QUOTE(Poli1 @ 2006 01 12, 19:54)
Po gimdymo man taip pat sumažėjo ir suglebo krūtinė. Kadangi pinigų cilikonams neturiu, tai nutariau pas privatininkus su specialia aparatūra darytis masažus. Vienas seancas kainuoja 85 Lt. ir dar reikalingas kremas už 110 Lt. (jo ilgam užtenka). Dariau 8 seancus, nors rekomenduoja 10-15, bet krūtinė man pakilo, tapo stangresnė ir gal būt truputį padidėjo. Kaip būna toliau po visų procedūrų niekas nežino, nes tai naujovė. Sakė gal po metų reikės kartoti masažus, o gal ir ne. Tačiau nusprendžiau daugiau ten neiti, nes tai tikrai labai brangus malonumas. Buvau Rusijoj ir sex parduotuvėj mačiau pirkti krūtų masažuoklį, kuris taip pat stangrina ir didina krūtis (bent taip parašyta), aparatas panašus į pientraukį su pompa. Kaina normali - apie 80 Lt. Tačiau nepatiko, kad jis kiniečių gamybos. Štai man įdomu ar Lietuvoj yra tokių masažuoklių ir gal yra ne tik kinų gamybos? Gal kas iš jūsų tai matė? Dar Nomedos programoj prieš metus mačiau cilikoninius įklotus į liemenuką arba prilimpančius prie krūtų. Gal kas iš jūsų juos matėt pirkti?
Pati tų silikoninių įklotų nebandžiau, bet girdėjau atsiliepimus, kad jie niekam tikę, nes normaliai nesilaiko (neprilimpa, nes judi ir jie atšoksta), o dėl įklotų į liemenuką tai turėjau ne silikoninius, bet tokius kaip celofanas oro pripūstas, tai krūtinę pakeldavo, bet kas iš to, kad kai nusiimi liemenuką - rezultatas tas pats.... tik prieš kokį menesį pastebėjau, kad pradėjo glebti krūtinė, tiksliau pasidarė ne tokia stangri, nors forma išliko tokia pati, reikia imtis priemonių, kad ją sustangrinti