Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

As taip susigundziau paziurejusi si filmuka.Gal surizikuoti mastau.gif .Efektas vis vie kazkoks bus.Sau sedi.ziuri telika,ir tampai biggrin.gif .O ir akcija dabat.
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 17, 15:13)
As taip susigundziau paziurejusi si filmuka.Gal surizikuoti mastau.gif .Efektas vis vie kazkoks bus.Sau sedi.ziuri telika,ir tampai biggrin.gif .O ir akcija dabat.
tikrai akcija gera, aš irgi bandyčiau, blogiau nebus, o jei yra šansų, kad bus geriau, tai super thumbup.gif
Atsakyti
As ir darau tokius pat pratimus kaip Tammy,bet ne kas dien ir su didesniais svoriais 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau.Paziuresim kas cia per daikciukas bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien buvo techninė apžiūra prieš veidrodį pas mane biggrin.gif biggrin.gif
kojos stangrėja, pilvas po truputį po truputį įgauna linijas, rankom dar nesu patenkinta, o vat tos vietos prie pažastų tai schmoll.gif doh.gif doh.gif
darau atsispaudimus, su svoriais atsigulusi į šonus nuleidžiu pakeliu.. ką dar adryti, kad šitos vietos gražėtų??
user posted image
nuotrauka iš google
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 21, 15:26)

Manau skraidymo pratimai ir tie pratimai kuriuos darai tikrai sutvarkys si reikala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 22, 23:29)
Manau skraidymo pratimai ir tie pratimai kuriuos darai tikrai sutvarkys si reikala ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 22, 23:29)

tikiuosi smile.gif konsultavausi su Gyčiu, kuris čia sporto temose daug gerų patarimų duoda, tai paguodė, kad jei nuo visur po truputį krenta, pradės ir nuo čia kristi..
Būna tokių vietų, kurios ypač nepasiduoda ir ima kristi pačios paskutinės, kam pilvas, kam šlaunys, o man vat rankos ir prie pažasties tos vietos, pasiduoda sunkiausiai.
Nu aš joms vistiek parodysiu iš kur rankos dygsta lotuliukas.gif
šiaip didelę įtaką padarė bėgiojimas visam kūnui, visas labai raginu bent po 15min (kai yra laiko, ilgiau) rytais ar vakarais prasibėgti.. bent 3 kart į savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 24, 16:57)

šiaip didelę įtaką padarė bėgiojimas visam kūnui, visas labai raginu bent po 15min (kai yra laiko, ilgiau) rytais ar vakarais prasibėgti.. bent 3 kart į savaitę  4u.gif

Tikiu smile.gif .Su mielu noru prasbegciau,bet ner su kuom palikti mazes.Tai tenka tik po kambarius palakstyti po sportavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 17, 11:04)
Sveikutes 4u.gif Turiu klausimeli ax.gif .gal kuri isbandete si treniruokli,arba girdejote apie ji atsiliepimu rolleyes.gif
http://www.akcijatau...nes-treniruokli

Nesekmingai nusipirkau as si treniruokli verysad.gif .Ir siulau jo ne pirkti.Matyt visi jie su defektu,todel ir padare tokia akcija blink.gif .Kai man ji siandien pristate,puoliau isbandyti.Pradzioj kaip ir liuks,bet po akimirkos,eme ir atsisyre dalys,isstrauke rankena unsure.gif . Teks jiems ji grazint.Jau susitariau su jai del grazinimo.Sake kad ne as vina jau graznsiu.
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 26, 13:55)
Nesekmingai nusipirkau as si treniruokli verysad.gif .Ir siulau jo ne pirkti.Matyt visi jie su defektu,todel ir padare tokia akcija blink.gif .Kai man ji siandien pristate,puoliau isbandyti.Pradzioj kaip ir liuks,bet po akimirkos,eme ir atsisyre dalys,isstrauke rankena unsure.gif . Teks jiems ji grazint.Jau susitariau su jai del grazinimo.Sake kad ne as vina jau graznsiu.

Laba visoms 4u.gif
Nu bet tai apgavikai tai neraliai blink.gif Juk galejo visai is prekybos isimti ir zmoniu neklaidinti blink.gif
Atsakyti