Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(mažulė @ 2011 08 24, 19:44)
kiek kainuoja toksai masazas? ir kur klaipedoje darotes?

prisijungiu prie klausimo. nes as jau susiruosiau silikonams.
Atsakyti
Aš buvau prieš keletą metų, po vaiko gimimo, gal prieš 6 metus. Tada buvo atsidariusi klinika prie klinikos "Lorna", lyg tai Naujojo Uosto 12 ("Lorna" yra Naujojo Uosto 12A, o ta klinika buvo visiškai šalia jos), ar dabar ji ten yra, net nežinau. Bet šiaip daug kur daro, reik tik pasiieškot. Tik kainos didokos. Tačiau galima ir patiems nusipirkti rankinį krūtų masažuoklį (kažkas kažkada čia buvo įmetęs nuotraukytę, kaina nedidelė), išsitepi aliejukais ir pasimasažuoji (bet tam jau reik skirti vietelę sau pačiai vienai). Tačiau pakliuvus pas profesionalus - malonumas žymiai didesnis smile.gif
Silikonus galima bet kada įsidėt, bet manau pirma reikėtų kitus būdus išmėgint. Aš ne prieš silikonus, pati kažkada apie tai galvojau. Tačiau reik primest, kad silikonas ne amžinas, po 10-15 m reiks jį išimt, vėl tie patys pinigai, nes pats silikonas nebrangus, brangi operacija. O jei nepavyks operacija iš pirmo karto ? Tada ir vėl pinigėliai. O išsiėmus silikonus, krūtinė tikrai baisiai atrodys ir vėl moki, kad juos įsidėt, tada vėl vėl ir vėl. Nežinau, bet šiuo metu aš mąstau kitaip ir esu prieš peilio įsikišimą į savo kūną.
Atsakyti
Sveikos,

numeciau jau nemazai svorio tiesiog sumazinusi porcijas ir derindama maista, dar siek tiek kudinuos, krenta 2kg i menesi. Taciau kaip turejau D dydzio krutine, taip ir liko ta pati.

Tad pradejau dometis pratimais grynai krutinei, sakykit, per kiek laiko galeciau tiketis rezultato: C dydzio krutines???
Atsakyti
Merginos, o gal kuri žino kaip padailinti vietą tarp krūtinės ir pažasties? Na nemoku paaiškinti, bet joje lyg riebalas susikaupęs.
Va taip atrodo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 21 spalio 2011 - 22:23
Šitas vietas, aš irgi nežinau kaip tiksliai pavadinti biggrin.gif , man asmeniškai geriausiai veikia atsispaudimai, na, aišku, plius pratimai rankom. Tik su atsispaudimais bėda, ta, kad daug darant ir krūtinę biški mažina, bet geresnio būdo šitiem riebaliukam naikinti nesuradau g.gif
Atsakyti
Ačiū nors tiek, galvosiu ką daryti, bet daryti butinai ką nors reikia, nes baisu žiūrėti doh.gif
Atsakyti
Ojėj, aš net atskirą temą norėjau kurti šitiems riebaliukams prie pažasties. Pas mane jie dar baisiau atrodo, didžiausias gyvenimo kompleksas, jau nuo ankstyvos paauglystės nenešioju suknelių, palaidinių ant petnešėlių, nu negaliu žiūrėt tiesiog sad.gif Kalbėjausi su aerobikos trenere, sakė, kad iš šitų vietų sunkiausiai dingsta riebalai, geriausia atsispaudimus daryt. O su jais, deja, ir krūtinė mažėja, kuri pas mane ir taip maža, na bet aukočiau jau ją, kad tik šitų riebalų nebūtų sad.gif Gal žinot iš praktikos dar kažkokių pratimukų?
Atsakyti
QUOTE(Filaretus @ 2011 12 12, 01:56)
Ojėj, aš net atskirą temą norėjau kurti šitiems riebaliukams prie pažasties. Pas mane jie dar baisiau atrodo, didžiausias gyvenimo kompleksas, jau nuo ankstyvos paauglystės nenešioju suknelių, palaidinių ant petnešėlių, nu negaliu žiūrėt tiesiog sad.gif

Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 12 12, 11:46)
Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios  doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus  lotuliukas.gif

Aš irgi pastebėjau, kad dietinantis mažėja tas mūsų grožis... g.gif Gal reikėtų pratimų kokių daryti tuo metu...
Bet tai tinginys juk valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 12 12, 10:46)
Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios  doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus  lotuliukas.gif

niekad negaleau pagalvoti, kad siose vietose riebaliukai kaupiasi ;/
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:51)

čia turbūt paveldima, mes mano mažajai jau dabar prie pažastų tokie burbuliukai išsišokę g.gif turės ir ji važgšiukė tokią problemą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monika @ ,,,,,2011 08 06, 16:11)
Didesnes nesamones dar neskaiciau,kad nuo sporto krutine tystu;-))) tiesiog ten riebalinis audinys,ir jokie pratimai nei padidins nei sumazins tos krutines,ir jau tikrai nenutiskins:-) jau kokia forma genetiskai yra,tokia ir liks,nebent pasikoreguosit silikonu ir panasiai.

na va cia ir nesutiksiu,as ir krutinei jokiu pratimu nebedarau,kai pakalbejau su mergina,kuri intensyviai juos dare,o dabar ir krutines neliko,ji nenutyso,o tiesiog dingo doh.gif kai savo akimis pamaciau,meciau is karto,kad ir ka treneris besakytu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:51)

oi mergaites,net apsiciupijau tas pazastis,ne nera unsure.gif tikrai ir kur tik tie riebalai nesugalvoja kauptis doh.gif
Atsakyti