Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

Gal yra naudojusių ŠĮ stangrinamąjį biusto aliejų, įdomūs atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia patarimu.. Merginos jus tikras auksas! Tikrai pradesiu daryti ne viena cia parodyta pratima.. ir preaparatai sudomino..bet jais placiau pasidomesiu gal kiek veliau. Kolkas visikai nesigaudau sitoj srity, net nezinojau kad yra visokiu tabletyciu skirtu krutines stangrinimui..
Atsakyti
Laba vakarą ! Galbūt yra merginų, kurios bandė Activ'Buste ? unsure.gif
Atsakyti
Girdejau kad valgant suri krutine padideja, nes joje yra daug pieno liauku. Jau net imu tuo tiket, bet vistiek idomu isgirsti Jusu nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(My_Self @ 2009 08 01, 16:52)
Girdejau kad valgant suri krutine padideja, nes joje yra daug pieno liauku. Jau net imu tuo tiket, bet vistiek idomu isgirsti Jusu nuomone  g.gif

Manau, kad atitinkamai didėja ir visos kitos kūno dalys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 03, 09:28)
Manau, kad atitinkamai didėja ir visos kitos kūno dalys biggrin.gif

tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Kai gyvenau metus UK, krutine padidejo, bet ir visa padidejau mirksiukas.gif Manau nuo maisto. Grizau i LT laiminga, bet pavalgius lietuvisko maisto vel viskas i senas vezias sugrizo doh.gif
Atsakyti
pas mane visada buvo nemaza krutine 70D (su pliusu lotuliukas.gif ), bet kazkaip anksciau atrode kad ji stangresne, tokie grazus arbuziniai papukai blush2.gif
o dabar ziuriu kazkaip ar jie tysta ar kas darosi, bet net oda truputi kitokia kaip istasyta, pasisukus sonu kaip mazos rauksleles atrodo, nors man tik 23 m.. na nemoku net pasakyt doh.gif
tai galvoju cia pult svarelius kilnot, kremais mozotis kol dar nevelu, ar cia jau nebeisvengiama ir neatitaisoma rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o gal galite patarti, kas zinote, kokius pratimus galima daryti, ir kokiu reiketu vengti, kad nesumazetu krutine uzsiimant sportu? unsure.gif ji ir taip maza, o kai pradedu sportuoti,is viso sumazeja.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 10 05, 12:33)
pas mane visada buvo nemaza krutine 70D (su pliusu  lotuliukas.gif ), bet kazkaip anksciau atrode kad ji stangresne, tokie grazus arbuziniai papukai  blush2.gif
o dabar ziuriu kazkaip ar jie tysta ar kas darosi, bet net oda truputi kitokia kaip istasyta, pasisukus sonu kaip mazos rauksleles atrodo, nors man tik 23 m.. na nemoku net pasakyt  doh.gif
tai galvoju cia pult svarelius kilnot, kremais mozotis kol dar nevelu, ar cia jau nebeisvengiama ir neatitaisoma  rolleyes.gif  rolleyes.gif

uoj... pas mane ir tokia krutine su tokiu dydziu!! bet maitinant leliuka ji dar padidejo, dabar pieniukas mazeja ir krutine proporcingai tysta doh.gif doh.gif doh.gif o as puikiai suprantu apie ka tu kalbi, pasisukus sonu ar atsigulus tokia rauksleta oda tarsi... baisu verysad.gif bet ir pati ieskau info kaip sau padet!! anksciau net gaudawau klausimu ar pas mene silikonaj lotuliukas.gif nes taip issipute dailiai buvo... blush2.gif o dabar net bijau y veidrodi zet!! gal visgi atsiras protingesniu ir mums pades?!
Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2009 05 13, 22:08)
lotuliukas.gif  na ne nereikia visu pirma lango praverti  mirksiukas.gif  tik i ja rankas atremti ir siek tiek kojomis atsitraukti, aisku rankos lieka ant palanges  biggrin.gif  ir tada darai atispaudimus, lygii taip pat ir prie sienos gali daryti  mirksiukas.gif  na nezinau supratai cia arr ne  g.gif  biggrin.gif

jo!!! sitas geras!! ir as ji visada darydawau! dar kai buvau paugle man si pratima uzrode kuno kulturos mok. ji sakydawo kad ji daryciau kas ryta ir krutine nors didele bus labaj grazi! budama paugle vienu metu labaj sielojausi del krutines dydzio... bet isaugau:) ir supratau kad tai geriausias aksesuaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet siuo metu jis man nebepadeda doh.gif reikia kazko kietesnio.. gal dar koki krema susirast?? tik gal kas ka parekomenduos?

Papildyta:
o kaip body shopo priemones lieknejimui ir stangrinimui? gal kuri bande????
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2009 11 05, 18:18)
uoj... pas mane ir tokia krutine su tokiu dydziu!! bet maitinant leliuka ji dar padidejo, dabar pieniukas mazeja ir krutine proporcingai tysta doh.gif  doh.gif  doh.gif o as puikiai suprantu apie ka tu kalbi, pasisukus sonu ar atsigulus tokia rauksleta oda tarsi... baisu verysad.gif bet ir pati ieskau info kaip sau padet!! anksciau net gaudawau klausimu ar pas mene silikonaj lotuliukas.gif nes taip issipute dailiai buvo...  blush2.gif o dabar net bijau y veidrodi zet!! gal visgi atsiras protingesniu ir mums pades?!
Papildyta:
o kaip body shopo priemones lieknejimui ir stangrinimui? gal kuri bande????

a vuo, likimo drauge 4u.gif jo, butent tokios smulkios rauksleles.
tik beda tame, kad as net vaikucio neturiu ir aisku nemaitinus. o jau tokie dalykai doh.gif
as planuoju isbandyt kazka is body shopo, nes drauge dirba, tai sake paziures kai gaus ir pan.
tik manau cia mes pacios bandysim save apgaut. pamozosim ir ziuresim ar "veikia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man irgi sakydavo, kad turiu arbuzinius papus thumbup.gif
tik kazkaip arbuzas i meliona virsta doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 13 lapkričio 2009 - 11:40
4u.gif Laba merginos.Gal kas žinote kaip priaugti svorio,nes jau man pakankamai metų o aš vis dar atrodau kaip šešiolikinė biggrin.gif priaugu kartai 2-3 kg,jei pasinervuoju kokia diena kaipmat tie kilogramai išnyksta.Pagal savo ūgį aškinausi kūno mase,tai net 5 kg truksta.Ir taip iš metų į metus,juokinga dažniausiai visos nori numesti o visalaiką noriu kieknors prisiauginti svorio.Atrodo valgau normaliai.Norėčiau trupučiuką buti putlesne,o ne tokia liekna. smile.gif Ir krutine gal būtų putlesnė biggrin.gif
Atsakyti