Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(krista08 @ 2012 03 26, 14:13)
Laba visoms  4u.gif
Nu bet tai apgavikai tai neraliai  blink.gif Juk galejo visai is prekybos isimti ir zmoniu neklaidinti  blink.gif

Tikriausiai durnu iesko.As ir pikta.Nors siaip pagalvojus,geros prekes tiek nenukainuotu.Turesiu pamoka.Issiunciau atgal,neaisku dabar kada atgausiu pinigus,nes per telefona pradejo ciulbeti,kad visos buchaltere atostogose,bus tik balandzio men.Tikiuosi viskas apseis be pykciu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 26, 13:55)
Nesekmingai nusipirkau as si treniruokli verysad.gif .Ir siulau jo ne pirkti.Matyt visi jie su defektu,todel ir padare tokia akcija blink.gif .Kai man ji siandien pristate,puoliau isbandyti.Pradzioj kaip ir liuks,bet po akimirkos,eme ir atsisyre dalys,isstrauke rankena unsure.gif . Teks jiems ji grazint.Jau susitariau su jai del grazinimo.Sake kad ne as vina jau graznsiu.
ne nu doh.gif gaišta žmonių laiką, kam pardavinėti jei brokuoti doh.gif
lieka seni geri atsispaudimai krūtinei 4u.gif tikiuosi pinigus atgausit!
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 26, 22:53)
ne nu  doh.gif gaišta žmonių laiką, kam pardavinėti jei brokuoti  doh.gif
lieka seni geri atsispaudimai krūtinei  4u.gif tikiuosi pinigus atgausit!

Naturalaus sporto,nieks nepakeis biggrin.gif .Teks atsiprasyti senu geru pratimu blush2.gif .Na dar turiu treniruokli peteliske,tai su juom padirbesiu smile.gif
Atsakyti
krutis didinantys, stangrinantys, pakeliantys kremai. pasiziurekit www.breastgro.lt
Atsakyti
netikiu as tais kremais visiskai, reik pratimus daryt, dar kontrastinis dusas
bet tikrai ne kremai doh.gif
Atsakyti
Ech, o aš jau susitaikiau, kad mano krūtinė taip ir liks nedidelė, bet užtat neturėsiu problemų didelių dėl strijų, nukarusių krūtų ir t.t. O pratimų daug jai. Pagrindiniai išrašyti.
Mane labiau nervina pilvas ir šlaunys (jos belekiek krūvio pavežt gali, bet labai lėtai plonėja)
Atsakyti
QUOTE(li94na @ 2012 08 20, 21:17)
Ech, o aš jau susitaikiau, kad mano krūtinė taip ir liks nedidelė, bet užtat neturėsiu problemų didelių dėl strijų, nukarusių krūtų ir t.t. O pratimų daug jai. Pagrindiniai išrašyti.
Mane labiau nervina pilvas ir šlaunys (jos belekiek krūvio pavežt gali, bet labai lėtai plonėja)

Oi klysti,maniskio sesuo turejo labai maza krutine,o po gimdymo isvis tik speneliai karantys ant sutrukinejusios odos liko.O mano visada krutine didele buvo,siek tiek sutrukinejo,bet nei kiek nenukaro.
Sekmes.
Atsakyti

Turiu nuliudinti, bet mano maza krutine ir per nestuma visa strijom buvo isvagota, taip kad tai dar ne rodiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 22, 22:29)
Manau skraidymo pratimai ir tie pratimai kuriuos darai tikrai sutvarkys si reikala ax.gif

o kas tie skraidymo pratimai? smile.gif
Atsakyti

Visada kojos poloneja leciausiai smile.gif Todel kad svoris auga nuo apacios i virsu, t,y. pirmiausia kojos, sedmenys, tada ant uzpakaliuko dedasi ir tik paskiauisiai rankos, veidas ir tt. o va kai meti svori, viskas vyksta atvirksine eiga: svoris krenta nuo virsutiniu kuno daliu koju link, tad kojytes musu liekneja paskiausiai ir leciausiai smile.gif taip jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 20, 15:18)
šiandien buvo techninė apžiūra prieš veidrodį pas mane  biggrin.gif  biggrin.gif
kojos stangrėja, pilvas po truputį po truputį įgauna linijas, rankom dar nesu patenkinta, o vat tos vietos prie pažastų tai  schmoll.gif  doh.gif  doh.gif
darau atsispaudimus, su svoriais atsigulusi į šonus nuleidžiu pakeliu.. ką dar adryti, kad šitos vietos gražėtų??
user posted image
nuotrauka iš google

Klaipediete, čia greičiausiai ne lašinukai, o cystos. Pati turiu šį blogį, bet jas galima pašalinti tik chirurgiškai schmoll.gif Mano rankos plonos, bet su maikutėm ant petnešėlių atrodau kaip su virstančiais iš pažastų riebalais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2013 02 09, 00:52)
Klaipediete, čia greičiausiai ne lašinukai, o cystos. Pati turiu šį blogį, bet jas galima pašalinti tik chirurgiškai  schmoll.gif  Mano rankos plonos, bet su maikutėm ant petnešėlių atrodau kaip su virstančiais iš pažastų riebalais. doh.gif

Vat ir mane sitas dalykas kamuoja, po nestumu dvieju uzsiliko. Krutine maza, tiksliau maitinau pati abi dukrytes, tai sumazejo, liko tie riebaliukai, bet tikrai ne strijos, striju isvis neturiu, jos visai kitaip ir atrodo. Nezinau kaip panaikinti ta dalyka doh.gif Pati esu smulki, svorio bedos nekankina.
Atsakyti