Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(krista08 @ 2012 03 04, 20:17)
Kazkada dar studiju laikais moke mus bodyflex, reikes jauciu atgaminti keleta pratimuku, nes pamenu, kad labai veiksminga buvo  rolleyes.gif

Kas tai per pratimai bigsmile.gif ?Pasidalink 4u.gif Laaabai idomu suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 04, 21:09)
Kas tai per pratimai bigsmile.gif ?Pasidalink 4u.gif Laaabai idomu suzinoti rolleyes.gif

Atsimenu, kad ten labai svarbu kvepavimas, bet kaip tiksliai viska daryti, tai primirsus, reikes jauciu pagooglint ir atgaivint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 05, 10:40)
Atsimenu, kad ten labai svarbu kvepavimas, bet kaip tiksliai viska daryti, tai primirsus, reikes jauciu pagooglint ir atgaivint  4u.gif

Kai issiaiskinsite,parasykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra super mamose tema bodyFlex tik neatsimenu kur. Dariau as anksciau juos.Kvepavimas svarbiausia.Krutinei tas labai efektyvus smile.gif
Atsakyti
Truputi informacijos po krutines mankstos ax.gif .Nepamieskite tai padaryti mirksiukas.gif
Tempimo pratimai

Tempimo pratimai reikalingi tam, kad sumuštum kūno temperatūrą po mankštos, patemptum dirbančius raumenis ir sumažintum skausmingus pojūčius kitą dieną.

Atsisėsk ant pėdų, pasilenk į priekį, prispausk krūtinę prie kelėnų, patempk rankas į priekį (palik tarp jų 1 metro tarpą). Pabūk tokioje pozoje 20 sekundžių.
Pradinė padėtis – turkiška poza. Pakelk ištiestas rankas nykščiais į užpakalinę pusę taip, kad tarp jų būtų 1,5 m atstumas. Trauk jas atgal, pajusk, kaip tempiasi krūtinės raumenys. Po 20–30 sekundžių atsipalaiduok.
Ištiesk dešinę ranką prieš save ir atmesk ją už savęs, prispausdama prie krūtinės kairiąja. Patempk dešinį petį į priekį ir atgal. Pabūk tokioje pozoje 20 sekundžių. Po to sulenk dešinę ranką per alkūnę ir užmesk ją už nugaros, pasistenk delnu pasiekti mentę. Padėk sau kairiąja ranka. Pabūk tokioje pozoje 20 sekundžių. Ištiesk dešinę ranką į priekį, delnu žemyn – ji turi būti lygiagrečiai su grindimis. Kairę plaštaką uždėk ant dešiniosios taip, kad ji būtų statmena. Dešinė ranka neturi priešintis judesiui žemyn. Po 20 sekundžių atlik tuos pačius pratimus su kaire ranka.
Sunerk rankas už nugaros ir pakelk jas kaip galima aukščiau. Pabūk tokioje pozoje 20 sekundžių.
Atsakyti
rittusia 4u.gif gal gali paprasyt, kad kas nufotkintu kai tu darai situos pratimukus? But lengviau isivaizduoti kaip tai daryt, nes as visai be fantazijos, dar prisisvaigsiu ko nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš neturiu kantrybės visai su bodyflexu ax.gif man atrodo efektyviau kai jaučiu, kad dirba krūtinės raumenys.. darau pagal Tammy tik daugiau kartų nei ji.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 08, 14:26)
rittusia  4u.gif gal gali paprasyt, kad kas nufotkintu kai tu darai situos pratimukus? But lengviau isivaizduoti kaip tai daryt, nes as visai be fantazijos, dar prisisvaigsiu ko nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tik vakar atradau siuos tempimus,tai pati tik siandie ryte pabandziau smile.gif .Kad man lyg ir viskas aiskiai ten isdestyta.O koks pratimukas Jums neaisku,klauskite ax.gif ,bandysim issiaiskinti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 08, 20:22)
As tik vakar atradau siuos tempimus,tai pati tik siandie ryte pabandziau smile.gif .Kad man lyg ir viskas aiskiai ten isdestyta.O koks pratimukas Jums neaisku,klauskite ax.gif ,bandysim issiaiskinti mirksiukas.gif .

Prasau i mane kreiptis "tu" 4u.gif ok? Skaiciau kelis kartus, bet pas mane fantazija visiskai neveikia, as labiau susikoncentruoju vizualiai, o kad ir kiek skaityciau, nu nesusikaupiu, kol gala perskaitau, pradzia uzmirstu doh.gif Ir vel tenka is naujo skaityt... pasaka be galo. Geriausia yra vaizdiniai pratimukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 09, 16:29)
Prasau i mane kreiptis "tu"  4u.gif ok? Skaiciau kelis kartus, bet pas mane fantazija visiskai neveikia, as labiau susikoncentruoju vizualiai, o kad ir kiek skaityciau, nu nesusikaupiu, kol gala perskaitau, pradzia uzmirstu  doh.gif Ir vel tenka is naujo skaityt... pasaka be galo. Geriausia yra vaizdiniai pratimukai  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Turiu klausimeli ax.gif .gal kuri isbandete si treniruokli,arba girdejote apie ji atsiliepimu rolleyes.gif
http://www.akcijatau...nes-treniruokli
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 17, 11:04)
Sveikutes 4u.gif Turiu klausimeli ax.gif .gal kuri isbandete si treniruokli,arba girdejote apie ji atsiliepimu rolleyes.gif
http://www.akcijatau...nes-treniruokli

reklama tai graži, aišku be šansų, kad krūtinė padidėtų, bet ją stangrinti tai tikrai nelengva, gal ir padėtų toks daikčiukas..
Atsakyti