvius ir jų namus, nes, kaip ji pati rašė "I'm having a lot of trouble finding anyone in Lithuania!"
Jei įdomu, parašykit man AŽ arba el.paštu sigita eta tenkurnamai.lt papasakosiu kas ir kaip
Sveikos, IKEA mylėtojos
Gal žinot, kurią lovą geriausią žiūrėti miegamajam, kad plotis būtų ne daugiau kaip 160cm? Dar norėčiau, kad prie jos tiktų spintelės šonuose, ne didesnės nei 30-40cm Aišku galėčiau imt lovą platesnę, bet man žiauriai reikia šone spintelės ar bent lentynėlės, nes ar žadintuvui ar kokiai knygai pasidėt
hm, žiūriu, kad tokių siaurų pasirinkimas labai mažas ar čia tik internete taip
Gal žinot, kurią lovą geriausią žiūrėti miegamajam, kad plotis būtų ne daugiau kaip 160cm? Dar norėčiau, kad prie jos tiktų spintelės šonuose, ne didesnės nei 30-40cm Aišku galėčiau imt lovą platesnę, bet man žiauriai reikia šone spintelės ar bent lentynėlės, nes ar žadintuvui ar kokiai knygai pasidėt
hm, žiūriu, kad tokių siaurų pasirinkimas labai mažas ar čia tik internete taip
Jeigu čiužinys jūsų 140 cm, tai rasit, bet jeigu jūs norite čiužinio 1.6 0x 2.00 m, tai lova tokių išmatavimų nebus, nes dar plokštė prisideda.
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2014 07 18, 15:27)
Jeigu čiužinys jūsų 140 cm, tai rasit, bet jeigu jūs norite čiužinio 1.6 0x 2.00 m, tai lova tokių išmatavimų nebus, nes dar plokštė prisideda.
jei noriu spintelių, kad ir minimalių, man lova, tiksliau rėmas gali būt ne daugiau 160cm. čiužinio išvis neturim, pirksim pagal lovą
bet vat nežinau, kurios gan patvarios ir dar tokių išmatavimų.
O kodėl prie lovų nematau garantijos? kaip suprast?
Na sėkmingai pakeitėme broką ir gavome trūkstamas detales, labai smagu, kad iš jų nesulauki jokių neigiamų emocijų dėl prekes pakeitimo ar dėl trūkstamų dalių. Labai draugiškai viską sutvarko Čia tai didelis pliusas
tikra tiesa, važiuoji pakeisti prekes, tai dar nueini atsigerti kavos ar užvalgyti ir dar kažką nusiperki į namus, nes kai namai tušti, tai dar visko reikia
TEKA mes pirkome dvi lovas, bet nei vienos nėra pagrindiniame miegame, miegamajam jau pirkome iš Lono. Aš norėjau medžiaginės.
va tokią, tikrai ji man labai stabili ir patvari, bet ji pas mus 140 cm.
ir tokią dukrai irgi 140 cm.
ir pirkome tokius du spyruoklinius čiužinius, man jie irgi labai patinka
čiužiniai
Pukė ačiū už katalogo nuorodą
tikra tiesa, važiuoji pakeisti prekes, tai dar nueini atsigerti kavos ar užvalgyti ir dar kažką nusiperki į namus, nes kai namai tušti, tai dar visko reikia
TEKA mes pirkome dvi lovas, bet nei vienos nėra pagrindiniame miegame, miegamajam jau pirkome iš Lono. Aš norėjau medžiaginės.
ir tokią dukrai irgi 140 cm.
ir pirkome tokius du spyruoklinius čiužinius, man jie irgi labai patinka
čiužiniai
Pukė ačiū už katalogo nuorodą
QUOTE(mamučiukas @ 2014 07 19, 09:04)
Na sėkmingai pakeitėme broką ir gavome trūkstamas detales, labai smagu, kad iš jų nesulauki jokių neigiamų emocijų dėl prekes pakeitimo ar dėl trūkstamų dalių. Labai draugiškai viską sutvarko Čia tai didelis pliusas
na aš norėčiau kažko tokio. ar kas turit tokią?
http://www.ikea.com/...ucts/S39906266/
Pabandžiau pasidėliot PAX spintą, o jos pažiūrėt 3D, kaip virtuvės, nėra galimybės? Ir išsaugot nesigauna man. Gal padėsit?
Merginos, paziurejau nauja kataloga, ten vonios pinteles vis tos pacios, labai laukiu kazko naujo, be hemnes serijos, nes reikia triju baltu vonios spinteliu, bet turbut neverta tiketis?