Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

o kiek sportinė liemenėlė kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 05 25, 21:27)
o kiek sportinė liemenėlė kainuoja?    blush2.gif

Gariūnuose pirkau "Audimo" liemenėlę už 10 litų. Sportuoju jau 4 mėnesius- ir nieko, laiko... ax.gif
Atsakyti
mamytės sportininkės, ir ne tik biggrin.gif pasidalinkit patirtimi kaip sustangrinti krūtis. Dar butu gerai jei kas žinot kaip jas pamažinti , bet kad nenuglebtų wink.gif
Atsakyti
Vieni is paprastesniu priemoniu butu: baigus maudytis salto vandens srove nukreipti krutines link. Jokiu budu ne is virsaus, o tiesiai arba is apacios. Prie saltesnio vandens reiketu priprasti palaipsniui tongue.gif Nuogai atsistoti pries veidrodi(pirmiem kartam, kad matytum kas darosi biggrin.gif ) suglausti delnus krutines aukstyje ir juos spausti. Pradzioje uztektu 2kartus po 15 paspaudimu. Daryti letai mirksiukas.gif Ir dar vienas pratimukas tongue.gif atsipalaidavus pries veidrodi tari Yyyyx patikek veikia. Butu neblogai jas kaskart po maudyniu padrekint standinamuoju kremuku. Nepirk brangaus, teoriskai jie vieni nuo kitu beveik nesiskiria.Ir kremuka tepk apvaliais judesiai(su meile mirksiukas.gif )
Atsakyti
Nedaskaiciau, kad ir pamazinti noretum blink.gif Pades tik treniruotes, arba namuose svarelius isigytum. Taktika papukams mazinti butu tokia tongue.gif Daugiau priejimu(pasikartojantis pratimu atlikimo sk) ir mazesnis svoris thumbup.gif
Atsakyti
svarbiausia deveti tvirta liemenele.na,kad viskas butu savo vietoj ir per daug "nespiruokliuotu"
as tai turiu kita beda.kai pradedu sportuot,mano krutine sumazeja...nors esu liekna,o krutine nedidele,bet butent ant jos matau didziausius pokycius sad.gif
Atsakyti
tai jau tikrai mano taip pat vienu dydžiu sumažėjo bet aš nesigailiu nebent maniškis sako kad baigiu išnykt biggrin.gif nrs kai susipažinome buvau pilnesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Norint gražinti krūtinę reiktų stiprinti visą viršutinę kūno dalį, nes grynai papukų raumenų nėra smile.gif .

Keletas neblogų pratimėlių: atsigulus ant nugaros hantelius iškelti į viršų ir iškvėpiant tiesti rankas į šalis. Kitas- iškvėpiant rankas tiesti virš galvos. Iki galo žemės neliesti!
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2005 12 06, 11:30)
nes grynai papukų raumenų nėra smile.gif .

tai kaip laikosi krūtinė, jei nėra raumenų? g.gif

be rezultatų nebua bigsmile.gif
ir stebuklų nebūna bigsmile.gif
Atsakyti
Būtent kad krūtinę laiko ne koks nors vienas raumuo, o visas kompleksas:). Turėjau omeny, kad pati krūtinė nėra raumuo kurią gali 'pripumpuot', tad reikia stiprinti visą pečių juostą, krūtinės ląstą.
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2005 07 15, 15:40)
Vieni is paprastesniu priemoniu butu: baigus maudytis salto vandens srove nukreipti krutines link. Jokiu budu ne is virsaus, o tiesiai arba is apacios. Prie saltesnio vandens reiketu priprasti palaipsniui tongue.gif  Nuogai atsistoti pries veidrodi(pirmiem kartam, kad matytum kas darosi biggrin.gif ) suglausti delnus krutines aukstyje ir juos spausti. Pradzioje uztektu 2kartus po 15 paspaudimu. Daryti letai mirksiukas.gif Ir dar vienas pratimukas tongue.gif  atsipalaidavus pries veidrodi tari Yyyyx patikek veikia. Butu neblogai jas kaskart po maudyniu padrekint standinamuoju kremuku. Nepirk brangaus, teoriskai jie vieni nuo kitu beveik nesiskiria.Ir kremuka tepk apvaliais judesiai(su meile mirksiukas.gif )

kontrastinis dušas yra thumbup.gif krūtinei
Atsakyti
krūtinei stangrinti taip pat padeda plaukimas. tad visos į baseiną biggrin.gif
Atsakyti