Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Poli1 @ 2006 01 12, 19:54)
Po gimdymo man taip pat sumažėjo ir suglebo krūtinė. Kadangi pinigų cilikonams neturiu, tai nutariau pas privatininkus su specialia aparatūra darytis masažus. Vienas seancas kainuoja 85 Lt. ir dar reikalingas kremas už 110 Lt. (jo ilgam užtenka). Dariau 8 seancus, nors rekomenduoja 10-15, bet krūtinė man pakilo, tapo stangresnė ir gal būt truputį padidėjo. Kaip būna toliau po visų procedūrų niekas nežino, nes tai naujovė. Sakė gal po metų reikės kartoti masažus, o gal ir ne. Tačiau nusprendžiau daugiau ten neiti, nes tai tikrai labai brangus malonumas. Buvau Rusijoj ir sex parduotuvėj mačiau pirkti krūtų masažuoklį, kuris taip pat stangrina ir didina krūtis (bent taip parašyta), aparatas panašus į pientraukį su pompa. Kaina normali - apie 80 Lt. Tačiau nepatiko, kad jis kiniečių gamybos. Štai man įdomu ar Lietuvoj yra tokių masažuoklių ir gal yra ne tik kinų gamybos? Gal kas iš jūsų tai matė? Dar Nomedos programoj prieš metus mačiau cilikoninius įklotus į liemenuką arba prilimpančius prie krūtų. Gal kas iš jūsų juos matėt pirkti?

Pati tų silikoninių įklotų nebandžiau, bet girdėjau atsiliepimus, kad jie niekam tikę, nes normaliai nesilaiko (neprilimpa, nes judi ir jie atšoksta), o dėl įklotų į liemenuką tai turėjau ne silikoninius, bet tokius kaip celofanas oro pripūstas, tai krūtinę pakeldavo, bet kas iš to, kad kai nusiimi liemenuką - rezultatas tas pats.... tik prieš kokį menesį pastebėjau, kad pradėjo glebti krūtinė, tiksliau pasidarė ne tokia stangri, nors forma išliko tokia pati, reikia imtis priemonių, kad ją sustangrinti rolleyes.gif
Atsakyti
sportas daro jei ne stebuklus, tai beveik stebuklus

svarbu rasti bendrą kalbą su treneriu ir daug valios sportuojant

savo kailiu įsitikinau

natūralu ir sveika

santykinai pigu
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 02 01, 14:33)
sportas daro jei ne stebuklus, tai beveik stebuklus

svarbu rasti bendrą kalbą su treneriu ir daug valios sportuojant

savo kailiu įsitikinau

natūralu ir sveika

santykinai pigu

Kuom tas sportas padėjo? Sustangrino krūtis, padidino ar sumažino? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 01, 16:42)
Kuom tas sportas padėjo? Sustangrino krūtis, padidino ar sumažino?  rolleyes.gif

sustangrino ir šiek tiek padidino

krūtinė tapo iškilesnė, labiau išlindusi į priekį blush2.gif
Atsakyti
Gerai kai treneriai pasoneje, o ką daryti kai jų nėra? schmoll.gif
Atsakyti
Atsispaudimus daryk. Pradžioj išeis kokie 5, po poros savaičių - jau 10. Reikia daryti kelis kartus po 5-10 (kiek pavyks). Tik reik teisingai daryt, užpakalį pakelt. Ir rankos sutvirtėja, ir krūtinei sveika. Idealiausia - vieną užėjimą ryte, ir vieną vakare.
Man tai kita bėda - visa krūtinė dryžuota net nuo strijų. Šiek tiek padėjo masažas, kremas, bet vis tiek po vaikų kai išsileido, tai kaip balionėliai kabo, o kadangi oda sutrūkinėjusi (strijos), tai pratimais jos nepaimsi... Priešinasi smile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petarda: 22 vasario 2006 - 13:37
Taigi, apibendrinant. Krutinei padailinti pratimai:

1) salto duso proceduros;
2) istiesus rankas pries save spausti delnus;
3) atsispaudimai; (man tai neimanoma, nes neistengiu atsiplesti nuo zemes ne karto)
4) implantai smile.gif (tikiuosi po 5 metus istengsiu juos ipirkti...)
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2006 02 25, 21:39)
.....
4) implantai smile.gif (tikiuosi po 5 metus istengsiu juos ipirkti...)

Na o dar po 7-10 metų gausi vėl juos keisti biggrin.gif
O aš pasidailinau krūtinę su masažais ir kremais, na dabar ji visai nieko ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, as naujoke. O as kazkur skaiciau, kad vo vaikucio jokios sporto sales nepades tik silikonas. ka as ir norejau pasidaryti, kol nenuejau i sugihara konsultacijai.... bet pasiziuriu i veidrodi kas dien, ir prisimenu savo krutine pries dukryte.... net, nezinau, gal ir isdrisiu iskesti tas operacijas, nes kompleksas begalinis. turiu ir tuos priklijuojamus lipsnius silikoninius lemenukus, bet jie tragiski, nes krutine nutysusi tai jie ir prilipe nutysta kartu su krutine. turiu ir liemeneles kuriose yra silikonai, tiesa pasakius krutine graziai atrodo, bet kai nusiimu, arba ilendu imaudymosi kostiumeli.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 25, 23:32)
.... turiu ir tuos priklijuojamus lipsnius silikoninius lemenukus ir liemeneles kuriose yra silikonai....

Kur ir už kiek juos galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 25, 21:58)
Na o dar po 7-10 metų gausi vėl juos keisti  biggrin.gif
O aš pasidailinau krūtinę su masažais ir kremais, na dabar ji visai nieko  ax.gif

TAI KAM TAU LIEMENUKAS SU SILIKONU? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastacia @ 2006 02 26, 11:05)
TAI KAM TAU LIEMENUKAS SU SILIKONU?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš kaip ir kiekviena moteris noriu didelių krūtų (mano tik 2 dydis) blush2.gif
Atsakyti