Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Poli1 @ 2006 02 25, 22:00)
Kur ir už kiek juos galima įsigyti?

as pirkau londone, nes cia ir gyvenu, mokejau 25 litus uz tuos priklijuojamus, o kur lemenuke kur yra silikono, tai uz ji mokejau irgi 25 litus, turiu visokiu spalvu, bet krutine atrodo tikrai naturaliai didele. o priklijuojamu tirai nepatariu pirkti, nebent jeigu krutine stati, nenutysusi, tada juos galima deveti po maikute kur nugara nuoga, kad nelistu jokios sleikos.
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 26, 14:20)
as pirkau londone, nes cia ir gyvenu, mokejau 25 litus uz tuos priklijuojamus, o kur lemenuke kur yra silikono, tai uz ji mokejau irgi 25 litus, turiu visokiu spalvu, bet krutine atrodo tikrai naturaliai didele. o priklijuojamu tirai nepatariu pirkti, nebent jeigu krutine stati, nenutysusi, tada juos galima deveti po maikute kur nugara nuoga, kad nelistu jokios sleikos.

Taip pigiai????? Ir aš noriuuuuu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 26, 14:20)

Manau, kad jei krutine stati ir nenutysusi tai ir be jokiu priklijuojamu juostu graziai atrodys po maikute...
Nelabai suprantu tu juostu paskirties, jei jos nieko neprilaiko (nepakelia)
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2006 02 25, 21:39)
3) atsispaudimai; (man tai neimanoma, nes neistengiu atsiplesti nuo zemes ne karto)

Nebūtina iš karto nuo žemės ax.gif Galima nuo stalo (kojos ant žemės) ar šiaip panašaus aukščio kieto paviršiaus, sunkiau - nuo kėdės, jei norisi nuo žemės - galima sulenktomis sukryžiuotomis ir pakeltomis kojomis.
Čia dirbs raumenys virš krūtų, bet pačios krūtys, deja, riebalinis audinys.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 26, 11:27)
Taip pigiai????? Ir aš noriuuuuu  cray.gif

o koks tavo dydis tongue.gif na klasimas nekuklus, bet tarp musu mergaiciu, tuos priklijuojamus viena karta uzsidejau, galeciau tau duot.
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 27, 20:57)
o koks tavo dydis  tongue.gif na klasimas nekuklus, bet tarp musu mergaiciu, tuos priklijuojamus viena karta uzsidejau, galeciau tau duot.

Tai priklauso nuo firmos, bet taip tai lyg tai 70B, nors perku ir 70A, kad ji atrodytų didesnė, t.y. sustumta į priekį. Na maža ji.... ax.gif
Atsakyti
Sonatuk, kur tu pirkai? Keista,tokia maza kaina, galetum pamineti parduotuves pavad.? Nes kiek as zinau, paprasti bet brangus nuo 50- 100 lt ir daugiau,ziurint pagal firma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 28 vasario 2006 - 15:19
QUOTE(Kita @ 2006 02 28, 13:17)
Sonatuk, kur tu pirkai? Keista,tokia maza kaina, galetum pamineti parduotuves pavad.? Nes kiek as zinau, paprasti bet brangus nuo 50- 100 lt ir daugiau,ziurint pagal firma

as londone pirkau, cia visko pilna tik paieskoti reikia. jei turite draugu cia. paprasykit kad nupirktu. tuos priklijuojamus radau vienoj pardoj bet ten jau buvo ispardavimas, viena karta uzsidejau grizusi namo ir iskarto nusiemiau nes vaizdas nepatiko, pardoj ju nepasimatuosi, na zinoti lipdukai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 27, 18:01)
Tai priklauso nuo firmos, bet taip tai lyg tai 70B, nors perku ir 70A, kad ji atrodytų didesnė, t.y. sustumta į priekį. Na maža ji.... ax.gif

pas mane nuo c persikele i b, bet tie priklijuojami yra c dydzio. bet man vistiek krutines neapgaubia, nezinau, jei galeciau kaip tai parduociau uz 20 lituku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
norint turėti gražius papukus geriausia derinti šiuos dalykus:

1. sportas
2. victoria secret liemenukas
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 27, 09:49)
Manau, kad jei krutine stati ir nenutysusi tai ir be jokiu priklijuojamu juostu graziai atrodys po maikute...
Nelabai suprantu tu juostu paskirties, jei jos nieko neprilaiko (nepakelia)

tu ne taip supratai, nera priklijuojamu juostu. tongue.gif zinai kai maikutes nugara buna nuoga? na ir matosi visas lemenukas ir visos ju sleikos, tai as ir sakau kad tie prilijuojami tokiu atveju gerai buna.
o ka daryti jei krutine stati ir nenutysusi, bet maza? g.gif tada norisi ja pasidinti? ar ne tiesa sakau? nors kaip kam?
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 01, 16:07)
pas mane nuo c persikele i b, bet tie priklijuojami yra c dydzio. bet man vistiek krutines neapgaubia, nezinau, jei galeciau kaip tai parduociau uz 20 lituku  blush-anim-cl.gif

Noriu, bet kaip mes apsikeisim? g.gif

QUOTE(Bajm @ 2006 03 01, 16:10)
norint turėti gražius papukus geriausia derinti šiuos dalykus:
victoria secret liemenukas

Kas tai per daiktas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 01, 15:27)
Noriu, bet kaip mes apsikeisim?  g.gif
Kas tai per daiktas?  ax.gif

as irgi nelabai zinau.
zinau kad yra kvepalai turbut ir apatinis trikotazas. bet labai brangus manyciau.
as gyvenu kaune. o tu?
Atsakyti