Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

sveikos 4u.gif nu čia skaitau vienos nori pasimažint krūtinę kitos pasididint,o ką daryt kai krūtys ne vienodos? blush2.gif verysad.gif prieš nėštumą mano krūtinė nebuvo didelė...maitinu jau beveik metai ir taip jau atsitiko kad viena krūtis tapo didesnė verysad.gif jaučiu didelį diskomfortą,jaučiu kaip prarandu moteriškumą verysad.gif negaliu išsirinkt normalios liemenėlės,nes jei renkuosi pagal vieną krūtį tai kita skęsta tiesiog, vatos reikia prisikišt, jei pagal mažesnę tai kita virsta cry.gif jau nebežianu ką daryti...o labiausiai skaudu kai teko babuvoti draugų susibūrime ir vienas lyg netyčia užmetė tokia jauna ir nesveika cry.gif neįsivaizduoju kaip reikės užsidėt maudymosi kostiumėlį,jaučiu visus tokius malonumus reiks pamiršti verysad.gif ar galit sportas pakeisti mano krūtinę ar čia jau tik chirurgas gali ištaisyti? verysad.gif ir išviso ar yra daugiau tokių, kurios turėtų panašią problemą ar čia tik aš tokia nesveika? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 02 08, 15:34)
sveikos 4u.gif nu čia skaitau vienos nori pasimažint krūtinę kitos pasididint,o ką daryt kai krūtys ne vienodos? blush2.gif  verysad.gif prieš nėštumą mano krūtinė nebuvo didelė...maitinu jau beveik metai ir taip jau atsitiko kad viena krūtis tapo didesnė verysad.gif jaučiu didelį diskomfortą,jaučiu kaip prarandu moteriškumą verysad.gif negaliu išsirinkt normalios liemenėlės,nes jei renkuosi pagal vieną krūtį tai kita skęsta tiesiog, vatos reikia prisikišt, jei pagal mažesnę tai kita virsta  cry.gif jau nebežianu ką daryti...o labiausiai skaudu kai teko babuvoti draugų susibūrime ir vienas lyg netyčia užmetė tokia jauna ir nesveika cry.gif neįsivaizduoju kaip reikės užsidėt maudymosi kostiumėlį,jaučiu visus tokius malonumus reiks pamiršti verysad.gif ar galit sportas pakeisti mano krūtinę ar čia jau tik chirurgas gali ištaisyti? verysad.gif ir išviso ar yra daugiau tokių, kurios turėtų panašią problemą ar čia tik aš tokia nesveika? verysad.gif

istikruju nesinervuok ne viena tokia esi mirksiukas.gif seip galiu pasakyt, kad daugiau nei puse moteru turi skirtingas krutis ir nieko cia blogo paprasciausiai pas vienas daugiau matos skirtumas pas kitas maziau.
Pas mane irgi tokia beda, anksciau paauglystej labai kompleksavau , bet kai pasidomejau, kad daug tokiu yra -tai nusiraminau. pasiatviravus su draugem dar labiau nudziugau, nes pas mano beveik visas drauges skirtingos.taip jau yra ir reikia susigyvent su savim. Ir kadangi jos tavo- tu jas matai ir sureiksmini, o jei niekam nesakytum ko gero niekas net nepastebetu.maniskis net nepastebejo kol patti nepasakiau lotuliukas.gif
seip kuo mazesne krutine tuo maziau matos, bet visos gudrauja ir slepia. pvz pas mane nemaza tikrai, bet vistiek perku liemeneles kur pakelia krutine- su kempinelem, ir pritaikau prie didesnes krtines. kur mazesne isidedu 2 kempineles (nzn kaip jos vadinasi kitaip) o kur didesne nededu isvis.
vizualiai nesimato ir maan gerai bigsmile.gif o man pries saviski visai negeda juk nera cia jau taip baisu tongue.gif

o tas kuris uzsimine kad nesveika tai baisus zmogus turetu but doh.gif nors istikro dauguma vyru net nenutuokia apie tokius dalykus, ypac jaunesni unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Man 15 metų, o mano krūtinė tokia maža doh.gif Gal kokie pratimai padėtų ją '' padidinti '' ? blush2.gif Nes atsibodo būt bepapei, o šeip tai vaikštau su liemenėle kuri su peralonu, tai viskas ok, bet kai ateis vasara ir reiks maudytis ežere - tai būsiu lenta unsure.gif Kiti pagalvos, kad kojinių buvau prisikišus schmoll.gif Ką patartumėtę? g.gif Šeip nesu aš stora, dėja esu kūda ir aukšta, gal dėl to ir ta krūtinė maža verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika*: 17 vasario 2009 - 17:07
Na, as gal dar pora metu palaukciau, nes 15metes kunas nera dar subrendes, todel krutys Tau gali augti net iki 18m.
Atsakyti
QUOTE(Rosemary @ 2009 02 21, 12:39)
Na, as gal dar pora metu palaukciau, nes 15metes kunas nera dar subrendes, todel krutys Tau gali augti net iki 18m.

Nu bet nesamonė, pas kitas jau tokios normalios, o aš lenta verysad.gif
Atsakyti
Nesakau, kad tikrai 100% uzaugs sad.gif bet tikrai visos merginos nesubresta vienu metu. Deja del pratimu negaliu patarti. Bet man asmeniskai atrodo, kad tikrai 15m dar truputi per anksti spresti, as esi lenta ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosemary: 21 vasario 2009 - 16:23
QUOTE(Čika* @ 2009 02 17, 18:06)
Laba diena  4u.gif  Man 15 metų, o mano krūtinė tokia maža  doh.gif  Gal kokie pratimai padėtų ją '' padidinti '' ?  blush2.gif  Nes atsibodo būt bepapei, o šeip tai vaikštau su liemenėle kuri su peralonu, tai viskas ok, bet kai ateis vasara ir reiks maudytis ežere - tai būsiu lenta  unsure.gif  Kiti pagalvos, kad kojinių buvau prisikišus  schmoll.gif  Ką patartumėtę?  g.gif  Šeip nesu aš stora, dėja esu kūda ir aukšta, gal dėl to ir ta krūtinė maža  verysad.gif

Kai buvau paauglė ir mano krūtinė buvo maža - atėjo laikas užaugo, taip pat buvau aukšta ir plona, ir dabar esu tokia 4u.gif UžauGs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika* @ 2009 02 17, 17:06)
Laba diena  4u.gif  Man 15 metų, o mano krūtinė tokia maža  doh.gif  Gal kokie pratimai padėtų ją '' padidinti '' ?  blush2.gif  Nes atsibodo būt bepapei, o šeip tai vaikštau su liemenėle kuri su peralonu, tai viskas ok, bet kai ateis vasara ir reiks maudytis ežere - tai būsiu lenta  unsure.gif  Kiti pagalvos, kad kojinių buvau prisikišus  schmoll.gif  Ką patartumėtę?  g.gif  Šeip nesu aš stora, dėja esu kūda ir aukšta, gal dėl to ir ta krūtinė maža  verysad.gif

QUOTE(Čika* @ 2009 02 21, 14:57)
Nu bet nesamonė, pas kitas jau tokios normalios, o aš lenta  verysad.gif

uz tat kurios apkunesnes (ju ir krutine pilnai tikiu kad didesne) patikek manim kaip jos tau pavydi tavo kudumo bigsmile.gif ...
o tu savo ruoztu nesinervuok- ateis laikas ir turesi krutine kokia tau gamtos duota, o kaip atrodai 15- dar ne rodiklis (iki 25 tavo ir svoris ir apimtys uooooj kaip gali pasikeisti)
todel nenusimink ir didziuokis savimi, juk kaip save pateiksi, taip tave ir priims ar su maza ar su didele krutine cool.gif ...
Atsakyti
Sveikos.Man 14 (na jau uz keliu sav) ir mano krutine gan didele 70 B as zinau kad ji tikriausiai augs dar ir bus didesne,bet to as labai nenoriu. Beja ant vienos kruties atsirado tokie lyg idreskimai tik balti ir lyg siuleliai tik storesni(speju,kad tai bus strijos) gal galetum pasakyt del ko jos atsiranda. Ir ka daryt jai as lankau sokius ir krutine sokineja man (su pakietinimais nenesioju liemeneles)
Atsakyti
QUOTE(block @ 2009 02 27, 00:31)
Ir ka daryt jai as lankau sokius ir krutine sokineja man (su pakietinimais nenesioju liemeneles)

Ma jei lankai sportinius sokius patarciau nusipirkti sportine liemenele tada krutine nesokines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuxsx @ 2009 03 05, 22:48)
Ma jei lankai sportinius sokius patarciau nusipirkti sportine liemenele tada krutine nesokines smile.gif

Pritariu, arba sportine, arba minksta liemenele su siaura apimtimi (pvz, jeigu Tavo apimti po krutine yra 80cm, tiktu 75-70cm liemeneles apimtis)
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 02 08, 16:34)
sveikos 4u.gif nu čia skaitau vienos nori pasimažint krūtinę kitos pasididint,o ką daryt kai krūtys ne vienodos? blush2.gif  verysad.gif prieš nėštumą mano krūtinė nebuvo didelė...maitinu jau beveik metai ir taip jau atsitiko kad viena krūtis tapo didesnė verysad.gif jaučiu didelį diskomfortą,jaučiu kaip prarandu moteriškumą verysad.gif negaliu išsirinkt normalios liemenėlės,nes jei renkuosi pagal vieną krūtį tai kita skęsta tiesiog, vatos reikia prisikišt, jei pagal mažesnę tai kita virsta  cry.gif jau nebežianu ką daryti...o labiausiai skaudu kai teko babuvoti draugų susibūrime ir vienas lyg netyčia užmetė tokia jauna ir nesveika cry.gif neįsivaizduoju kaip reikės užsidėt maudymosi kostiumėlį,jaučiu visus tokius malonumus reiks pamiršti verysad.gif ar galit sportas pakeisti mano krūtinę ar čia jau tik chirurgas gali ištaisyti? verysad.gif ir išviso ar yra daugiau tokių, kurios turėtų panašią problemą ar čia tik aš tokia nesveika? verysad.gif

pasikonsultuok su patyrusiu treneriu, manau galima pratimu pagalba bent siek tiek pamazinti skirtuma g.gif
Atsakyti