labukas, baigiu prarasti vilti tureti didesne krutine. gal mamules zinote, kokiu maisto papildu, vaistuku ar nors kokiu kitu budu pasididinti krutine. kai maitinau ,jauciausi moterimi turedama grazia krutine, o dabar jauciuosi lyg lenta. krutine nenukrito, tik labai sumazejo. kazkada esu gerusi maisto papilda B-tabs, kaina 90lt (dabar negirdejau kad yra prekyboje)tai krutine buvo padidejusi, dabar po antro vaikelio, vel jauciuosi nepilnaverte, negrazu paciai, negraziai ziurisi bliuskute ant manes. esu sportisko sudejimo,kad sprtas galetu padeti, tikrai netikiu, krutine sustipreja, bet nepadideja, plastinei operacijai, neturiu pinigeliu, todel prasau pagalbaos.
QUOTE(atened @ 2008 05 13, 08:24)
labukas, baigiu prarasti vilti tureti didesne krutine. gal mamules zinote, kokiu maisto papildu, vaistuku ar nors kokiu kitu budu pasididinti krutine. kai maitinau ,jauciausi moterimi turedama grazia krutine, o dabar jauciuosi lyg lenta. krutine nenukrito, tik labai sumazejo. kazkada esu gerusi maisto papilda B-tabs, kaina 90lt (dabar negirdejau kad yra prekyboje)tai krutine buvo padidejusi, dabar po antro vaikelio, vel jauciuosi nepilnaverte, negrazu paciai, negraziai ziurisi bliuskute ant manes. esu sportisko sudejimo,kad sprtas galetu padeti, tikrai netikiu, krutine sustipreja, bet nepadideja, plastinei operacijai, neturiu pinigeliu, todel prasau pagalbaos.
Na, aš tavęs nenudžiuginsiu, tiesiog jei sportu galvoji kad nepakoreguosi, t.y. nepastangrinsi, tuomet belieka arba priauginėt svorio (didėjant svoriui kažkiek padidėja ir krūtinė) arba darytis operaciją. Visgi kūnas turi vietų, kurių neįmanoma pakeist...
yra tema "maža krūtinė" kažkur, merginos diskutuoja tokiom pačiom problemom.
Su sportu taip pat negali persistengti, tada gali ir sumažinti krūtinės riebalus Šiaip aš nusipirkau aparatą krūtinei masažuot, dabar tik belieka save priverst tuo užsiimt
QUOTE(atened @ 2008 05 13, 09:24)
Sportu tikrai gali padailinti krutine. Sustiprinsi krutines raumenis, nugaros raumenis, sonu raumenis, suliekninsi pilvo apimti, pacios krutys tai nepadides, bet krutine taps akivaizdziai patrauklesne ir didesne, nes virsutine kuno dalis taps proporcingai didesne pries talija.
Labutis,
Per Rusijos televizos programą mačiau laidą apie krutinės padidinimą. Ten reklamavo kažkokią priemonę, kuri didina pieno liaukas ir tuo pačiu padidėja krutinė. Gal kuri girdėjot ką nors apie tai?
Per Rusijos televizos programą mačiau laidą apie krutinės padidinimą. Ten reklamavo kažkokią priemonę, kuri didina pieno liaukas ir tuo pačiu padidėja krutinė. Gal kuri girdėjot ką nors apie tai?
Di72-kaip laukiesi oi kaip padideja turbut reikia pamaitinti pusmeti ir kazkaip uzfiksuoti papus ties didziausiu numeriu
jeigu rimtai tai ir mane domina kaip ten su tom pieno liaukom
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 05 02, 19:47)
aš ir ją valgiau, krūtinė 90 cm, bet dar didesnės noriu
esu maziusi , kaip japonijoje daro kuno masaza krutų padidinimui, bet tam reikalingas poodinis riebalu sluoksnis, tai dali riebalu sumazuoja i krutis ir jos padidėja.
o tai ka sako jusu brangieji, kad taip norite tų didesniu krutų? negi jie myli nes jus kaip asmenybes o jusu papukus?
Man noretusi mazesniu krutu, nes jau uzveikia, kai pradeda mane vertinti pagal krutis, o zmogaus kaip ir nemato. Nenoriu buti vertinama tik del krutų dydzio.
o as visai nesenai kazkur skaiciau apie krema kuris gali padet padidint krutine. principas toks, kad jis pritraukia riebalus butent i krutine (tepant ja kelis kart per diena). jei gerai pamenu, Kristionoj yra...
Papildyta:
stai ir nuoroda radau:
http://www.kristiana...?product_id=333
gaila, bet tikejausi ispudingesniu rezultatu, cia ne taip graziai prirasyta kaip anksciau skaiciau
Papildyta:
QUOTE(backspace @ 2008 09 10, 22:50)
o as visai nesenai kazkur skaiciau apie krema kuris gali padet padidint krutine. principas toks, kad jis pritraukia riebalus butent i krutine (tepant ja kelis kart per diena). jei gerai pamenu, Kristionoj yra...
stai ir nuoroda radau:
http://www.kristiana...?product_id=333
gaila, bet tikejausi ispudingesniu rezultatu, cia ne taip graziai prirasyta kaip anksciau skaiciau
gal kas žinot kokių spec pratimų numesti lašinukus nuo krutinės šonų?? net nežinau kaip išsireikšti, na ten kur prie rankų liečiasi
QUOTE(glinglingas @ 2008 07 26, 19:28)
Di72-kaip laukiesi oi kaip padideja turbut reikia pamaitinti pusmeti ir kazkaip uzfiksuoti papus ties didziausiu numeriu
prajuokinai, oi kaip buciau neorjus taip padaryti, nes po maitinimu man ji taip susitrauke i spygutes