o kiek sportinė liemenėlė kainuoja?
QUOTE(winter @ 2005 05 25, 21:27)
o kiek sportinė liemenėlė kainuoja?
Gariūnuose pirkau "Audimo" liemenėlę už 10 litų. Sportuoju jau 4 mėnesius- ir nieko, laiko...
mamytės sportininkės, ir ne tik pasidalinkit patirtimi kaip sustangrinti krūtis. Dar butu gerai jei kas žinot kaip jas pamažinti , bet kad nenuglebtų
Vieni is paprastesniu priemoniu butu: baigus maudytis salto vandens srove nukreipti krutines link. Jokiu budu ne is virsaus, o tiesiai arba is apacios. Prie saltesnio vandens reiketu priprasti palaipsniui Nuogai atsistoti pries veidrodi(pirmiem kartam, kad matytum kas darosi ) suglausti delnus krutines aukstyje ir juos spausti. Pradzioje uztektu 2kartus po 15 paspaudimu. Daryti letai Ir dar vienas pratimukas atsipalaidavus pries veidrodi tari Yyyyx patikek veikia. Butu neblogai jas kaskart po maudyniu padrekint standinamuoju kremuku. Nepirk brangaus, teoriskai jie vieni nuo kitu beveik nesiskiria.Ir kremuka tepk apvaliais judesiai(su meile )
Nedaskaiciau, kad ir pamazinti noretum Pades tik treniruotes, arba namuose svarelius isigytum. Taktika papukams mazinti butu tokia Daugiau priejimu(pasikartojantis pratimu atlikimo sk) ir mazesnis svoris
svarbiausia deveti tvirta liemenele.na,kad viskas butu savo vietoj ir per daug "nespiruokliuotu"
as tai turiu kita beda.kai pradedu sportuot,mano krutine sumazeja...nors esu liekna,o krutine nedidele,bet butent ant jos matau didziausius pokycius
as tai turiu kita beda.kai pradedu sportuot,mano krutine sumazeja...nors esu liekna,o krutine nedidele,bet butent ant jos matau didziausius pokycius
tai jau tikrai mano taip pat vienu dydžiu sumažėjo bet aš nesigailiu nebent maniškis sako kad baigiu išnykt nrs kai susipažinome buvau pilnesnė
Norint gražinti krūtinę reiktų stiprinti visą viršutinę kūno dalį, nes grynai papukų raumenų nėra .
Keletas neblogų pratimėlių: atsigulus ant nugaros hantelius iškelti į viršų ir iškvėpiant tiesti rankas į šalis. Kitas- iškvėpiant rankas tiesti virš galvos. Iki galo žemės neliesti!
Keletas neblogų pratimėlių: atsigulus ant nugaros hantelius iškelti į viršų ir iškvėpiant tiesti rankas į šalis. Kitas- iškvėpiant rankas tiesti virš galvos. Iki galo žemės neliesti!
QUOTE(Bettina @ 2005 12 06, 11:30)
nes grynai papukų raumenų nėra .
tai kaip laikosi krūtinė, jei nėra raumenų?
be rezultatų nebua
ir stebuklų nebūna
Būtent kad krūtinę laiko ne koks nors vienas raumuo, o visas kompleksas:). Turėjau omeny, kad pati krūtinė nėra raumuo kurią gali 'pripumpuot', tad reikia stiprinti visą pečių juostą, krūtinės ląstą.
QUOTE(Britvute @ 2005 07 15, 15:40)
Vieni is paprastesniu priemoniu butu: baigus maudytis salto vandens srove nukreipti krutines link. Jokiu budu ne is virsaus, o tiesiai arba is apacios. Prie saltesnio vandens reiketu priprasti palaipsniui Nuogai atsistoti pries veidrodi(pirmiem kartam, kad matytum kas darosi ) suglausti delnus krutines aukstyje ir juos spausti. Pradzioje uztektu 2kartus po 15 paspaudimu. Daryti letai Ir dar vienas pratimukas atsipalaidavus pries veidrodi tari Yyyyx patikek veikia. Butu neblogai jas kaskart po maudyniu padrekint standinamuoju kremuku. Nepirk brangaus, teoriskai jie vieni nuo kitu beveik nesiskiria.Ir kremuka tepk apvaliais judesiai(su meile )
kontrastinis dušas yra krūtinei
krūtinei stangrinti taip pat padeda plaukimas. tad visos į baseiną