Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

Molgeris mane suzavejo, kad jo vonios suoliukas su gumiukais ant kojyciu, kad nebraizytu ir neslidinetu. Pas mus lentyneles net 3 Molgerio doh.gif vyras koridoriuje pakabino, nupjoves kojytes, ir dvejose vniose, suoliukas vienoj vonioj, tas vezimelis tai skalbykleje, nes ten siaura ir labai patogu, kai gali patraukti skalbimo priemoniu spintele biggrin.gif
Pas mane studijoje yra Molger suoliukas ir salia stovi vaikiskos kedutes, tai dera ir stilistiskai thumbup.gif
http://www.ikea.com/...ducts/10177668/
Atsakyti
Perspėju tas, kurios jau turi PAXines spintas su senaisiais vieliniais krepšiais, kad dabar rinkdamosi spintas, atidžiai pažiūrėtų naujuosius krepšius.

Dabartiniai:
http://www.ikea.com/...952/#/S39010951

Tragedija lyginant su senaisiais doh.gif Sutvėriau pirmąjį iš šešių užsisakytų ir verkt norisi verysad.gif Barška tarška važinėdami, kažkoks nesusipratimas. Gal retai naudojamam sandėliuke, jie visai nieko būtų, bet kasdienėj spintoj - vargu. Ryte kojinių neišsitrauksi, nepažadindamas miegančių, jei dar yra tokių.
Būtų kas nors įspėjes apie tokius pasikeitimus, gerai pamastyčiau naujai spintą projektuodamasi.... doh.gif
Atsakyti
Ale kaip gaila, kad viskas eina kazkaip prastyn verysad.gif
Atsakyti
O gal gerbejos atsakys ar ikea papildo prekes ar neverta laukti, jei raso, kad tokios prekes parduotuveje nera?
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2014 03 12, 10:51)
O gal gerbejos atsakys ar ikea papildo prekes ar neverta laukti, jei raso, kad tokios prekes parduotuveje nera?

geriausia skambintis jiems ir pasakys, ar ketina/ kada ketina prekę papildyti. įvairiai būna.
Atsakyti
Sveikos, Buvau šiandien IKEA, sužinojau, kad nuo birželio keičiasi Billy lentynos. išmatavimai liks tie patys, bet sakė atspalviai gali skirtis... planavau susipirkti ir knygas sudėti, dabar galvoju, ar verta to birželio laukt...

IKEA PS pasipildys naujais dalykais nuo balandžio pirmos IKEA PS
Atsakyti
Mane sunervino IKEA su tom nuolaidom. Prieš kelis mėnesius pirkom apsaugas nuo vaikų, kurių kaina 19,99 Lt, bet su Ikea family mokėjom 14,99. Dabar nuvažiavom, irgi kaina uždėta 14,99 su kortele. Dar kasoj perklausiau ar yra nuolaida, užtikino, kad yra, bet nesugalvojau paklaust kokia. Parvažiavus žiūriu čekį, bet ne 5 Lt nuolaida, o tik 1,89.. Kažkaip subiesino, pasijutau išdurta, kad ir dėl tų 3 Lt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 03 12, 14:17)
Mane sunervino IKEA su tom nuolaidom. Prieš kelis mėnesius pirkom apsaugas nuo vaikų, kurių kaina 19,99 Lt, bet su Ikea family mokėjom 14,99. Dabar nuvažiavom, irgi kaina uždėta 14,99 su kortele. Dar kasoj perklausiau ar yra nuolaida, užtikino, kad yra, bet nesugalvojau paklaust kokia. Parvažiavus žiūriu čekį, bet ne 5 Lt nuolaida, o tik 1,89.. Kažkaip subiesino, pasijutau išdurta, kad ir dėl tų 3 Lt sad.gif

Kokios apsaugos? Šiaip apsaugom (jeigu apie tas galvoju) praktiškai visada su Ikea Family kortele yra nuolaida, matau ir dabar (čia sąrašiukas, iš pradžių eina tos laikinos nuolaidos, kurios kelias savaites galioja, o apačioje daugmaž pastovios, kurios ilgesnį laiką būna). Tai nesupratau, jums nepilną nuolaidą pritaikė, ne tiek sumokėjote, kiek rodo, kad priklausytų su kortele? Ar tiesiog pirminė kaina buvo mažesnė, nei anksčiau, o su nuolaida tiek pat, kiek ir anksčiau? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 12 kovo 2014 - 16:21
Gal kas naudojote virtuvines spinteles vonioje? Įdomu būtų išgirsti nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 13 kovo 2014 - 14:27
Galvoju ko čia man trūksta, o gi neužsiprenumeravus naujos temos doh.gif

QUOTE(Hennessy @ 2014 03 09, 19:01)
Sveikos, manjakės  biggrin.gif

tai kas čia manjakė?? kilimas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(a79 @ 2014 03 11, 12:32)
Perspėju tas, kurios jau turi PAXines spintas su senaisiais vieliniais krepšiais, kad dabar rinkdamosi spintas, atidžiai pažiūrėtų naujuosius krepšius.

oi kokie bėgeliai dabar, nieko sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 03 06, 22:08)
kaip kokybe gaminiu, skirtu patiems maziausiams? g.gif HENSVIK serija.
lovyte

Mūsų princesė 2,5 mėnesio miega šioje lovelėje, visų pirma, kaip gražu interjere wub.gif O šiaip man atrodo kokybiška. Na, nežinau, ar bus patogu paaugus, kai bus pažeminta miegamoji daslis, nes nenusiima šonas, bet gi auga vaikai ir lovelėse su nenuimamu šonu ir nieko smile.gif
Atsakyti
O ikejoj yra tokiu vezimu kaip maximoj i kuri galima issideti vaikiska masinos kedute su vaikuciu? Taupydama vieta masinoje noreciau vezimo nesivesti, bet praeita karta maciau tik krepsius i kuriuos galima detis prekes..
Atsakyti