Aš buvau prieš keletą metų, po vaiko gimimo, gal prieš 6 metus. Tada buvo atsidariusi klinika prie klinikos "Lorna", lyg tai Naujojo Uosto 12 ("Lorna" yra Naujojo Uosto 12A, o ta klinika buvo visiškai šalia jos), ar dabar ji ten yra, net nežinau. Bet šiaip daug kur daro, reik tik pasiieškot. Tik kainos didokos. Tačiau galima ir patiems nusipirkti rankinį krūtų masažuoklį (kažkas kažkada čia buvo įmetęs nuotraukytę, kaina nedidelė), išsitepi aliejukais ir pasimasažuoji (bet tam jau reik skirti vietelę sau pačiai vienai). Tačiau pakliuvus pas profesionalus - malonumas žymiai didesnis
Silikonus galima bet kada įsidėt, bet manau pirma reikėtų kitus būdus išmėgint. Aš ne prieš silikonus, pati kažkada apie tai galvojau. Tačiau reik primest, kad silikonas ne amžinas, po 10-15 m reiks jį išimt, vėl tie patys pinigai, nes pats silikonas nebrangus, brangi operacija. O jei nepavyks operacija iš pirmo karto ? Tada ir vėl pinigėliai. O išsiėmus silikonus, krūtinė tikrai baisiai atrodys ir vėl moki, kad juos įsidėt, tada vėl vėl ir vėl. Nežinau, bet šiuo metu aš mąstau kitaip ir esu prieš peilio įsikišimą į savo kūną.
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra