Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Irunia @ 2010 10 27, 20:43)
Spaudimai delnas į delną (maldoje).
Iš pradžių keli spaudimai laikant rankas krūtinės lygyje, tada galvos lygyje ir virš galvos. Po kokius 3-5 spaudimus su giliu iškvėpimu. Spausti tol, kol trunka iškvėpimas.
Nepersistengti didinant spaudimų skaičių. Gali pradėti mažėt krūtinė mirksiukas.gif

Atsispaudimai nuo žemės irgi mažina krūtinę.
Man jau ne bėda, nebėr kam mažėti. lotuliukas.gif  Irgi stočiau į eilę, jei kas pasidalintų lotuliukas.gif

o rimtai nuo sito pratimo mazeja krutine? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 00:07)
o rimtai nuo sito pratimo mazeja krutine?    ax.gif

Teoriškai ji pakyla. Bet šiaip stiprus krūvis krūtinės raumenims pačias krūtis pamažina. Čia jau reiktų klausti fitneso atstovių, manau jos daugiau pasakytų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Laurisimo,2009 12 08, 22:12]
nu viskas, prisiskaičiau patarimų, tai dabar varysiu fitness4.gif laugh.gif

ir aš šiandien sumąsčiau kad reikia ir man pradėt sportuot truputį ir bent krūtinę pabandyt pakelt, nes po gimdymo tai omg kas darosi... doh.gif jau po tokio lengvo sporto esu, kurį atradau čia, na, žiūrėsim kaip ilgai ta valia bus pas mane...

ačiū panelėms už patarimus, tikiuosi, padės 4u.gif
Atsakyti
Mano krutine taj G dydzio, nors man tik 18. Siaip nesidziaugiu didelia krutine galetu but ir D dydzio bet....., kaip DIEVAS dave taip ir yra. 4u.gif
Atsakyti
sveikos supermamos, atbegau su didziuliu klausimu, kokius pratimus reikia daryti krutinei kad pagrazetu po kudikio maitinimo doh.gif nebegaliu as i ja ziuret o ka jau kalbet apie jos rodyma vyrui. is kur man gaut nors kokia c dydzio, o cia panele raso kad turi net g, net neisivaizduoju kaip tokia turi atrodyt
Atsakyti
QUOTE(san @ 2006 06 30, 12:08)
idomu, jei ant uzpakalio uztepti - jis irgi padides g.gif

lotuliukas.gif

man logika neleidzia tiketi tokiais stebuklais ir is vis jokiais tepalais kurie didina ka nors, man kazkodel atrodo, kad nuo ju arba nieko arba nebent isberti gali unsure.gif nors yra kitas dalykas, kuriuo as tikiu- tai saviitaiga tongue.gif tai gal ir pabandysiu as to aliejuko, jei uztiksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesaldus_cukrus: 11 sausio 2011 - 03:08
QUOTE(mousse @ 2009 03 24, 20:43)
sveikos  smile.gif  esu dar paaugle, bet manau, jog mano krutine jau nukarusi  verysad.gif nes kai tik pradejo ji man formuotis, kazkaip su mama nesutarem ir nenesiojau lemeneles... dabar net nezinau ka daryyt.. ar ji pati atsistatys, ar padetu kokie pratimai?  verysad.gif

Hm... Maniske krutine zemes trauka irgi dar paauglystej pajaute verysad.gif , vienintelis blogas dalykas, kuri pamenu darydavau-tai liuoksedavau ir visaip kaip sportuodavau be liemeneles kai ji tik beauganti buvo blush2.gif Bet siaip manau,kad tai daugiau genais nulemta unsure.gif mano mamos krutine, karo ir maniske jau taip susiplojo,kad nuo kaklo oda tempia (ji dar ir gana didele) jei be liemeneles isdristu pabut cray.gif
Atsakyti
sveikos. Tas pratimas su delnais tikrai geras. Pati ji praktikuoju. Po gimdymo buvo nukarus, bet atsistate gerit. Svarbiausiai staigiai nemeskit maitint!!! Viskas palaipsniui!
Papildyta:
QUOTE(kudikis @ 2010 12 07, 14:30)
Mano krutine taj G dydzio, nors man tik 18. Siaip nesidziaugiu didelia krutine galetu but ir D dydzio bet....., kaip DIEVAS dave taip ir yra. 4u.gif

Dziaukis ka turi smile.gif pas mane irgi didoka, mielai su kuo nors pasidalinciau wink.gif bet ka padarysi... Dar tikejaus kad po maitinimo sumazes, bet ne smile.gif matyt tik tom kurios maza turi ji dingsta o mes taip ir turim kankintis... issimatuot visa parduotuve kol viena kokia liemenele tiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nesaldus_cukrus @ 2011 01 11, 03:03)
lotuliukas.gif 

man logika neleidzia tiketi tokiais stebuklais ir is vis jokiais tepalais kurie didina ka nors, man kazkodel atrodo, kad nuo ju arba nieko arba nebent isberti gali  unsure.gif  nors yra kitas dalykas, kuriuo as tikiu- tai saviitaiga  tongue.gif  tai gal ir pabandysiu as to aliejuko, jei uztiksiu  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 15, 20:31)
Teoriškai ji pakyla. Bet šiaip stiprus krūvis krūtinės raumenims pačias krūtis pamažina. Čia jau reiktų klausti fitneso atstovių, manau jos daugiau pasakytų biggrin.gif

Na, ne kiek stiprus fizinis krūvis, kiek jei auga raumenukas, jis sudegina aplink jį esantį riebalinį sluoksnį, o dauguma fitneso atstovių turi tikrai labai dailų stangrų kūną, bet jei krūtys ne visai mažutės, tikrai silikoninės.
Atsakyti
Laikausi dietos-rezultatas-nukarusi krūtinė..gal kam taip buvo-koks pratimas būtų efektyviausias, nes tos ,,takso ausytės" manęs nežavi... 4u.gif
Atsakyti
As pries gimdyma turejau B dydi, toki padidinta, bet grazi krutine buvo. Po gimdymo ziauriai subliusko, bet atsistate per 2 metus po maitinimo. O dabar numeciau apie 15kg, ir vel pabliusko. Tai pradejau imtis priemoniu, apiejus su rozmarinu e.a., ir daryti amen, bei atsispaudimus, bet dabar pasimeciau, ar tikrai gali atsispaudimai pamazinti krutine. geriau rinktis tik "AMEN" pratima?
Atsakyti