Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

sveikutes 4u.gif turiu didele krutine ir labai ja noreciau sumazinti.kokius pratimus daryti kad ji stangretu ir mazetu o gal tai neimanoma cry.gif dar laikausi dietos planuoju atsikratyti 10 kg. kaip manot ar krutine sumazes g.gif prasau patarkit!!!
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2004 12 29, 14:56)
noreciau suzinoti pratimus krutinei.

ir dar vienas klausimas iskilo. kodel sportininkem ar daug sportuojanciom nutisus krutine ? nejau ten ne raumuo, o pieno liauka kabo ?

Mėginsiu aprašyti: suglaudi delnus kaip maldai - pirštai turi būti į viršų, pakeli alkūnes ir stipriai spaudi delnus. Tikiuosi suvokiamai parašiau.
Atsakyti
QUOTE(mama-vita @ 2005 02 19, 00:37)
sveikutes 4u.gif turiu didele krutine ir labai ja noreciau sumazinti.kokius pratimus daryti kad ji stangretu ir mazetu o gal tai neimanoma cry.gif  dar laikausi dietos planuoju atsikratyti 10 kg. kaip manot ar krutine sumazes g.gif prasau patarkit!!!

As turejau grazia, gan didele krutine tongue.gif Pradejau sportuoti ir... ji subliusko cry.gif Deja, kol kas dar neradau pratimu, kurie stangrintu krutine cry.gif Gal $kristina$ cia padet galetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LTukra @ 2005 02 11, 05:44)
klausymukas... kristinai...
mano gan platoki peciai.. ir krutines lasta.. mat dar brendimo laikotarpyje.. prisizaidziau darydama si pratimą  user posted image

darant tokį pratimą,dirba ne tik krūtinės bet nugaros bei pečių juostos raumenys. na aš per daug nedrįčiau sakyti,kad jei jį atlikinėsi labai išplatėsi,nes taip patgi nemanau,kad dirbadma šiuo treniruokliu sieksi sportinių aukštumų. jei atlikinėsi pratimą saikingai "nepersiplėšdama" tikrai neišplatėsi,bet krūtinės raumenis sustangrinsi.
Atsakyti
QUOTE(mama-vita @ 2005 02 19, 00:37)
sveikutes 4u.gif turiu didele krutine ir labai ja noreciau sumazinti.kokius pratimus daryti kad ji stangretu ir mazetu o gal tai neimanoma cry.gif  dar laikausi dietos planuoju atsikratyti 10 kg. kaip manot ar krutine sumazes g.gif prasau patarkit!!!

jei planuoji atsikratyti 10 kg (ir jei tikrai jais atsikratysi) tai krūtinė šiek tiek irgi sumažės.
o tinka visi tie patys pratimai,kuriuos jau išdesčiau pirmosiose postuose. jei juos nuosekliai ir taisyklingai atlikinėsi,krūtinę tikrai sustangrinsi.

p.s. vis tik džiaukis savo privalumais,tai nėra trūkumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 03 02, 19:39)
  Deja, kol kas dar neradau pratimu, kurie stangrintu krutine  cry.gif  Gal  $kristina$ cia padet galetu?  4u.gif

blink.gif kaip neradai? bicycle.gif gi sudėjau aukščiau lens.gif

http://www.supermama...ndpost&p=830841

visi šie pratimai būtent ir skirti krūtinės raumenims,bet tinka ir stiprinti nugara.
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 05, 17:13)
blink.gif  kaip neradai?  bicycle.gif  gi sudėjau aukščiau  lens.gif 

http://www.supermama...ndpost&p=830841

visi šie pratimai būtent ir skirti krūtinės raumenims,bet tinka ir stiprinti nugara.

Del stiprinimo tai sutinku 4u.gif Bet man bestiprinant krutine subliusko cry.gif , todel ieskau ko nors kas sustangrintu... As nei gimdzius, nei maitinus, o krutine sukrito cry.gif
Atsakyti
tikrai gal kas patartų kokie pratimai buvo veiksmingi krūtinės pakėlimui. Kremai tai tik odą gražina, bet jos nepakelia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 01 31, 14:41)
Yra toks treniruokliukas - krūtinės lygyje jį "suglaudinėji", tai labai smarkiai jaučiasi kaip raumenys dirba . Kainuoja apie 50lt .

Sveika, gal zinai kur toki pagalbininka nusipirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]Turiu tokia problemėlę ax.gif esu gana liekna bet turiu nemazą krūtinę (dydis D) pradejau lankyti aerobika bet va iškilo klausimas ar krūtinė sumazėjusi nenukars man nuo tos aerobikos blush2.gif ir kaip galeciau ja išlaikyti kuio ilgiau stangrią?
Atsakyti
Viena tikimybė, kad gali nukarti, jei aerobiką praktikuosi be liemenėlės.
Atsakyti
Kai nereikia labai strikinėti, deduosi sportinę liemenėlę, o jei daugiau- dar ir "normalią". Žinau, ką darau- mano dydis E-F.
Atsakyti