Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Čika* @ 2009 02 21, 12:57)
Nu bet nesamonė, pas kitas jau tokios normalios, o aš lenta  verysad.gif

nepamirsk, kad visi zmones skirtingi! as penkiolikos jauciausi lygiai taip pat-0 krutines, ,bet paskui uzaugo grazi-c dydzio ax.gif
Atsakyti
Noreciau pabrezti, kam ir visi treneriai pritars, treniruojant krutine, reikia nepamirsti lygiagreciai treniruoti nugara, o taip pat atlikti tempimo pratimu. Tempimo pratimus reikia atlikti visoms raumenu grupmes, kad neliktume surageje bigsmile.gif

Mintis tai pabrezti kilo po sios dienos treniruotes. Visa laika stebejausi viena mergina. Ji gan sportuojanti ir tai matosi gerai ant kuno, taciau jos peciai sukrite i prieki, atrodo kaip kokia boksininke. Siandien kartu buvome jogoje ir kai reikejo rankos pirstus sunerti uz nugaros ir tarsi issiriesti, ji negalejo to atlikti pilnai. Kodel ji negalejo atlikti normaliai krutines tempimo pratimo ir kodel ji susikuprinusi? Todel, kad jos krutines raumenys labai istreniruoti, tai nera blogai, bet nugaros raumenys silpnesni uz kruitines, kas nulemia susikuprinima, ir treniruociu metu nedaro tempimo pratimu.
Atsakyti
tempimo pratimus reikia atlikti ne tam kad neliktume surageje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tam,kad isvengti traumu biggrin.gif ir geriau isvystyti raumeni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 14 kovo 2009 - 20:14
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 29, 19:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokinai, oi kaip buciau neorjus taip padaryti, nes po maitinimu man ji taip susitrauke i spygutes lotuliukas.gif

kaip norejau ,kad po maitinimo sumazetu krutine rolleyes.gif bet deja nesioju 80 DD arba 75 F doh.gif nu siaubas , o uztektu kokio D blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 14, 21:14)
tempimo pratimus reikia atlikti ne tam kad neliktume surageje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tam,kad isvengti traumu biggrin.gif ir geriau isvystyti raumeni biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif
bet juk traumos (raumenu patempimai) ir seka is to "suragejimo"
Atsakyti
sveikos smile.gif esu dar paaugle, bet manau, jog mano krutine jau nukarusi verysad.gif nes kai tik pradejo ji man formuotis, kazkaip su mama nesutarem ir nenesiojau lemeneles... dabar net nezinau ka daryyt.. ar ji pati atsistatys, ar padetu kokie pratimai? verysad.gif
Atsakyti
Bet dabar nesioji liemenele, kuri tvarkingai prilaiko krutine? smile.gif
Atsakyti
aha smile.gif
Atsakyti
Del pratimu nepatarsiu, bet apie liemeneles siek tiek nusimanau. Ir tikrai garantuoju, kad tinkamo dydzio liemenele, kuri tvarkingai prilaiko krutine (ypac, jeigu ji didesne) neleidzia krutims nukarti.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 17, 23:57)
gal kas žinot kokių spec pratimų numesti lašinukus nuo krutinės šonų?? net nežinau kaip išsireikšti, na ten kur prie rankų liečiasi  g.gif

pratimukai sitoms kuno dalims: atsispaudimai jei sunku ant istiestu koju, galima jas sulenkti per kelius ir daryti atsispaudimus. Siaip tai treniruokliu saleje yra tam tikri treniruokliai sioms raumenu grupems, tereikia tik apsilankyti ten. Jei tokios galimybes nera ar noro nera, tada iseitis butu pasiemus kazkoki minkstesni kamuoliuka,ji laikant (pries save) tarp abieju ranku spaust kamuoli is abieju pusiu. Taip pat galima daryt "atsispaudimus" atsiremiant i siena, tiesiog saves "stumimo" pratimukas nuo sienos (nzn ar cia aiskiai paaiskinau) blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif

sekmes ir kanrtybes darbuojantis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
reiketu ir man truputeli pastangrinti,tik va,kad po gimdymo nelabai bera ka stangrint verysad.gif
Atsakyti
radau labai gerų pratimukų smile.gif

http://www.shapefit....ning-chest.html

viršutinei, vidurinei, apatinei daliai. Viskas su paveiksliukais parodyta smile.gif
Atsakyti