Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

victoria secret liemenukai yra brangus, bet manau, kad yra pakaitalu ir pigesniu...
na nezinau kokius forumiete turejo galvoje liemenukus, kuo jie ten ypatingi, bet visada gali rasti pigesne alternatyva
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 01, 22:32)
as gyvenu kaune. o tu?

Klaipėdoj, labai gražiam uostamiesty. Gal planuoji atvažiuot? O tai man kažkaip artimiausiu laiku nenusimato kelionė į Kauną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 02, 18:14)
Klaipėdoj, labai gražiam uostamiesty. Gal planuoji atvažiuot? O tai man kažkaip artimiausiu laiku nenusimato kelionė į Kauną  ax.gif

blush2.gif zinok as Klaipedoj esu buvusi tik tris kartus per savo 24 metelius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 06, 12:07)
blush2.gif  zinok as Klaipedoj esu buvusi tik tris kartus per savo 24 metelius  verysad.gif

Pati proga apsilankyti mirksiukas.gif O šiaip jei tu važiuosi į Klaipėdą arba aš į Kauną, tai susirašykim ir mes tada apsikeisim "lauknešėliais", tik žiū niekam daugiau neįsiūlyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 06, 17:02)
Pati proga apsilankyti  mirksiukas.gif O šiaip jei tu važiuosi į Klaipėdą arba aš į Kauną, tai susirašykim ir mes tada apsikeisim "lauknešėliais", tik žiū niekam daugiau neįsiūlyk  ax.gif

ok 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ar apie šituos snekat?
Cia Lenkijoj pardoj internetu jie kainuoja 17,90 uz 4 vnt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 03 07, 14:51)
user posted image

Ar apie šituos snekat?
Cia Lenkijoj pardoj internetu jie kainuoja 17,90 uz 4 vnt.  mirksiukas.gif

as tai ne apie situos. as kalbejau apie tuos kur per top shopa reklamuoja. tokie silikoniniai priklijuojami.
nemanau kad sitie pakeltu krutine, jei ji nutysusi, nors gal.... biski ax.gif idomu butu isbandyti, bet atrodo labai silpni. o krutine matosi ir naturaliai stati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 07, 17:58)
as tai ne apie situos. as kalbejau apie tuos kur per top shopa reklamuoja. tokie silikoniniai priklijuojami.
nemanau kad sitie pakeltu krutine, jei ji nutysusi, nors gal.... biski ax.gif idomu butu isbandyti, bet atrodo labai silpni. o krutine matosi ir naturaliai stati  biggrin.gif

As irgi nemanau, kad jie kanos pakelia... ka gali pakelti tokios gumytes? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
aš laukiu nesulaukiu vasaros, nes mano krūtinė ryškiai pagražėjo nuo sporto
kad net pirksiu naują maudomą, nes dabartinis šiek tiek per mažas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 16 kovo 2006 - 10:10
Suskelsiu anekdotą visai į temą...
Stovi moteris prieš veidrodį ir sako savo vyrui:"ar tu nemanai, kad mano krūtinė per maža? Kažin ką reikėtų padaryti, kad ji padidėtų...?"
Vyras atsako:" O tu jas su tualetiniu popieriumi į dieną po kelis kartus patrink... ir padidės..."
Moteris:"Kvailiuk, tu iš tiesų manai, kad tualetinis popierius čia gali padėti?"
Vyras:"Nu.. šikna, žiurėk, kaip per 10 metų išdidėjo..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 03 16, 11:09)
aš laukiu nesulaukiu vasaros, nes mano krūtinė ryškiai pagražėjo nuo sporto
kad net pirksiu naują maudomą, nes dabartinis šiek tiek per mažas bigsmile.gif

As tai bijau,kad nuo sporto jinai sumazes unsure.gif tai ka as tada darysiu doh.gif o pagrazejo tai sustangrejo,kiek laiko tu jau sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2006 03 28, 14:09)
As tai bijau,kad nuo sporto jinai sumazes  unsure.gif  tai ka as tada darysiu doh.gif  o pagrazejo tai sustangrejo,kiek laiko tu jau sportuoji?

tikrai padidėjo - bet ji pas mane mažytė - per krūtinę 83 cm, po krūtine 77 cm

sportuoju nuo spalio
treneris labai aiškiai suprato, kad noriu didesnės krūtinės - daug aiškinti nereikėjo blush2.gif (pasakiau kad noriu pasididnti viršutinę kūno dalį ax.gif)

žinoma padidėjo ne tiek krūtinė, kiek pati krūtinė ląsta

nu bet savijauta gera
ir diedas pastebėjo ir ant rūbų šiek tiek jaučiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 28 kovo 2006 - 15:52