Bėgioti reikia po pamaitinimo, kai krūtys būna ištuštintos. Liemenėlė būtina.
Jei maitinimo su bėgiojimu derinti nepavyksta, siūlau greitą ėjimą.
Jei maitinimo su bėgiojimu derinti nepavyksta, siūlau greitą ėjimą.
QUOTE(ireba @ 2006 04 13, 08:23)
Kazkaip neradau nieko konkretaus tuo klausimu,tai nutariau uzvesti sia tema... Gal kas zinot kokiu geru pratimuku krutinei sumazinti? Sportuot bandau namie.Krutines dydis D,negaliu pakesti... Kai pamatau kokiu graziu liemenuku yra mazesnem krutinem,tai norisi nusisaut.... Gal kas patars ka gero?
o koks svoris? paprastai viskas būna proporcinaga mažėjant svoriui, mažėja ir krūtinė,
visų pirma svoris ir krenta nuo pečių, krūtinės, kas daugumai labai nepatinka
mano dydis E va, čia tai tragedija ir santykinai liemuo plonas (na, tokia smėlio laikrodžio figūra), tai tas dar labiau išryškina krūtinės dydį
o kai buvai gerokai apkūdus buvo C, taip kad išeitis viena - mažint svorį
svarbiausia, kad pilvas dirbtu, ranku ir koju raumenys. o krosiukas gali apsvaiginti
Taigi,kur trumpa ten ir truksta.Mielai padeciau...Kad butu galima nuo vieno nuimti ,kitam prideti Man tai visai nepamaisytu koks "papukas",nes mane jau suvalge
QUOTE(-sandi- @ 2005 05 25, 03:19)
[COLOR=blue]Turiu tokia problemėlę esu gana liekna bet turiu nemazą krūtinę (dydis D) pradejau lankyti aerobika bet va iškilo klausimas ar krūtinė sumazėjusi nenukars man nuo tos aerobikos ir kaip galeciau ja išlaikyti kuio ilgiau stangrią?
Viena is priezasciu kodel retai begioju - krutine. Na bet kai jau uzsimanau, tai man sportine liemenele ne tai kad nepadeda, bet vis tiek jauciu, kaip papukai aukstyn zemyn... tai uzsidedu tvirta tvirta, taip jau gerai aptempta maudimuka, su standziu audiniu. Ir dar ant maudimuko uzsimaukslinu gerai aptempta sportine maikute. Krutine kone susilygina su visu kunu )) Va tada tai kiek noriu galiu strikalioti, jokio diskonforto.
o jeigu detis liemenele ir dar ant jo sta sportine liemenele?
kazkaip ir laukiu nesaulaukiu kol galesiu isbegti pagimdzius...
kazkaip ir laukiu nesaulaukiu kol galesiu isbegti pagimdzius...
QUOTE(Micha @ 2006 05 19, 05:16)
Viena is priezasciu kodel retai begioju - krutine. Na bet kai jau uzsimanau, tai man sportine liemenele ne tai kad nepadeda, bet vis tiek jauciu, kaip papukai aukstyn zemyn... tai uzsidedu tvirta tvirta, taip jau gerai aptempta maudimuka, su standziu audiniu. Ir dar ant maudimuko uzsimaukslinu gerai aptempta sportine maikute. Krutine kone susilygina su visu kunu )) Va tada tai kiek noriu galiu strikalioti, jokio diskonforto.
nu ir išradinga tu
Gera liemenele svarbu, taciau ne ka maziau svarbu ir daryti pratimuku krutinei standinti.
mano krutine nera viena is didziuju, Princui kartais net per maza, bet as manau, kad pats tas, taciau tai pjau yra, kad gimineje mezgasi kazkas ala paveldejimas -visu gimines moteru krutines toks ispudis, kad "bega" viena nuo kitos i sonus (atsiranda didokas tarpas tarp krutu) ir nukara... Taigi trenerio asmeniskai prasiau daug pratimu krutines sriciai. Pirmiausia, zinoma, buvo atsispaudimai, po to patare treniruoti ir nugara nemazai, ypac virsutine jos dali. Zodziu, kiekvienas treneris tures savu pasiulymu kalna, nes juk ju toks darbas ;-) nesikuklinkime kalusti ir mums bus atsakyta :-D
be to, nesu labai jau propaguotoja tu visu geliu nuo celiulito, stangrinamuju kremu ir pan, bet zinau merginu, kurioms padejo (ar bent jos taip sako) sutangrinti krutine.
O mano mama pataria masaza ;-) Brangoka, zinoma, bet galbut galima pameginti pasimokyti kur nors pasiieskosiu nete paciai ar vyrus ismokyti, tuomet dvigubas malonumas ;-)
mano krutine nera viena is didziuju, Princui kartais net per maza, bet as manau, kad pats tas, taciau tai pjau yra, kad gimineje mezgasi kazkas ala paveldejimas -visu gimines moteru krutines toks ispudis, kad "bega" viena nuo kitos i sonus (atsiranda didokas tarpas tarp krutu) ir nukara... Taigi trenerio asmeniskai prasiau daug pratimu krutines sriciai. Pirmiausia, zinoma, buvo atsispaudimai, po to patare treniruoti ir nugara nemazai, ypac virsutine jos dali. Zodziu, kiekvienas treneris tures savu pasiulymu kalna, nes juk ju toks darbas ;-) nesikuklinkime kalusti ir mums bus atsakyta :-D
be to, nesu labai jau propaguotoja tu visu geliu nuo celiulito, stangrinamuju kremu ir pan, bet zinau merginu, kurioms padejo (ar bent jos taip sako) sutangrinti krutine.
O mano mama pataria masaza ;-) Brangoka, zinoma, bet galbut galima pameginti pasimokyti kur nors pasiieskosiu nete paciai ar vyrus ismokyti, tuomet dvigubas malonumas ;-)