Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(renata777 @ 2008 01 22, 15:26)
Sutinku, ypač po vaikučių...  doh.gif  na nieko, tiesiog nereikia apsileisti, sportas, masažai ir viskas gerai išsilaiko...

Mjo... baisu man jau jei reiks kada gimdyt.. doh.gif
Atsakyti
Nebegaliu į savo krūtinę žiūrėt cry.gif , nepadeda nieks. Niekad didelės neturėjau, po maitinimo visai nebėr. Dėl sporto: patys "prižiurėtojai" sakė, nesismarkauk, visai be nieko liksi (čia dar kol negimdžius mažus gražius turėjau). Tepalai kažkiek padeda, bet tik labai mažai jau.
Norėčiau sužinot ar bent vienai mažakrūtei padėjo bent kiek sportuojant atstatyt formą po gimdymų ir maitinimų? Nes kiek skaičiau tai daugiau didesnių krūtų savininkės pasisakė (arba man taip pasirodė).
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2008 01 30, 13:56)
Nebegaliu į savo krūtinę žiūrėt cry.gif , nepadeda nieks. Niekad didelės neturėjau, po maitinimo visai nebėr. Dėl sporto: patys "prižiurėtojai" sakė, nesismarkauk, visai be nieko liksi (čia dar kol negimdžius mažus gražius turėjau). Tepalai kažkiek padeda, bet tik labai mažai jau.
Norėčiau sužinot ar bent vienai mažakrūtei padėjo bent kiek sportuojant atstatyt formą po gimdymų ir maitinimų? Nes kiek skaičiau tai daugiau didesnių krūtų savininkės pasisakė (arba man taip pasirodė).

Deja deja, bent man sportas prie krūtinės gražinimo tikrai neprisidėjo. Krūtinę sudaro riebalai, tad kai sportuoji, riebalai nyksta, o krūtinė darosi nukarusi. Ypač reikėtų vengti pratimų su štanga...
Aš iš patirties rekomenduočiau šaltą dušą, krūtinės masažą ir kremukais teptis. Aišku sportas kitoms kūno vietoms gerai. Bet persistengt nesiūlyčiau...
Atsakyti
Aš patarčiau vieną pratimą kurį pati dariau, nes po maitinimo tai nekaip atrodė. Nugara ištiesta, delnai suglausti kaip maldai krūtinės aukštyje, alkūnės pakeltos, žodžiu rankos viename auštyje,truputį žemiau pečių. Stipriai spausti delnus vieną į kitą, suspaudus pabūti apie 30sek.,atsipalaiduoti ir pratimą kartoti dar 2 kartus. Pratimą galite daryti 2 ar 3 kartus per dieną, kaip tik rasite laisvo laiko. Jausit kaip įsitempia krūtinės (ne krūtų) raumenys, jis padės toms kurių krūtys suglebę. Jau po poros savaičių jūsų krūtys bus standesnės,tai pastebėsite ne tik jūs. bigsmile.gif Sėkmės.
Atsakyti
Noriu paklausti - kokio dydzio Jusu krutine, kad pavyko atstatyti? As pries pastojant turejau 85C dydzio krutine, ir galejau vaiksciuoti nors ir be liemeneles - buvo stangri.
O dabar, po maitinimo turiu 85D kabancia, kuri net liemeneleje atrodo nekaip... Ar kas dar gali padeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agate: 06 vasario 2008 - 18:18
QUOTE(Purple Goddess @ 2008 02 04, 16:23)
Aš patarčiau vieną pratimą kurį pati dariau, nes po maitinimo tai nekaip atrodė. Nugara  ištiesta, delnai suglausti kaip maldai krūtinės aukštyje, alkūnės pakeltos, žodžiu rankos viename auštyje,truputį žemiau pečių. Stipriai spausti delnus vieną į kitą, suspaudus pabūti apie 30sek.,atsipalaiduoti ir pratimą kartoti dar 2 kartus. Pratimą galite daryti 2 ar 3 kartus per dieną, kaip tik rasite laisvo laiko. Jausit kaip įsitempia krūtinės (ne krūtų) raumenys, jis padės toms kurių krūtys suglebę. Jau po poros savaičių jūsų krūtys  bus standesnės,tai pastebėsite ne tik jūs. bigsmile.gif  Sėkmės.

Pabandziau patiko,reikes daryti kiekviena diena ir ziuresim rezultatus bigsmile.gif
Tik nelabai tikisi ar kas iseis, nes mano krutine pries nestumus buvo, kaip raso Agate stangri, galejau ir be liemeneles vaikscioti, o dabar kabo ir ne visi liemenukai dabar tinka, kokie man patinka verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(renata777 @ 2008 01 22, 15:26)
Sutinku, ypač po vaikučių...  doh.gif  na nieko, tiesiog nereikia apsileisti, sportas, masažai ir viskas gerai išsilaiko...

Na pas mane jau nebebus tokia krutine kaip pries vaikus verysad.gif dabar liko nukarusi ir dar strijuota verysad.gif gal sportuodama ka ir pakeisiu, labai tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Graži krūtinė ir afrikoj krūtinė. Tiesa juodaodžiams tai ne erotinė zona šiaip tešmuo. blush2.gif man.
Atsakyti
g.gif [quote=EAT,2008 03 18, 17:41]
Graži krūtinė ir afrikoj krūtinė. Tiesa juodaodžiams tai ne erotinė zona šiaip tešmuo. blush2.gif man.
[/quote
kokia yra tokia gerai 4u.gif
Atsakyti
na mano krutine pastaruoju metu padidejus,bet manau del to kad priaugau 1 kg,kadangi jei pas mane krenta svoris taio pirma nuo veido ir krutines
kazkada sveriau tik 45 ,o ugis 163 cm,tai buvau lenta,bet man patiko,o dabar sveriu 49-50 ir jauciuosi siek tiek per stora ant oilvuko atsirado riebaliuku verysad.gif
Papildyta:
ir dar noreciau paklausti,jeigu pastociau,tai ar nestumo metu reiketu kokius pratimus daryti,kad krutine nenukartu?
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2008 03 22, 11:37)
na mano krutine pastaruoju metu padidejus,bet manau del to kad priaugau 1 kg,kadangi jei pas mane krenta svoris taio pirma nuo veido ir krutines
kazkada sveriau tik 45 ,o ugis 163 cm,tai buvau lenta,bet man patiko,o dabar sveriu 49-50 ir jauciuosi siek tiek per stora ant oilvuko atsirado riebaliuku  verysad.gif
Papildyta:
ir dar noreciau paklausti,jeigu pastociau,tai ar nestumo metu reiketu kokius pratimus daryti,kad krutine nenukartu?

Na nėštumo metu tai ji nenukara, tik kaiptik papilnėja, padidėja. Nukara baigus maitint. Bent man taip. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2008 01 19, 22:13)
Man mama vaikystej neleisdavo valgyti bandeliu teslos, atseit bus didele krutine..  doh.gif  lotuliukas.gif
Ech, megau as ta tesla...  biggrin.gif  Gal todel ta krutine ir normali C dydzio.  g.gif

QUOTE(renata777 @ 2008 01 20, 00:27)
Aš irgi valgiau, taip pat turiu 70 C  tongue.gif

QUOTE(Gustuke @ 2008 01 20, 00:29)
velnias štai kur paslaptis doh.gif reikėjo ir man tada valgyt lotuliukas.gif

As irgi valgiau, bet nepadejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal cia tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
as ir valgiau vaikysteje uztat turiu D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti