Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

as turiu ta pacia beda doh.gif striukes nesusisega...palaidinukes kabo... zinau kad krutine krenta kartu su svoriu... unsure.gif reikia daugiau demesio skirti virsutinei kuno daliai. BF turetu padet. as tai tyngiu bash.gif
Atsakyti
Bėgioti reikia po pamaitinimo, kai krūtys būna ištuštintos. Liemenėlė būtina.
Jei maitinimo su bėgiojimu derinti nepavyksta, siūlau greitą ėjimą. 4u.gif
Atsakyti
pasiimk hantelius i rankas ir bandyk pritraukinet prie krutines.Rankos turi buti sulenktos per alkunes.
Atsakyti
QUOTE(ireba @ 2006 04 13, 08:23)
Kazkaip neradau nieko konkretaus tuo klausimu,tai nutariau uzvesti sia tema... blush2.gif Gal kas zinot kokiu geru pratimuku krutinei sumazinti?  blush2.gif Sportuot bandau namie.Krutines dydis D,negaliu pakesti... blink.gif Kai pamatau kokiu graziu liemenuku yra mazesnem krutinem,tai norisi nusisaut.... doh.gif Gal kas patars ka gero? blush2.gif

o koks svoris? paprastai viskas būna proporcinaga ax.gif mažėjant svoriui, mažėja ir krūtinė,
visų pirma svoris ir krenta nuo pečių, krūtinės, kas daugumai labai nepatinka hihihi.gif

mano dydis E blush2.gif va, čia tai tragedija doh.gif ir santykinai liemuo plonas (na, tokia smėlio laikrodžio figūra), tai tas dar labiau išryškina krūtinės dydį doh.gif

o kai buvai gerokai apkūdus buvo C, taip kad išeitis viena - mažint svorį
Atsakyti
Siūlyčiau pasitaupyt ir mažint g.gif Mankšta mažai ką pakeisi, nebent dar gimdytum- vaikas nuvalgytu.. smile.gif bet irgi garantijos nėr g.gif
Atsakyti
svarbiausia, kad pilvas dirbtu, ranku ir koju raumenys. o krosiukas gali apsvaiginti g.gif
Atsakyti
doh.gif Taigi,kur trumpa ten ir truksta.Mielai padeciau...Kad butu galima nuo vieno nuimti ,kitam prideti lotuliukas.gif Man tai visai nepamaisytu koks "papukas",nes mane jau suvalge doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-sandi- @ 2005 05 25, 03:19)
[COLOR=blue]Turiu tokia problemėlę  ax.gif esu gana liekna bet turiu nemazą krūtinę (dydis D) pradejau  lankyti aerobika bet va iškilo klausimas ar krūtinė sumazėjusi nenukars man nuo tos aerobikos  blush2.gif ir kaip galeciau ja išlaikyti kuio ilgiau stangrią?

Viena is priezasciu kodel retai begioju - krutine. Na bet kai jau uzsimanau, tai man sportine liemenele ne tai kad nepadeda, bet vis tiek jauciu, kaip papukai aukstyn zemyn... tai uzsidedu tvirta tvirta, taip jau gerai aptempta maudimuka, su standziu audiniu. Ir dar ant maudimuko uzsimaukslinu gerai aptempta sportine maikute. Krutine kone susilygina su visu kunu smile.gif)) Va tada tai kiek noriu galiu strikalioti, jokio diskonforto.
Atsakyti
o jeigu detis liemenele ir dar ant jo sta sportine liemenele?
kazkaip ir laukiu nesaulaukiu kol galesiu isbegti pagimdzius...
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 05 19, 05:16)
Viena is priezasciu kodel retai begioju - krutine. Na bet kai jau uzsimanau, tai man sportine liemenele ne tai kad nepadeda, bet vis tiek jauciu, kaip papukai aukstyn zemyn... tai uzsidedu tvirta tvirta, taip jau gerai aptempta maudimuka, su standziu audiniu. Ir dar ant maudimuko uzsimaukslinu gerai aptempta sportine maikute. Krutine kone susilygina su visu kunu smile.gif)) Va tada tai kiek noriu galiu strikalioti, jokio diskonforto.

nu ir išradinga tu bigsmile.gif
Atsakyti
Gera liemenele svarbu, taciau ne ka maziau svarbu ir daryti pratimuku krutinei standinti.
mano krutine nera viena is didziuju, Princui kartais net per maza, bet as manau, kad pats tas, taciau tai pjau yra, kad gimineje mezgasi kazkas ala paveldejimas -visu gimines moteru krutines toks ispudis, kad "bega" viena nuo kitos i sonus (atsiranda didokas tarpas tarp krutu) ir nukara... Taigi trenerio asmeniskai prasiau daug pratimu krutines sriciai. Pirmiausia, zinoma, buvo atsispaudimai, po to patare treniruoti ir nugara nemazai, ypac virsutine jos dali. Zodziu, kiekvienas treneris tures savu pasiulymu kalna, nes juk ju toks darbas ;-) nesikuklinkime kalusti ir mums bus atsakyta :-D

be to, nesu labai jau propaguotoja tu visu geliu nuo celiulito, stangrinamuju kremu ir pan, bet zinau merginu, kurioms padejo (ar bent jos taip sako) sutangrinti krutine.
O mano mama pataria masaza ;-) Brangoka, zinoma, bet galbut galima pameginti pasimokyti kur nors pasiieskosiu nete paciai ar vyrus ismokyti, tuomet dvigubas malonumas ;-) thumbup.gif
Atsakyti
Po antro tai pradejau begioti berods ,kai mažiui buvo apie 3 menesius,pati maitinau ,pieno daug buvo,tad dedavausi gera sportine lemenele ir lekdavau.Buvo man tik baime,kad gal pienas bus neskanus,ar perdegs,bet kad viskas gerai buvo ,be to ir krutine nenukentejo bigsmile.gif
Atsakyti