Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

Yra vezimeliai su vieta vaikui isodinti, tik tuos vezimelius mackau tik pirmame aukste unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 03 13, 23:30)
Mūsų princesė 2,5 mėnesio miega šioje lovelėje, visų pirma, kaip gražu interjere wub.gif O šiaip man atrodo kokybiška. Na, nežinau, ar bus patogu paaugus, kai bus pažeminta miegamoji daslis, nes nenusiima šonas, bet gi auga vaikai ir lovelėse su nenuimamu šonu ir nieko smile.gif

Dėl to nuimamo šono, tai mums nelabai pasiteisino ax.gif Labai norėjau lovytės, kad galima būtų šoną nuleidinėti prireikus, o realiai tuo taip ir nepasinaudojau: kai vaikas buvo visai mažas, tai miegojo su manimi (taip jau gavosi biggrin.gif ), tada - lovytėje su aukščiausia dugno padėtimi, kai jau stojosi, tai miegojo žemiausioje padėtyje, bet lovytės šono nenuleidinėjau, nes bijojau, kad naktį atsistojusi iškris iš lovytės. O kai jau paaugo tiek, kad būčiau galėjusi nuimti šoną - pakeitėme lovytę. Tai galėjome ir su paprastesne lovyte išsiversti lotuliukas.gif Kitas dalykas, kad kai kurioms mamytėms patogu tą šoną visiškai nuimti ir pristumti lovelę prie savo lovos, tuomet patogu paimti vaiką pamaitinti ir paguldyti vėl į savo lovytę. Lyg gaunasi, kad ir su mama miega, bet tuo pačiu ir atskirai. Reikia žiūrėti pagal save mirksiukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 03 14, 08:46)
Yra vezimeliai su vieta vaikui isodinti, tik tuos vezimelius mackau tik pirmame aukste unsure.gif

Yra ten visokių rūšių vežimėlių; man atrodo, kad viršuje kitokie (ne kaip maximiniai, bet su laikikliais tam geltonam krepšiui), bet ir juose yra tas "skyrelis" vaikui pasodinti, tai kėdutė ten telpa lyg? unsure.gif O apačioje jau ten visokių rūšių tų vežimų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 03 14, 08:46)

Galima pasiimti vėžimuką apačioje ir liftu pasikelti į viršų biggrin.gif Aš taip su mažiukes kėde vėžymėlyje važinėjau, tik geriau važiuot kokią darbo dieną, nes savaitgalį daug žmonių ir sunkiau laviruot su vėžimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 03 10, 12:43)
....
O kilimas - SNEKKERSTEN, 160x230 cm, yra dviejų spalvų, toks, kaip paėmėme, ir tamsesnis. Kainuoja 199 lt  thumbup.gif

nerandu kilimo tokio, gal galima nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
Patarkit:
ar kokybiskos DVALA paklodes su gumom???
Atsakyti
Aciu visoms pasisakusioms uz vezimelius.. - reiskias puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2014 03 14, 15:12)
Patarkit:

renka pukus labai, jei turit gyvunu namie nepatariu.
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2014 03 14, 16:12)
Patarkit:

Kokybes yra nemazai, bet jau visus ssss sutraukia. Plaukai, dulkes nelieka pastebeti.
Atsakyti
aciu,rinksiuos kitas
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2014 03 14, 14:37)
nerandu kilimo tokio, gal galima nuorodą?  4u.gif

Lietuviškame tinklapyje kažkodėl nėra jų, gal dėl to, kad tik naujai pasirodė (bet pačioje parduotuvėje yra). Va lenkiškame tinklapyje galite pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Labas.
Kas turit TRYSIL spintą?
Kaip kokybė? Teko vakar pačiupinėt, tai ten ekspozicijoj toks kledaras, kad durys išmaltos ir nėjo normaliai atsidaryti net sad.gif nusivyliau, nes buvau ją vaikui nužiūrėjus...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 03 14, 00:30)
Mūsų princesė 2,5 mėnesio miega šioje lovelėje, visų pirma, kaip gražu interjere wub.gif O šiaip man atrodo kokybiška. Na, nežinau, ar bus patogu paaugus, kai bus pažeminta miegamoji daslis, nes nenusiima šonas, bet gi auga vaikai ir lovelėse su nenuimamu šonu ir nieko smile.gif

As siulyciau pakopijuot angliska varianta - prisukti lenta, nuemus sonine pertvara. Ir butinai isigyt apsaugini turekla.
Galutinis variantas smile.gif
Atsakyti