Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(sygyta @ 2009 03 14, 22:14)
tempimo pratimus reikia atlikti ne tam kad neliktume surageje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tam,kad isvengti traumu biggrin.gif ir geriau isvystyti raumeni biggrin.gif

tempimo ratimai padeda viskam tiek krutinei tiek stuburui ir t.t.smile.gif
geras pastebejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 20:13)
tempimo ratimai padeda viskam tiek krutinei tiek stuburui ir t.t.smile.gif
geras pastebejimas thumbup.gif

visiskai sutinku del tempimo pratimu biggrin.gif
Atsakyti
mano krūtinė po maitinimo mažiaus labai pagražėjo kai pradėjau ryte vakare apsirpausti po šaltu vandeniu ir atsilenkimai nuo palangės kikiekvieną dieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 05 08, 09:18)
mano krūtinė po maitinimo mažiaus labai pagražėjo kai pradėjau ryte vakare apsirpausti po šaltu vandeniu ir atsilenkimai nuo palangės kikiekvieną dieną  thumbup.gif

čia kaip atsilenkimai nuo palangės g.gif persisvėrus per langą lotuliukas.gif tik nesupyk ,ale nu kaip čia juos daryt????
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 05 13, 22:45)
čia kaip atsilenkimai nuo palangės g.gif persisvėrus per langą lotuliukas.gif tik nesupyk ,ale nu kaip čia juos daryt????

lotuliukas.gif na ne nereikia visu pirma lango praverti mirksiukas.gif tik i ja rankas atremti ir siek tiek kojomis atsitraukti, aisku rankos lieka ant palanges biggrin.gif ir tada darai atispaudimus, lygii taip pat ir prie sienos gali daryti mirksiukas.gif na nezinau supratai cia arr ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 05 13, 22:08)
lotuliukas.gif  na ne nereikia visu pirma lango praverti  mirksiukas.gif  tik i ja rankas atremti ir siek tiek kojomis atsitraukti, aisku rankos lieka ant palanges  biggrin.gif  ir tada darai atispaudimus, lygii taip pat ir prie sienos gali daryti  mirksiukas.gif  na nezinau supratai cia arr ne  g.gif  biggrin.gif

dabar supratau thumbup.gif reiks bandyt bu jau iš 3 tuoj 1 liks verysad.gif
Atsakyti
o pas mane tokia problema. visa laika 80 b buvo. atmatinau pirma vaika-1m ir 7 men. kita vaika 14 men. ir stai krutines nebeliko-o oda, primenanti nusileidusiios balionus. tesa nebemaitinu dar koki menesiuka. gal verta palaukti. nes kartais norisi begti pas chirurgus-nes ten papraschiausiais nebera ka stangrinti ir mankstinti
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2009 06 08, 23:23)
o pas mane tokia problema. visa laika 80 b buvo. atmatinau pirma vaika-1m ir 7 men. kita vaika 14 men. ir stai krutines nebeliko-o oda, primenanti nusileidusiios balionus. tesa nebemaitinu dar koki menesiuka. gal verta palaukti. nes kartais norisi begti pas  chirurgus-nes ten papraschiausiais nebera ka stangrinti ir mankstinti

Man ir gimdymų nereikėjo, nuolatinės paauglystės dietos taip "pagrąžino" jas, kad kas laukia po gimdymo jau net baisu ir pagalvoti scare.gif
Atsakyti
o jums nebuvo taip, jog krutine siek tiek padidetu...? na, tokia lig ir labiau prisirpus butu biggrin.gif kazkaip pastebejau, kad man ja truputi lig ir maudzia ir padidejus tokia, liemenukai visi spaust pradejo... unsure.gif na, lauktis netureciau... menesines uz dvieju savaiciu tik g.gif gal del to, bet kad anksciau krutine maust pradedavo tik kelios dienos pries menesines, o ne pries pora savaiciu unsure.gif ir tikrai nesu paaugle, kuriai dar tik kaltusi krutine... biggrin.gif tai nesuprantu, kas cia darosi... rolleyes.gif unsure.gif ar gali 23 metu krutine dar padidet be jokios paaiskinamos priezasties? rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano krūtinė nemaža,tačiau stangri blush2.gif
Darau beveik kiekvieną dieną tokius pratimus:
1) Atsigulus ant nugaros rankas ištiesti šonuose,tada kelti į viršų ir suglausti prieš save,paskui vėl ištiesti. Pratimas atliekamas su svareliais. Darau 20-30 kartų.

2)Atsispaudimai. Atsiremti delnais į grindis (pirštai žiūri į priekį). Lenkiu rankas per alkūnes, o kūną reikia stengtis išlaikyti tiesų. Pradžiai 5 kartai,o vėliau galite atsilenkimų kiekį didinti.
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 06 30, 10:55)
o jums nebuvo taip, jog krutine siek tiek padidetu...? na, tokia lig ir labiau prisirpus butu  biggrin.gif kazkaip pastebejau, kad man ja truputi lig ir maudzia ir padidejus tokia, liemenukai visi spaust pradejo...  unsure.gif na, lauktis netureciau... menesines uz dvieju savaiciu tik g.gif  gal del to, bet kad anksciau krutine maust pradedavo tik kelios dienos pries menesines, o ne pries pora savaiciu unsure.gif ir tikrai nesu paaugle, kuriai dar tik kaltusi krutine...  biggrin.gif tai nesuprantu, kas cia darosi...  rolleyes.gif  unsure.gif ar gali 23 metu krutine dar padidet be jokios paaiskinamos priezasties?  rolleyes.gif

na ziurek, ziurek. ar tik tikrai nesilauki..
Atsakyti
as kremais specialiais krutines odos bukle pagerinau labai ! intensyviai dussyk dienoj tepu. bet dabar jau reiks daryt pratimus... o paskui jauciu sakysiu kad reiks chirurgo, nes po gimdymo kaip nutyso,, tongue.gif
Atsakyti